άδικος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Χαρίζω σκληρό δίσκο ide Western Digital 40GB,Λειτουργεί κανονικά και απ'όσο θυμάμαι πριν τον βγάλω δεν είχε bad sectors. Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης.Μπορώ να τον στείλω και εκτός αν μου στείλετε ταχυδρομικά έξοδα στο paypal. Θα με ενδιέφερε. Μένω Πάτρα. Αν δεν είναι κόπος το ταχυδρομείο μπορώ να καταθέσω στο paypal. Cheers
roybatty Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Θα με ενδιέφερε. Μένω Πάτρα. Αν δεν είναι κόπος το ταχυδρομείο μπορώ να καταθέσω στο paypal. Cheers Δικός σου.Σου στέλνω πμ με τις λεπτομέρειες.
Mene Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, χαρίζεται τηλεόραση CRT 21 ιντσών Schaub Lorenz ασημί, με πρόβλημα στο SCART. Προτίμησα να μη δοκιμάσω να τη "φτιάξω" μόνος μου, καθώς η εικόνα της ήταν μια χαρά Περιοχή Νίκαια. Η τηλεόραση υπάρχει ακόμα και είναι κρίμα να πάει στην ανακύκλωση μόνο για το πρόβλημα στο SCART. Δεν υπάρχει κάποιος με κολλητήρι ή με modulator; (που αναφέρθηκε και παραπάνω) Αν υπάρχει δυσκολία με τη μεταφορά, θα τη λύσουμε..
coolerman Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Έκλεισε στον coolerman η μητρική. Με γειά Να ευχαριστήσω δημόσια τον #kostasSTi για την μητρική. *εύχομαι καλές γιορτές σε όλους,με ΥΓΕΙΑ. 2
kostasSTi Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Να ευχαριστήσω δημόσια τον #kostasSTi για την μητρική. *εύχομαι καλές γιορτές σε όλους,με ΥΓΕΙΑ. Να'σαι καλά coolerman, καλές γιορτές σε όλους μας! 1
sotos 1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 χρονια πολλά σε όλους siemens amilo m3438g με θέμα στην μητρική δεν έχει το καπάκι του dvd και ειναι χωρίς φορτιστή το ποστ άφορα μόνο ιδιώτες παραλαβη απο Καλλιθέα κεντρικά 2
maxdore217 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 χρονια πολλά σε όλους siemens amilo m3438g με θέμα στην μητρική δεν έχει το καπάκι του dvd και ειναι χωρίς φορτιστή το ποστ άφορα μόνο ιδιώτες παραλαβη απο Καλλιθέα κεντρικά SAM_1563.JPG μπορώ να το έχω να του ρίξω μια ματιά ?
roybatty Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Χαρίζεται επεξεργαστής Intel Pentium 4 2,66Ghz,FSB 533 για παλαιότερες μητρικές με socket 478.Δίνεται μαζί με την ψύκτρα του.Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης.Μπορώ να τον στείλω και εκτός εαν μου στείλετε τα μεταφορικά στο paypal.
tigergreg Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 χρονια πολλά σε όλους siemens amilo m3438g με θέμα στην μητρική δεν έχει το καπάκι του dvd και ειναι χωρίς φορτιστή το ποστ άφορα μόνο ιδιώτες παραλαβη απο Καλλιθέα κεντρικά SAM_1563.JPG ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ.
maxdore217 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 χρονια πολλά σε όλους siemens amilo m3438g με θέμα στην μητρική δεν έχει το καπάκι του dvd και ειναι χωρίς φορτιστή το ποστ άφορα μόνο ιδιώτες παραλαβη απο Καλλιθέα κεντρικά SAM_1563.JPG Aποσύρω για τον επόμενο μιας και δεν θα παραλάβω τώρα κοντά ... το υπολογίζω σε κανένα μήνα ξανά 1
sotos 1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) supermicro X7DAE δεν έχω τα απαραιτητα για την δοκιμάσω οπότε με κάθε επιφύλαξη για την κατάσταση της παραλαβη μονο απο Καλλιθέα κεντρικά και όσο πιο άμεσα γίνεται http://www.supermicro.com/products/motherboard/xeon1333/5000X/X7DAE.cfm Επεξ/σία 3 Μαΐου 2016 από sotos 1
e-tic Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 supermicro X7DAE δεν έχω τα απαραιτητα για την την δοκιμάσω οπότε με κάθε επιφύλαξη για την κατάσταση της παραλαβη μονο απο Καλλιθέα κεντρικά και όσο πιο άμεσα γίνεται http://www.supermicro.com/products/motherboard/xeon1333/5000X/X7DAE.cfm SAM_1566.JPG Με ενδιαφέρει. Στέλνω πμ.
lakis.makis Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 χρονια πολλά σε όλους siemens amilo m3438g με θέμα στην μητρική δεν έχει το καπάκι του dvd και ειναι χωρίς φορτιστή το ποστ άφορα μόνο ιδιώτες παραλαβη απο Καλλιθέα κεντρικά SAM_1563.JPG Αν δεν κάτσει με το ταιγκερ και μπορει να γινει αποστολή με εξοδά μου, ενδιαφέρομια κι εγω .. έχω παρόμοιο για δοκιμές
Προτεινόμενες αναρτήσεις