Προς το περιεχόμενο

Ποιά απο τα 8 need for speed παίξατε περισσότερο ;

ligos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Need for Speed 4 : High Stakes (aka Road Challenge) <--Απλά πόρωση!

Need for Speed (6) : Hot Pursuit 2 <--Αρκετά καλό αλλά όχι όσο το 4 (Murcielago rulez)

Τα Underground 1 & 2 μου φάνηκαν πολύ εύκολα και καγκουρο-ειδή για τα γούστα μου, δεν μου άρεσαν αν και τα τελείωσα επειδή ήταν NFS.

Ατάκα από Road Challenge από τον μπάτσο, όταν παίρνεις τη 2η κλήση: "You really don't seem to get it, do you? Next time you 'll be riding with me!!!"

Δημοσ.

Έχω παίξει σε δικό μου ΗΥ μόνο τα Nfsu και Nfsu2. Το 2 ήταν αρκετά καλύτερο. Καλύτερο από όλα θα είναι φαντάζομαι το Nfsu3 το οποίο θα το "αγόραζα" χωρίς δεύτερη σκέψη με το που έβγαινε.

Δημοσ.

Πρώτο ξέσκισμα: NFS2:SE με τον καινούριο τότε p2 350 με μια voodoo2!!!!

Δεύτερο ξέσκισμα: NFS4: Road Challenge

Τα έχω παίξει όλα, όμως με αυτά τα 2 είχα πορωθεί άγρια...!!!

Δημοσ.

to ena.8a simfoniso me ton Xvipes.viper kai agios o 8eos.kai to nfs 1 Special Edition moy arese logo piston.to 2 Special Edition to epeksa arketa.To porsche htan arketa realistiko.

Δημοσ.

nfs 2 (+SE) , 3 , 4 τερματισμος απο την αρχη δυο τρεις φορες το καθενα (σε psx και pc) , 6 και Underground 2 σε pc ,

ομως περισσοτερο απ ολα εχω λατρεψει το Underground 1 ! καλες πιστες , οριακη ταχυτητα , μαχες για καλυτερους χρονους κτλ ! χαιρε online gaming !

Δημοσ.

το ΙΙ στον παλιο φορητο μου και τορα τελειωνω το underground2 και τα δυο μου φανηκαν αρκετα καλα

Δημοσ.

gnwmi mou einai oti oso pane kai xeiroterevoun.

merikes fores akoma paizw to nfs1 (which rocks!!) alla den katafernw na tre3w to nfsII logw compatibility issues. an 3erei kanenas pws at to pei

Δημοσ.

Όλα τα NFS (τα χω ξεσκίσει στην κυριολεξία :-D ) στο pc απκλειστικά!!!! Μάλλον η σειρά είναι έτσι όμως: NFS I, NFS II, NFS II SPECIAL EDITION, NFS III HOT PURSUIT (Από τα καλύτερα της εποχής του με 3d γραφικά), NFS IV, NFS Porsche Unleased (Όλα μα όλα τα πορσικά μέχρι το 2000 + το 550 spider του 1950 ), NFS Hot Pursuit 2 (πολύ καλοσχεδιάσμενα αμάξια ειδικά η Μ5 μου άρεσε πολύ), NFS Underground Ι, NFS Underground II επίσης κορυφή (με μια τεράστια πόλη και κάνεις κοντρες όπου γουστάρεις)!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...