redxiii Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Σε μενα οι μετρησεις του Mobile Meter στα windows συμφωνουν απολυτα με τις μετρησεις του acpi στο Linux (εχω dual boot). Επομενως δουλευει σωστα. Τη θερμοκρασια δεν θα την καταλαβεις απο το πληκτρολογιο, αλλα απο τα σημεια που ειναι ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων. Πιαστο και απο την κατω πλευρα να δεις τι γινεται. Edit: Axel εδω.
corsakias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 emena den mou deixne cpu temperature. deixnei monima 11c1giati?(FS amilo 7405)
The Crow Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Εμένα μου έχει τα εξής:Frequency, Temperature, Charge rate, HDD #0.Το Temperature απευθύνεται στη θερμοκρασία του επεξεργαστή;;Ακόμα δεν τον άνοιξα και από 66 που έδειχνει στην αρχή πήγε στα 72!!!Αποκλείεται!Αυτό δε γίνεται!Πώς σε σας ρε παιδιά δείχνει 50 βαθμούς;;Μάλλον σε σας δε θα έχει καύσωνα!:razz:Αν και όλη η Ελλάδα καίγεται!
The Crow Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Αυτή τη στιγμή το mobile meter δείχνει στο temperature(αν όντως αυτό είναι η θερμοκρασία της cpu) 87 βαθμούς!!!LOL!!!Μάλλον μας δουλεύει!
Strategos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Hahahaha hot hot kai pali hot vale na kaneis omeleta
The Crow Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Καλά δεν ήξερα ότι και οι centrino ζεματάνε τόσο πολύ!Μπα μωρέ λόγω του καύσωνα θα είναι!:razz:
geo9419 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Amilo A 1630 Athlon 64 3700 Frequency 2.40Ghz 75C HDD 49C H thermkrasia ekso einai gyro stous 12 C Kai to exo se leitourgia 9 wres
EPa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Amilo A 1630 Athlon 64 3700 Frequency 2.40Ghz 75C HDD 49C H thermkrasia ekso einai gyro stous 12 C Kai to exo se leitourgia 9 wres Που βρίσκεσαι; Νότιο ημισφαίριο; (το κάτω που λένε . Γι' αυτό και το κόκκινο χεράκι, μην παρεξηγήσεις.. )
nk_surfer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 H thermkrasia ekso einai gyro stous 12 CKai to exo se leitourgia 9 wres Που μένεις φίλε, σε καμιά Ρωσσία ? Γιατί εδώ Αθήνα λιώνουμε μιλάμε....41 βαθμούς λέει θα κάνει σήμερα......Πάντως 75 βαθμοί που λές εσύ και ένα άλλο παιδί που λέει 80, μου φαίνονται κάπως υψηλοί....Και καλά ο άλλος με τους 80 έχει κ μεγάλη θερμοκρασία περιβάλλοντος, εσύ σε περιβάλλον με 12 βαθμούς και σου χτυπάει 75 ??!! Θα πρότεινα να καθαρίζατε λίγο τις γρίλιες εξαερισμού (με ηλεκτρική σκούπα) από σκόνες,χνούδια,κλπ., και να αγοράζατε κάνα laptop cooler μήπως κ έπεφτε μερικούς βαθμούς η θερμοκρασία.....
vagpap Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 με ηλεκτρική σκούπα Καλύτερα και ασφαλέστερα με πεπιεσμένο αέρα. Οι ηλεκτρικές σκούπες δημιουργούν στατικό ηλεκτρισμό και μια αποφόρτιση σε κάποιο εξάρτημα μπορεί να αποβεί μοιραία.
The Crow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Αν και έχω ξανακάνει παραπάνω την ερώτηση ας την ξανακάνω δε χαθηκε ο κόπος!:razz: Υπάρχει κάνα άλλο πρόγραμμα που να λέει γενικά θερμοκρασίες και ιδιαίτερα για centrino επεξεργαστές.Αυτό το λέω γιατί έχω και το PC Wizard 2004 το οποίο δίνει και αυτό πληροφορίες για το σύστημα αλλά λέει μόνο τη θερμοκρασία του σκληρού.Ένα πιο πλήρες προγραμματάκι για πιο πλήρη παρακολούθηση του συστήματος δεν υπάρχει;;
The Crow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Λοιπόν τελικά παιδιά βρήκα άκρη!!Τελικά δεν είναι η θερμοκρασία της cpu του λαπτοπ μου 80 βαθμούς!Δεν ξέρω τι σκ..τά εννοεί το mobile meter όταν λέει ότι η θερμοκρασία είναι τόσο.Έβαλα το PC Wizard 2005 το οποίο υποστηρίζει πλέον και Pentium M και δείχνει σταθερά 59βαθμούς θερμοκρασία στη CPU!!Λέω και γω Pentium M και να καίει τόσο!!Η παλιά έκδοση δεν υποστήριζε Pentium M και γι' αυτό δεν έλεγε τη θερμοκρασία.Αφήστε λοιπόν το mobile meter και τρέξτε να κατεβάσετε το PC Wizard 2005!Πάρα πολύ καλό!Λέει τα πάντα για το σύστημα σου! Κατεβάστε το από δω: http://www.cpuid.org/pcw.php#download
hobbitakos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Λοιπον παλικαρια μετρηση με PC Wizard 2005 σε πλαισιο WX17DT θερμοκρασια cpu με 6 ωρες λειτουργιας 65 βαθμοιυς
theohatz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Λοιπόν τελικά παιδιά βρήκα άκρη!!Τελικά δεν είναι η θερμοκρασία της cpu του λαπτοπ μου 80 βαθμούς!Δεν ξέρω τι σκ..τά εννοεί το mobile meter όταν λέει ότι η θερμοκρασία είναι τόσο.Έβαλα το PC Wizard 2005 το οποίο υποστηρίζει πλέον και Pentium M και δείχνει σταθερά 59βαθμούς θερμοκρασία στη CPU!!Λέω και γω Pentium M και να καίει τόσο!!Η παλιά έκδοση δεν υποστήριζε Pentium M και γι' αυτό δεν έλεγε τη θερμοκρασία.Αφήστε λοιπόν το mobile meter και τρέξτε να κατεβάσετε το PC Wizard 2005!Πάρα πολύ καλό!Λέει τα πάντα για το σύστημα σου!Κατεβάστε το από δω: http://www.cpuid.org/pcw.php#download ΟΙ 59C ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ Η ΣΕ ΦΟΥΛ ΕΡΓΑΣΙΑ???
The Crow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 ΟΙ 59C ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ Η ΣΕ ΦΟΥΛ ΕΡΓΑΣΙΑ??? Εννοείτε σε αναμονή!Εξάλλου κάνει τόση ζέστη που με full εργασία ανεβαίνει αρκετά δεν το έχω δοκιμάσει όμως γιατί δε θέλω να το ζορίζω!Φαντάζομαι τι θερμοκρασίες θα έχουν οι Pentium 4!!Κάτσε να φύγει ο καύσωνας και να επανέλθουμε σε λογικά επίπεδα θερμοκρασίας και μετά βλέπουμε.Αυτή τη στιγμή σε αναμονή έχει τις παρακάτω θερμοκρασίες: CPU -> 60 βαθμούς Hard Disk - > 38 βαθμούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.