Alxnks Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω βιβλία αγγλικών: 20170519_221323.jpg Αυτά που δεν φαίνονται οι τίτλοι τους στην φωτό είναι τα: *Olly the Owl-Coursebook & Workbook Pre-Junior (Teacher's Book, εκδόσεις Hillside Press) *I Like Writing B1 (Teacher's Book, εκδόσεις Super Course) *I Like English 3 Coursebook & Activity Book (Teacher's Book, εκδόσεις Super Course) *Upstream C2 Test Booklet (εκδόσεις Express Publishing) Μαζί δίνω και μερικές αφίσες της Express Publishing με λεξιλόγιο για επίπεδα Junior αλλά και ένα alphabet book από mm publications. Καλύτερα να τα πάρει κάποιος/α όλα αυτά μαζί. Μόνο από Αθήνα και συγκεκριμένα σταθμό Άνω Πατήσια [μέρα/ώρα που θα πούμε σε pm]. Btw, σχεδόν όλα τα βιβλία είναι σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητα, όπως μου τα έδωσαν στις εκθέσεις και στα φροντιστήρια. Μήνυμα πρώτα εδώ για δήλωση ενδιαφέροντος! Να δηλώσω ενδιαφέρον για τα βιβλία Update: αποσύρω το ενδιαφέρον! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2017 από Alxnks
DrLo Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Χαρίζονται τα παρακάτω βιβλία αγγλικών: 20170519_221323.jpg Αυτά που δεν φαίνονται οι τίτλοι τους στην φωτό είναι τα: *Olly the Owl-Coursebook & Workbook Pre-Junior (Teacher's Book, εκδόσεις Hillside Press) *I Like Writing B1 (Teacher's Book, εκδόσεις Super Course) *I Like English 3 Coursebook & Activity Book (Teacher's Book, εκδόσεις Super Course) *Upstream C2 Test Booklet (εκδόσεις Express Publishing) Μαζί δίνω και μερικές αφίσες της Express Publishing με λεξιλόγιο για επίπεδα Junior αλλά και ένα alphabet book από mm publications. Καλύτερα να τα πάρει κάποιος/α όλα αυτά μαζί. Μόνο από Αθήνα και συγκεκριμένα σταθμό Άνω Πατήσια [μέρα/ώρα που θα πούμε σε pm]. Btw, σχεδόν όλα τα βιβλία είναι σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητα, όπως μου τα έδωσαν στις εκθέσεις και στα φροντιστήρια. Μήνυμα πρώτα εδώ για δήλωση ενδιαφέροντος! Έχω και εγώ κάποια πολύ παλιά βιβλία αγγλικών επί εποχής που έδινα για CPE (~2000) αλλά έχουν κάποιες σημει΄΄ωσεις πάνω και κάποιες ασκήσεις είναι σημειωμένες. Υπάρχει περίπτωση να ενφδιαφέρουν κάποιον (να μου αδειάζουν και ζώρο) ή να πάνε προς "απαλλοτρίωση".
*nenya* Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Alx θα σου στειλω πιο μετα πμ! DrLo, το CPE format τωρα δεν ειναι ιδιο μ'αυτο που ειχες δωσει τοτε, οποτε δεν πολυεχουν νοημα τα παλια test books. Προσωπικα θα τα πηγαινα ανακυκλωση τα παλια test books.
MiP Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω δημόσια τον Sierra Levin για το Tp-Link.
dhmak Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Καλησπέρα υπάρχει ένας Inspiron 1720 χωρίς σκληρό δίσκο. Καλλιθέα. 4
THD Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Καλησπέρα υπάρχει ένας Inspiron 1720 χωρίς σκληρό δίσκο. Καλλιθέα. Δηλώνω ενδιαφέρον. Στέλνω πμ
nvnight Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Χαρίζονται τα παρακάτω, 2x1GB SO-DIMM PC2-4200 DDR2-533 Mhz Hynix Ενιαφέρομαι, για ένα παλιό HP που έχει 2Χ256 πάνω και κυριολεκτικά σέρνεται. Δόθηκαν στο μέλος 111111
e-tic Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Καλησπέρα υπάρχει ένας Inspiron 1720 χωρίς σκληρό δίσκο. Καλλιθέα. Παίρνω και εγώ σειρά.
FallenGod Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 ...και επειδή το τελευταίο διάστημα έχω πετύχει αρκετά καλούδια μέσω του thread, να επιστρέψω το καλό. Χαρίζεται λοιπόν ενα ζευγάρι ηχεία αυτοκινήτου σε άριστη κατάσταση(τα χαρακτηριστικά τους διακρίνονται στην μια φωτογραφία) Ραντεβού μετρό αγ. Αντωνίου απο 19:00 και μετά για Αθήνα ή αποστολή με κούριερ για όπου αλλού και χρέωση στον παραλήπτη. Θα με ενδιέφεραν και εμένα σε περίπτωση που δεν γίνει η συναλλαγή με τον προηγούμενο ενδιαφερόμενο. 1
Doctor Who1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Καλησπέρα υπάρχει ένας Inspiron 1720 χωρίς σκληρό δίσκο. Καλλιθέα. Παίρνω και εγώ μέρος , για να ξεκινήσω να ψάχνομαι και να κάνω πρακτική, σε περίπτωση που δεν συμβεί κάτι με τους προ ενδιαφερόμενους !
paylidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Καλησπέρα υπάρχει ένας Inspiron 1720 χωρίς σκληρό δίσκο. Καλλιθέα. εχω μιλησει με τον αγαπητο dhmak θα παραλαβω εντος των ημερών!
*nenya* Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Τα βιβλια και οι αφισες ειναι κανονικα διαθεσιμα παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις