Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τραγούδι που βάζουν στην ΝΕΡΙΤ για το μουντιάλ όταν βάζουν διαφημίσεις αυτό που πάει οοοεεαααα! (οχι το official  με τον pitbul και lopez) το ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Το τραγούδι που βάζουν στην ΝΕΡΙΤ για το μουντιάλ όταν βάζουν διαφημίσεις αυτό που πάει οοοεεαααα! (οχι το official  με τον pitbul και lopez) το ξέρει κανείς;

Φιλε εισαι ωραιος γιατι καιρο τωρα εχω φαγωθει να το βρω! Και μολις βρηκα κατι και ηθελα να το μοιραστω μαζι σου! Ελπιζω να σε καλυπτω!! https://www.youtube.com/watch?v=rwmB7Bwsc70

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας ψαχνω το τραγουδι που ξεκινα περιπου στο 1:30 (Μου θυμιζουν λιγο τους Killers αν δεν ειναι αυτοι :P )

We Were Promised Jetpacks - Keeping Warm

Δημοσ.

Καλησπερα αν θα μπορουσε καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.Στο trailer απο τον 5 κυκλο του

without a trace ακουγετε ενα κοματι που πρασπαθω να βρω η εγω δεν το ακουω σωστα η το κρατανε "μυστικο" με βαση αυτο που ακουω εγω θα μπορουσε να εχει τιτλο "when the night is over" βεβαια υπαρχει τετοιος τιτλος αλλα δεν εχει καμια σχεση καποια βοηθεια?

Δημοσ.

Καλησπερα αν θα μπορουσε καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.Στο trailer απο τον 5 κυκλο του

without a trace ακουγετε ενα κοματι που πρασπαθω να βρω η εγω δεν το ακουω σωστα η το κρατανε "μυστικο" με βαση αυτο που ακουω εγω θα μπορουσε να εχει τιτλο "when the night is over" βεβαια υπαρχει τετοιος τιτλος αλλα δεν εχει καμια σχεση καποια βοηθεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...