Προς το περιεχόμενο

Canon PIXMA MP 110


evkar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπόν παιδιά ,

μια και χρειαζόμουν ένα πολυμηχάνημα για απλά πράγματα , και αφού έψαξα στο δίκτυο και κοίταξα και τις τιμές κατέληξα στον ΜΡ 110 , το καινούργιο πολυμηχάνημα της canon.

Τιμή : 120 ευρώ από πλαίσιο (πολύ καλή τιμή )

περιεχόμενο κουτιού : συσκευή , καλώδιο τροφοδοσίας , 2 μελάνια 24αρια demo , cd με οδηγούς και προγράμματα της εταιρείας , δηλ. easy- webprint , easy photo , ocr omnipage SE (ή κάπως έτσι ) κλπ

Εγγύηση : 1 χρόνο από intersys

πρώτες εντυπώσεις :

1. Πολύ καλή έως άριστη λειτουργία της συσκευής σαν φωτοαντιγραφικό στις μαυρόασπρες σελίδες . Δυνατότητα σμίκρυνσης-μεγένθυσης (από 25-400%) , λειτουργία που κανένα άλλο μηχάνημα της κατηγορίας δεν προσφέρει .Ικανοποιητική λειτουργία στις έγχρωμες σελίδες .

2. Καλή λειτουργία , από άποψη ταχύητητας σαν σαρωτής , όχι όμως στα επίπεδα του ΗΡ 5 , με interface scsi , κορυφαίου κατά τη γνώμη μου σαρωτή από θέμα ταχύτητας . Πολύ καλή αναγνώριση ακόμη και δύσκολων εγγράφων , ΟΧΙ ΟΜΩς με το συνοδευτικό πρόγραμμα , αλλά με το κορυφαίο Abby Finereader 7.0 . Το πρόγραμμα που τον συνοδεύει είναι απλά for Mbaza , αφού δεν μπόρεσε να διαβάσει πλήρως , σωστά και χωρίς λάθη ένα πεντακάθαρο απλό κείμενο γραμμένο στο world .

3. πολύ καλή ταχύτητα εκτύπωσης στο μαυρόασπρο κείμενο , ικανοποιητική στο έγχρωμο .

4. Πολύ καλή η ιδέα της οθόνης που έχει στην πρόσοψη η συσκευή ,που βρήκα πολύ εξυπηρετική , ιδίως όταν η συσκευή δουλέυει αυτόνομα χωρίς τον υπολογιστή .

5, Για ποιότητα εκτυπώσεων επιφυλάσσομαι , γιατί δεν είχα τα κανονικά μελάνια της canon , ούτε το φωτογραφικό χαρτί της , οπότε θα επανέλθω . Πάντως από μια πρώτη ματιά το μαυρόσπρο κείμενο τυπώνεται πολύ καλά έως άριστα . Θα επανέλθω .

6. (Για μένα βασικό ) Τιμή αναλωσίμων , σαν κλασικός canon , πολύ χαμηλή , το μαυρόασπρο μελάνι 8 ευρώ , το έγχρωμο 16 ευρώ , τουλάχιστον αυτή την τιμή μου έδωσαν στο πλαίσιο . Αυτός ήταν και ο λόγος που ΔΕΝ αγόρασα τον 2610 της ΗΡ , λόγω των πολύ ακριβών μελανιών του (ο 2610 έχει επίσης δυο μελάνια από 38 ευρώ έκαστο , έτσι μου είπαν )

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ :

ΑΡΙΣΤΕΣ , από ένα μηχάνημα που κοστίζει μόλις 120 ευρώ . Το ξαναλέω επιφύλασσομαι για την ποιότητα των έγχρωμων αντιγράφων και φωτογραφιών , οπόταν (ΧΑ,) θα επανέλθω .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

canon pixma (μέρος 2ο)

Αγόρασα σήμερα μελάνια και χαρτί της ίδιας hw canon και άρχισα τις δοκιμές .

1. Τα μελάνια είναι πραγματικά φτηνά . Η συσκευή δέχεται 2 μελάνια ΄24αρια , ένα μαύρο και ένα τρίχρωμα . Τυπώνει λοιπόν με έναν συνδυασμό τεσσάτων χρωμάτων . Τιμή 8 ευρώ το μαύρο και 16 ευρώ το έγχρωμο (τελικές τιμές) .

2. Αμέσως γίνεται αντιληπτό ότι η συσκευή είναι κτισμένη στον μηχανισμό pixma της εταιρείας με 2 pl σταγόνα . όποιος έχει εκτυπωτές αυτής της σειράς (4000 , 5000, ή 8500) ξέρει για τι πράγμα μιλάω .

3. Η ποιότητα των φωτοφραφιών είναι ένα κλικ πιο κάτω απόν κορυφαίο 5000, δηλ. πάρα πολύ καλή , δείγμα ότι τα πολυμηχανήματα έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο.

4. Έκπληκτο , κυριολεκτικά, με άφησε η ταχύτητα εκτύπωσης των φωτογραφιών , η οποία είναι από τις γρηγορότερες που έχω δει . Μεγαλύτερα μοντέλλλα ,και ακριβότερα , δεν μπορούν να ανταγωνιστούν αυτήν την ταχύτητα .

5. Επειδή χρησιμοποίησα το κλασσικό χαρτί foto της canon των 190 γραμ. και όχι το 245αρι , ήακόμη καλύτερα το glossy premium της epson , θα ξανακάνω ακόμη μια δοκιμή , για να δω αν αλλάζουν τα αποτελέσματα στην φωτογραφία .

6. Εν κατακλείδι , πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή έως άριστη , συσκευή , η οποία, υπολογιζόντας και τη σχέση απόδοση -τιμής , βρίσκεται ψηλά στην κατηγορία , αρκεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς στην ποιότητα της φωτογραφίας . Αλλά να μην ξεχνάμε , μιλάμε για πολυμήχάνημα και όχι για φωτογραφικό εκτυπωτή .

Αυτά .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες μετά...

εχει περασει αρκετος καιρος τελικα αξιζει αυτο το πολυμηχανημα ?μου φαινεται η καλυτερη επιλογη value for money.κυριως σαν εκτυπωτη το θελω ,δεν πιστευω το scanner κτλ να το κανουν πιο δυσχρηστο απο εναν σκετο εκτυπωτη?καμια γνωμη απο καποιον που το εχει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...