Προς το περιεχόμενο

ACER ASPIRE 1362WLMi 512MB 40GB HDD @e-shop


Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ACER ASPIRE 1362WLMi 512MB 40GB HDD

 

Chipset:VIA K8N800 series.

Επεξεργαστής :AMD Sempron 2800+.

Οθόνη:15.4" WXGA TFT LCD με ανάλυση 1280x800 pixels και 16.7 εκατομμύρια χρώματα.

Μνήμη:512 (2*256) MB DDR.

Σκληρός Δίσκος:40GB HDD.

Οπτικός Δίσκος:DVD-Dual.

Floppy Disk:Δεν περιλαμβάνεται.

Κάρτα γραφικών:nVidia Go5200, μνήμη 64MB.

Modem:56kbps.

Κάρτα δικτύου:10/100wired LAN .

Θύρες επικοινωνίας: 1 x Infrared (FIR) port, 1 x S-video-out (NTSC/PAL), 1 x IEEE 1394, 4 x USB 2.0, 1 x CardBus PCMCIA, 1 x RJ-11 jack, 1 x RJ-45 jack, 1 x ECP/EPP-compliant parallel, 1 x external VGA, 1 x microphone-in, 1 x headphone-out.

Διαστάσεις: (WxDxH)36x29.2x4.7cm.

Βάρος: 3.6 Kg.

Μπαταρία: 63Wh Μπαταρία Λιθίου (Li-Ion), 3 ώρες περίπου αυτονομία. 4.5 ώρες επαναφόρτιση κατά τη χρήση.

Προεγκατεστημένο λογισμικό: Microsoft Windows XP Home Edition.

Εγγύηση: 1 έτος διεθνής εγγύηση

 

Τιμή: 605.04 € + 114.96 € 19% ΦΠΑ = 720.00 € (245340 δρχ)

 

 

 

Άριστο Value for money???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ το μόνο που θα σκεφτόμουν είναι το χάλια service (από διάφορες εμπειρίες) των αντιπροσώπων...ειδικά αυτό που λέει στην εγγύηση πως δε στο αλλάζουν αλλά περιμένουν ανταλλακτικά μπορεί να πάρει αιώνες (1,5-->2 μήνες είχε πάρει το καλοκαίρι σε φίλο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μόνο αρνητικό που μπορώ να φανταστώ είναι ότι δεν έχει wireless (τουλάχιστον για μένα έχει αξία). Επίσης δεν ξέρω αν είναι στην σιρά τον "χοντροκομμένων" ACER. Έχω δει δηλαδή σε κάποια μαγαζιά να υπάρχουν ACER πολύ παχιά και "πολύ πλαστικά"(κακή ποιότητα υλικού) και έχω δει κι άλλα πιο λεπτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η συγκεκριμενη σειρα ειναι καπως "χοντροκομμενη", που σημαινει οτι ειναι λιγακι παχυ. Αυτο δεν ειναι απαραιτητα και μειονεκτημα, καθως μερικες φορες υποδειλωνει και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Μονο οσα acer εχουν intel centrino ειναι απο τα λεπτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι θερμοκρασίες στις οποίες κυμαίνεται η CPU είναι ένα μεγάλο ερώτημα και για μένα, καθότι δεν ξέρω πολλά από Sempron CPU. (Είναι η αντίστοιχη των Pentium M φορητή σειρά της AMD σωστά; ). Η αυτονομία του πάντως είναι άκρως ικανοποιητική για μένα καθότι οτιδήποτε κρατάει πάνω από δυο ώρες είναι μια χαρούλα.

 

Τώρα για την οθόνη, ειλικρινά δεν ξέρω. Θα μπορούσε να μας λύσει την απορία κάποιος που το έχει πάρει ήδη. Πάντως το γένος και μόνο ότι είναι Wide είναι άκρως θετικό.

 

Αν είναι εύκολο ας γράψει κάποιος κάτοχος ένα αναλυτικό review, καθότι το πακετάκι είναι άκρως δελεαστικό!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια, εχω καποια εμπειρια απο acer, ειχα το μοντελο 1682wlmi, και τωρα εχω το 1804wsmi, για το 1682 μπορω να πω οτι ειχε σχετικα καλη οθονη, οχι κατι το ιδιαιτερο παντως. Ηταν και αυτη wide 15.4" 1280*800, οποτε λογικα την ιδια ακριβως θα εχει και το 1362 που θελει ο φιλος. Δεν ειχε πολυ καλο μαυρο, αλλα ειχε καλη οξυτητα και ομοιομορφια στο λευκο, παρολαυτα η γωνια θεασης ηταν η τυπικη ολων των laptop.

 

Η Αυτονομια του ειναι αρκετα καλη γυρω στις 2:30, το δικο μου ειχε ομως centrino, και απο τα λεπτα. Το 1362 χρησιμοποιει desktop επεξεργαστη, και θα εχει λιγοτερη αυτονομια (Γυρω στην 1:30 ωρα). Κατα τα αλλα, για τυπικες εφαρμογες γραφειου ειναι μια χαρα, βεβαια παιχνιδια με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων δεν θα παιζει καλα. Σιγουρα ειναι καλυτερα απο τα ειχε καμμια απλη share vga, αλλα μην περιμενεις πολλα πραγματα στο τομεα αυτο. Ισως σε χαμηλες αναλυσεις και σε low quality κατι να γινεται.

 

Σε ενδιαφερει να εχεις ασυρματο δικτυο? Το συγκεκριμενο δεν εχει, αν παντως θες στο μελλον κυκλοφορουν σε καλες τιμες wireless lan pcmcia καρτες. Ειναι πολυ θετικο οτι εχει dvd dual (Γραφει dvd+-r/+-rw/+r9), σε αυτη την τιμη. Το μονο βεβαιο ειναι οτι θα ειναι σχετικα αθορυβο, παντως αν ειχε intel centrino ουτε που θα το καταλαβαινες αν θα το ειχες ανοιχτο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ενδιαφερει να εχεις ασυρματο δικτυο?

 

Ναι με ενδιαφέρει όχι απλά για να λέω ότι έχω Centrino αλλά

 

1. Έτσι το laptop θα μπορώ να το χρησιμοποιώ οπουδήποτε μέσα στο διαμέρισμά (υπό περιπτώσεις και στην αυλή) και να έχω internet (adsl) ή να έχω πρόσβαση στο κυρίως PC μου (που μπορεί να παίζει και ρόλο file server) από όπου και αν είμαι. Άλλωστε η φορητότητα είναι αυτή που έχει αξία στο laptop

 

2. Πολλοί κοινόχρηστοι χώροι (πχ βιβλιοθήκες πανεπιστημίων, αεροδρόμια, πλοία) υποστηρίζουν Wireless

 

Μπορεί οι λόγοι αυτοί για κάποιους να μην είναι σημαντικοί όπως για μένα δε με ενδιαφέρει τόσο

 

1. Να έχει τρελλή κάρτα γραφικών

2. Να έχει οποσδήποτε P4/3GHz (δε απαιτώ υπολογιστική δύναμη από ένα laptop)

3. Να έχει εξακάναλο ήχο ή πολλές USB

4. ακόμα και να έχει DVD-RW

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

paidia koufathika' date='to plaisio antaganizete tin prosfora tou e-shop...dite edo http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Catalog_Id=1&Product_Id=256221&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=6

 

 

 

tha to paroo[/quote']

 

Καλή προσφορά ακούγεται,

 

από άποψη επιδόσεων πιος και κατά πόσο είναι πιο ισχυρός ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...