MasterX Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα που να μετατρέπει ομαδικά τα ονόματα αρχείων που έχουμε σε ένα φάκελο από Ελληνικά σε Greeklish (για να φαίνονται οι ελληνικοί τίτλοι MP3 και σε consumer DVDs που παίζουν MP3, καθώς τα ελληνικά mp3 μου, τα αποθηκεύω πάντα με ελληνικά ονόματα αρχείων). Με άλλα λόγια ψάχνω ένα Greeklish batch converter για ονόματα αρχείων μέσα σε φάκελο...
greeneye Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 diskolo to blepo ayto file mou,makari na yparxei bebea kati..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Ελληνικότατο και εύχρηστο (και είναι κι ενός φίλου): http://www.magla.gr/?Magla_Sofware:GrNamer (link provided by Vegos - used with permission and thanks!)
MasterX Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 thanks a lot φίλε paredwse..... Ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα είχε φτιάξει κάτι τέτοιο.. Και σίγουρα πολλοί το χρειάζονται καθώς τα περισσότερα mp3 players αν δεν κάνω λάθος δεν εμφανίζουν ελληνικούς χαρακτήρες... εκτός από κάποια iRiver και δεν ξέρω ποια άλλα... τουλάχιστον μέχρι να το κάνουν πλέον όλα θα βολευτούμε με τον μετατροπέα... Νομίζω το συγκεκριμένο θα με καλύψει πλήρως! Αν πάντως κάποιος ξέρει και κάποιο άλλο προγραμμα ας το αναφέρει...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Εμένα πάντως με έχει καλύψει - κι εγώ για mp3 player το θέλω (συγκεκριμένα το Pioneer του αυτοκινήτου μου που διαβάζει ID3 tags και filenames αλλά όχι ελληνικά).
kleidokratwr Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 epsaxna k egw ena tetoio programmataki gia ton idio logo. twra 8a to katevasw na dw k gw. thx anyway
Gigenis Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Ant Renamer όχι πως το Grnamer δεν κάνει σωστά τη δουλεία, αλλά για να υπάρχει ποικιλία...
nos1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Πολύ χρήσιμο προγραμματάκι το GrNamer,όμως μήπως υπάρχει κατι αντίστοιχο και για μετατροπή απο greeklish σε Ελληνικά;
--b}{d-- Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Πολύ χρήσιμο προγραμματάκι το GrNamer,όμως μήπως υπάρχει κατι αντίστοιχο και για μετατροπή απο greeklish σε Ελληνικά; Repchars - greeklish <-> greek renamer Ένα απλό πρόγραμα όμως δεν άρκει για να βγουν οι λέξεις τονισμένες κτλ. Γι'αυτό έχω ετοιμάσει ένα πρόχειρο οδηγό για μετατροπή απο Geeklish σε σωστά Ελληνικά [εδώ]. PS Για μετατροπή σε greeklish υπάρχει επίσης αυτός ο ωραιότατος κώδικας του alkisg [εδώ]. Πανεύκολη μετονομασία απλά με δεξί κλικ και SendTo.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Γίνομαι τυμβωρύχος,ώστε να ανακαλύψουν και άλλοι το χρησιμότατο αυτό πρόγραμμα. ..και την κατάρα μου σε αυτούς που κάνουν rip ελληνικές δισκογραφίες σε greeklish. Να τους πιάσει κόψιμο στις διακοπές.
gatozi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Γίνομαι τυμβωρύχος,ώστε να ανακαλύψουν και άλλοι το χρησιμότατο αυτό πρόγραμμα...και την κατάρα μου σε αυτούς που κάνουν rip ελληνικές δισκογραφίες σε greeklish. Να τους πιάσει κόψιμο στις διακοπές. Μπορείτε να δοκιμάσετε και την ιδιοκατασκευή μου http://rapidshare.com/files/133816641/mp3renamer.rar Μετονομάζει τα επιλεγμένα αρχεία (με shift ή ctrl για πολλαπλή επιλογή) ή δημιουργεί αντίγραφά τους. Δουλεύει και για τους υποκαταλόγους (στα αρχεία, όχι στα ονόματα των folders!). Στην επόμενη έκδοση θα αλλάζει και τα tags αλλά θα κάνει greeklish σε ελληνικά Η Επόμενη έκδοση είναι εδώ http://rapidshare.com/files/133901053/mp3renamer.rar Επιπλέον¨ Tags conversion Reverse Conversion Change FileOrder Οδηγίες
PALLiS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Πολύ όμορφο το προγραμματάκι σου. Υπάρχει περίπτωση να κανει το ιδιο πραγμα σε φακάλους και υποφακέλους εκτός από τα ονοματα αρχειων. Επισης ήθελα να ρωτήσω το εξής: Υπαρχει περιπτωση να γινεται καποιο λαθος κατα την μετατροπή των ID3 tags, από ID3v1 σε ID3v2.x ? PALLiS
manos1321aek Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά έχω ψάξει τουλάχιστον 100 αναζητήσεις smr...!Κ πολλά σε διαφορά forum...αλλά κυρίως εδώ...!το καλύτερο ήταν αυτό ...το οποίο ψάχνουν όλοι http://www.antp.be/software/renamer/ ant Renamer αλλά...ούτε αυτό κάνει αυτό που θέλω...ήθελα να κάνω όλα μου τα greek αρχεία mp3 σε greeklish..τα κάνει αυτό εδώ....αλλά ακόμα το virtual dj που θέλω κυρίως να τα χρησιμοποιήσω τα διαβάσει ως ελληνικά...αρά τα μετατρέπει μονό εικονικά...έχει κανείς καμιά λύση;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.