Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στην Ελληνοφρένεια της περασμένης παρασκεύης έβαλαν χαλί ένα γαλλικό τραγούδι που λέει κάτι σαν "ce soir je danse" σαν φινάλε. googlάροντας τον στοίχο δεν το βρήκα, οπότε αν έχετε καμιά ιδέα...

μήπως έλεγε "Alors on Dance" ;

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εδώ και καιρό ψάχνω το κομμάτι στη διαφήμιση σοκολάτα υγείας Παυλίδη. Εκέινη με τον παππού και τον εγγονό που βάφουν μια βάρκα. Ξέρει κανείς τίποτα;

Δημοσ.

το ειχα ξαναρωτησει αυτο και μου απαντησατε αλλα εχασα το τραγουδι :(

πως λεγεται το κομματι απο κεινη τη διαφημιση του κιντερ μπουενο με τα παιδια που μιλουσαν στη νοηματικη?ελεγε "tell me tell,what's the mattter you you 'cause i like you...my love".νομιζω ηταν απο το grease...?

Δημοσ.
το ειχα ξαναρωτησει αυτο και μου απαντησατε αλλα εχασα το τραγουδι :(

πως λεγεται το κομματι απο κεινη τη διαφημιση του κιντερ μπουενο με τα παιδια που μιλουσαν στη νοηματικη?ελεγε "tell me tell,what's the mattter you you 'cause i like you...my love".νομιζω ηταν απο το grease...?

Δημοσ.

Σε ενα επεισοδιο του κοκκινου δωματιου (γ' κυκλος νομιζω) γυρω στο 10ο επεισοδιο μαλλον....με τον "Παστουν" επαιζε συνεχως ενα κομματι απο Youssou N'Dour....Ξερω πως ζηταω πολλα αλλα αν καποιος εχει μια ιδεα ας με βοηθησει!Ευχαριστω

αααααααα επισης,στην πολυκατοικια,στο επεισοδιο 43 , παιζει ενα ξενο τραγουδακι που λεει If you wanna be happy for the rest of your life

το εχω βρει σε πολλες versions αλλα θα ηθελα να μαθω ποιος το λεει εκει..

Δημοσ.
Σε ενα επεισοδιο του κοκκινου δωματιου (γ' κυκλος νομιζω) γυρω στο 10ο επεισοδιο μαλλον....με τον "Παστουν" επαιζε συνεχως ενα κομματι απο Youssou N'Dour....Ξερω πως ζηταω πολλα αλλα αν καποιος εχει μια ιδεα ας με βοηθησει!Ευχαριστω

αααααααα επισης,στην πολυκατοικια,στο επεισοδιο 43 , παιζει ενα ξενο τραγουδακι που λεει If you wanna be happy for the rest of your life

το εχω βρει σε πολλες versions αλλα θα ηθελα να μαθω ποιος το λεει εκει..

Κανα αποσπασμα μηπως υπαρχει? Youssou N'Dour μπορει να βρεις στο youtube ισως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...