Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βοηθειααααααααααα

ΨΑΧΝΩ απεγνωσμενα το χιπ τραγουδι που βαζει η λιανα κανελλη στην εκπομπη της στον reamlfm

αυτο που λεει

κλεψανε λενε ολοι μας κλεψανε

κλεψαν και αυτοι που τους πιστεψανε

κλεψαν αναπηροι παιδια συνταξιουχοι

δεν το βρισκω με τιποτα. οποιος μπορει ας βοηθησει. ευχαριστω

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το κομμάτι (instrumental νομίζω) που παίζει στο MEGA σαββατοκύριακο

οπου κυρίως ακούγεται μπάσο,

όταν παρουσιάζει βιβλία/πολιτιστικά θέματα;

Ευχαριστώ

ΥΓ Δεν είναι το Resistance των Muse πλέον, όπως έχει γραφει σε παλαιότερο ποστ.

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις το τραγουδι που παιζει στο τρειλερ του Σταρ για την σειρα Μενταλιστ.?

Και ακομα ενα τραγουδι που ακουγα την δεκαετια του 90 νομιζω ειναι απο θαλασσινο αλλα δεν το βρισκω στην δισκογραφια του.Μερικοι στιχοι: Αγγελοι σε φιλησανε κι εχεις φωτια στο στομα κι η θαλασσα πλημμυρισε στα ματια σου το χρωμα...

Καλως σας βρηκα !!! :mrgreen:

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις το τραγουδι που παιζει στο τρειλερ του Σταρ για την σειρα Μενταλιστ.?

Στο καινούριο λες, ε; Και μένα μου άρεσε και είπα να το ψάξω αλλά δεν βρήκα τίποτα ακόμα.

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το κομμάτι (instrumental νομίζω) που παίζει στο MEGA σαββατοκύριακο

οπου κυρίως ακούγεται μπάσο,

όταν παρουσιάζει βιβλία/πολιτιστικά θέματα;

Ευχαριστώ

ΥΓ Δεν είναι το Resistance των Muse πλέον, όπως έχει γραφει σε παλαιότερο ποστ.

http://www.youtube.com/watch?v=O4OAormvM8c

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ φίλε, αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτο που ψάχνω:

είναι το σήμα της εκπομπής, ενω εγω θελω τη μουσική που παιζει -ως εισαγωγη- για λιγα μονο δευτερόλεπτα,

πριν την παρουσίαση βιβλίων/πολιτιστικών γεγονότων.

Η μουσική αυτή είναι μάλλον μοντέρνα instrumental, και κυριαρχεί σ'αυτή το ηλεκτρικό μπάσο, απ'όσο θυμάμαι.

Θα ηχογραφήσω το σημειό αυτό την επόμενη εκπομπή και θα το ανεβάσω.

ΥΓ. Μήπως τυχόν υπάρχει κάποιο λίνκ με κάποια απο τις τελευταίες εκπομπές Mega Σαββατοκύριακό, για να βρω το σημείο επιτόπου?

Ρωτάω διότι στο site του Mega δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο webtv -- μόνο το trailer της εκπομπής.

Δημοσ.

ρε παιδιά και εγώ θέλω να μάθω την μουσική που παίζει στο intro του "μακελειο 2" του Σ.Χιου. Μηπως ξερετε τιποτα?

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στη ταινία oneday μεταξυ 00.42.15 και 00.43.45?Λέει it'all right it's ok yeah yeah yeah...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...