Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες Notebook (χρήσιμες αναφορές)

theohatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μενα οι μετρησεις του Mobile Meter στα windows συμφωνουν απολυτα με τις μετρησεις του acpi στο Linux (εχω dual boot). Επομενως δουλευει σωστα.

Τη θερμοκρασια δεν θα την καταλαβεις απο το πληκτρολογιο, αλλα απο τα σημεια που ειναι ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων. Πιαστο και απο την κατω πλευρα να δεις τι γινεται.

Edit: Axel εδω.

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα μου έχει τα εξής:Frequency, Temperature, Charge rate, HDD #0.Το Temperature απευθύνεται στη θερμοκρασία του επεξεργαστή;;Ακόμα δεν τον άνοιξα και από 66 που έδειχνει στην αρχή πήγε στα 72!!!Αποκλείεται!Αυτό δε γίνεται!Πώς σε σας ρε παιδιά δείχνει 50 βαθμούς;;Μάλλον σε σας δε θα έχει καύσωνα!:razz:Αν και όλη η Ελλάδα καίγεται!

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή το mobile meter δείχνει στο temperature(αν όντως αυτό είναι η θερμοκρασία της cpu) 87 βαθμούς!!!LOL!!!Μάλλον μας δουλεύει!:)

Δημοσ.
Amilo A 1630 Athlon 64 3700

Frequency 2.40Ghz 75C

HDD 49C

H thermkrasia ekso einai gyro stous 12 C

Kai to exo se leitourgia 9 wres

Που βρίσκεσαι; Νότιο ημισφαίριο; (το κάτω που λένε :-). Γι' αυτό και το κόκκινο χεράκι, μην παρεξηγήσεις.. )

Δημοσ.
H thermkrasia ekso einai gyro stous 12 C

Kai to exo se leitourgia 9 wres

Που μένεις φίλε, σε καμιά Ρωσσία ? Γιατί εδώ Αθήνα λιώνουμε μιλάμε....41 βαθμούς λέει θα κάνει σήμερα......Πάντως 75 βαθμοί που λές εσύ και ένα άλλο παιδί που λέει 80, μου φαίνονται κάπως υψηλοί....Και καλά ο άλλος με τους 80 έχει κ μεγάλη θερμοκρασία περιβάλλοντος, εσύ σε περιβάλλον με 12 βαθμούς και σου χτυπάει 75 ??!!

Θα πρότεινα να καθαρίζατε λίγο τις γρίλιες εξαερισμού (με ηλεκτρική σκούπα) από σκόνες,χνούδια,κλπ., και να αγοράζατε κάνα laptop cooler μήπως κ έπεφτε μερικούς βαθμούς η θερμοκρασία.....

Δημοσ.
με ηλεκτρική σκούπα

Καλύτερα και ασφαλέστερα με πεπιεσμένο αέρα. Οι ηλεκτρικές σκούπες δημιουργούν στατικό ηλεκτρισμό και μια αποφόρτιση σε κάποιο εξάρτημα μπορεί να αποβεί μοιραία.

Δημοσ.

Αν και έχω ξανακάνει παραπάνω την ερώτηση ας την ξανακάνω δε χαθηκε ο κόπος!:razz: Υπάρχει κάνα άλλο πρόγραμμα που να λέει γενικά θερμοκρασίες και ιδιαίτερα για centrino επεξεργαστές.Αυτό το λέω γιατί έχω και το PC Wizard 2004 το οποίο δίνει και αυτό πληροφορίες για το σύστημα αλλά λέει μόνο τη θερμοκρασία του σκληρού.Ένα πιο πλήρες προγραμματάκι για πιο πλήρη παρακολούθηση του συστήματος δεν υπάρχει;;

Δημοσ.

Λοιπόν τελικά παιδιά βρήκα άκρη!!Τελικά δεν είναι η θερμοκρασία της cpu του λαπτοπ μου 80 βαθμούς!Δεν ξέρω τι σκ..τά εννοεί το mobile meter όταν λέει ότι η θερμοκρασία είναι τόσο.Έβαλα το PC Wizard 2005 το οποίο υποστηρίζει πλέον και Pentium M και δείχνει σταθερά 59βαθμούς θερμοκρασία στη CPU!!Λέω και γω Pentium M και να καίει τόσο!!Η παλιά έκδοση δεν υποστήριζε Pentium M και γι' αυτό δεν έλεγε τη θερμοκρασία.Αφήστε λοιπόν το mobile meter και τρέξτε να κατεβάσετε το PC Wizard 2005!Πάρα πολύ καλό!Λέει τα πάντα για το σύστημα σου!

Κατεβάστε το από δω:

http://www.cpuid.org/pcw.php#download

Δημοσ.
Λοιπόν τελικά παιδιά βρήκα άκρη!!Τελικά δεν είναι η θερμοκρασία της cpu του λαπτοπ μου 80 βαθμούς!Δεν ξέρω τι σκ..τά εννοεί το mobile meter όταν λέει ότι η θερμοκρασία είναι τόσο.Έβαλα το PC Wizard 2005 το οποίο υποστηρίζει πλέον και Pentium M και δείχνει σταθερά 59βαθμούς θερμοκρασία στη CPU!!Λέω και γω Pentium M και να καίει τόσο!!Η παλιά έκδοση δεν υποστήριζε Pentium M και γι' αυτό δεν έλεγε τη θερμοκρασία.Αφήστε λοιπόν το mobile meter και τρέξτε να κατεβάσετε το PC Wizard 2005!Πάρα πολύ καλό!Λέει τα πάντα για το σύστημα σου!

Κατεβάστε το από δω:

http://www.cpuid.org/pcw.php#download

ΟΙ 59C ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ Η ΣΕ ΦΟΥΛ ΕΡΓΑΣΙΑ???

Δημοσ.
ΟΙ 59C ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ Η ΣΕ ΦΟΥΛ ΕΡΓΑΣΙΑ???

Εννοείτε σε αναμονή!Εξάλλου κάνει τόση ζέστη που με full εργασία ανεβαίνει αρκετά δεν το έχω δοκιμάσει όμως γιατί δε θέλω να το ζορίζω!:)Φαντάζομαι τι θερμοκρασίες θα έχουν οι Pentium 4!!Κάτσε να φύγει ο καύσωνας και να επανέλθουμε σε λογικά επίπεδα θερμοκρασίας και μετά βλέπουμε.Αυτή τη στιγμή σε αναμονή έχει τις παρακάτω θερμοκρασίες:

CPU -> 60 βαθμούς

Hard Disk - > 38 βαθμούς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...