Προς το περιεχόμενο

Οδηγιες για firmware update ,Nec 3520A


nimik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω την εκδοση 1,04 και κατεβασα απτο σαιτ της Νεκ το 3,04. Τι πρεπει να προσεξει κανεις κατα την αναβαθμιση? Αυτο που λεει οτι πρεπει να αποσυνδεθουν ολες οι usb συσκευες ισχυει? Παντα σε safe mode? Τι αλλο?

Ευχαριστω παιδια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έκανα αναβάθμιση το NEC 2510A, με κάτι πειραγμένες που του επιτρέπουν να γράφει Dual Layer και σε πιο μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να βγάλω τα USB και ούτε σε Safe Mode και τώρα είναι μια χαρά... Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να βρείς σωστό firmware. Αν βάλεις από άλλο μοντέλο κάηκες ή καλύτερα το έκαψες το αντιγραφικό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα από τόσα που υπάρχουν ποιο είναι καλύτερο firmware;Τα έχει δοκιμάσει κανείς για να μας πει;Εγω έχω την official 3.04 και είναι ΟΚ αλλά με ποια απο τις "τροποποιημένες" θα έχω καλύτερες επιδόσεις και γενικώς καλύτερη λειτουργία;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ θα πρότεινα το αυθεντικό 3.04 από την nec patchαρισμένο με riplock remove kai rpc1, δεν εμπιστεύομαι "βελτιστοποιημένες" μεθόδους από άσχετους όπως Liggy κλπ. Όσο για το bitsetτing, μπορείς να βάλεις πρώτα Liggy, άλλαξε το default bitsetting σε όλα σε dvd-rom και μετά βάλε το patcharismeno 3.04 , οι ρυθμίσεις bitsetting δεν έχουν αλλάξει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα περάσεις πρώτα το Liggys 1.UF(h==p://download.cdfreaks.com/download/75[κάνε copy paste την διεύθυνση]) θα κατεβάσεις αυτό --> http://www.maddogmultimedia.com/drivers/OpticalDrives/WinBTypeV2.exe θα τα βάλεις όλα dvd-rom. Μετά κατεβάζεις αυτό --> http://www.micheldeboer.nl/firmware/3520/3520W304.zip και είσαι άρχοντας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ θα πρότεινα το αυθεντικό 3.04 από την nec patchαρισμένο με riplock remove kai rpc1, δεν εμπιστεύομαι "βελτιστοποιημένες" μεθόδους από άσχετους όπως Liggy[/b'] κλπ. Όσο για το bitsetτing, μπορείς να βάλεις πρώτα Liggy, άλλαξε το default bitsetting σε όλα σε dvd-rom και μετά βάλε το patcharismeno 3.04 , οι ρυθμίσεις bitsetting δεν έχουν αλλάξει...

Δε θα έλεγα άσχετο τον Liggy, ούτε και τον Dee (αυτοί βγάζουν τα modified firmwares). Αν ρίξεις μια ματιά στο link που δίνει ο TonyMontana παραπάνω, καθώς και στα links των προηγούμενων εκδόσεων των firmware στο ίδιο forum, θα δεις ότι γίνονται πολλοί έλεγχοι ποιότητας εγγραφής των δίσκων που γράφονται. Τα παιδιά δεν αυξάνουν τυχαία την ταχύτητα εγγραφής σε κάθε τύπο DVD, αλλά μελετούν τους τρόπους εγγραφής όλων των original firmware που υπάρχουν (ακόμα και από επίσημη σε επίσημη έκδοση υπάρχει διαφορά), δοκιμάζουν πρώτα οι ίδιοι και αφού δουν ότι τα δεν υπάρχει κάποιο εμφανές πρόβλημα μετά διαθέτουν το firmware για να το δοκιμάσουν και οι χρήστες. Τα αποτελέσματα δεκάδων χρηστών είναι online στο ίδιο thread με το firmware, μπορείτε να τα δείτε. Επίσης υπάρχει κι ένα συγκριτικό άρθρο μεταξύ original και modified firmware εδώ. Κι αν λάβετε υπόψην πως από τότε που έγινε η σύγκριση έχουν βελτιωθεί κατά πολύ τα νέα modified firmware, τότε σίγουρα θα τα προτιμήσετε. Φίλε TherionG, κάνε κι εσύ μια δοκιμή. Όχι μόνο για τα features που έχει το modded firmware (βλέπε PI/PIF Scanning, Bitsetting, No RipLock) αλλά για τη βελτίωση ποιότητας ΚΑΙ ταχύτητας εγγραφής σε αρκετούς τύπους δίσκων DVD. Κι εγώ ήμουν σκεπτικός στην αρχή, αλλά μόλις έβαλα το modded firmware, άλλαξα αμέσως γνώμη!

 

BTW, όσοι έχετε nForce chip, καλύτερα να εγκαταστήσετε τους ATA Drivers της Microsoft. Είναι πολύ σταθερότεροι και δε δημιουργούν προβλήματα με κάποιες εκδόσεις firmware.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και το αυθεντικό firmware μια χαρά τα γράφει όλα, στο διάβασμα είναι το πρόβλημα και εμένα το Liggys μου δημιούργησε πρόβλημα σε dvd ταινία original, ο καθένας κάνει ότι θέλει. Απλά εμπιστεύομαι περισσότερο τους μηχανικούς της εταιρίας και τα δικά της τεστ και όχι τρίτων που πειραματίζονται, anyway για εμένα το σημαντικό είναι η ποιότητα του original χωρίς riplock, τώρα ο καθένας κάνει ότι θέλει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

some of the media burned with the modified firmware is nearly as good as the STOCK firmware, on a few the modified firmware has managed better quality, but in most cases the STOCK firmware has the edge on quality, showing fewer errors on a burned media.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...