PunkBuster Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν γίνεται να συνδέσω στην οθόνη TFT LG 1780Q που έχω (και σε κάθε TFT) 2 PC εκ των οποίων το ένα θα είναι στην είσοδο DVI(το κανονικό) και το άλλο στην αναλογική θύρα D-Sub και να αλλάζω από την οθόνη την είσοδο που θα χρησιμοποιεί? Θέλω να βάλω το παλιό μου PC και να το αφήνω ανοιχτό το βράδυ για να κατεβάζει από emule γιατί το νεό κάνει πολύ θόρυβο και δεν με αφήνει να κοιμηθώ!!!!! εκτός αυτόυ θέλω στο νέο να βάλω και linux και όταν θα πρέπει να δουλέψω linux το download από emule θα σταματάει και είναι ασύμφορο να περιμένω από την αρχή να μπω στη σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paravatis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 emena i dikia mou othoni exei afti ti dynatotita(iiyama 19" AS4821DT) me koumpaki "Input 1/2". kapoies alle den to ypostirizoune omos. dokimase na rikseis kai mia matia sto manual tis othonis sou kai sto site tou kataskevasti pantos. 10 lepta douleia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Συνήθως οθόνες που έχουν 2 εισόδους έχουν αυτή τη δυνατότητα (με κάποιο κουμπάκι). Το έχω δει πχ σε μια 19'' CRT Sony που είχε δευτερη είσοδο D-sub μπροστά (μάλλον για σύνδεση laptop) Πάντως για τη δουλειά που θες αυτό ίσως να μην είναι η καλύτερη λύση. Προσωπικά χρησιμοποιώ 2 οθόνες στο κυρίως PC μου με τη δευτερη να συνδέετε μέσω KVM τόσο στο κυρίως PC όσο και στο κατεβαστήρι (ίδια περίπτωση με τη δικιά σου). Έτσι γυρνόντας το διακόπτη του KVM τόσο η 2η οθόνη όσο και το mouse και το keyboard πάνε στο κατεβαστήρι. Μειονεκτήματα : Πολλά καλώδια (αλλά τι 20 τι 25) Το κατεβαστήρι έχει Windows 2000 και έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές γυρίζοντας σε αυτό το ποντίκι "κολλάει". Κάποιες φορές αρκεί να το βγάλεις και ξαναβάλεις στο KVM και άλλες φορές δε γίνεται τίποτα. (Το πρόβλημα αυτό ίσως να μην γίνεται σε καλύτερα KVM) Εναλλακτικά αν δεν γίνεται αυτό που ζητάς, μπορείς πάντα να χειρίζεσαι το κατεβαστήρι μέσω δικτύου από τον 1ο ΗΥ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
206CC Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 ti mitrikh exeis? se rotao giati eixa kai ego to idio problima kai telika thn lish mou thn edose to bios . ti ekana ? ebata sto aytomato tis strofes tou fan ,kai isixasa... isos me ayton ton tropo na mhn xriasths na sindeseis kai ta 2 pc mazi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunkBuster Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 emena i dikia mou othoni exei afti ti dynatotita(iiyama 19" AS4821DT) me koumpaki "Input 1/2". kapoies alle den to ypostirizoune omos. dokimase na rikseis kai mia matia sto manual tis othonis sou kai sto site tou kataskevasti pantos. 10 lepta douleia Ααααα τζάμι, μόλις κοίταξα το manual για να δω αν λέει τίποτα για το ένα κουμπί source που έχει η οθόνηκαι λέει συγκεκριμένα ότι είναι για όταν έχεις 2 υπολογιστές. Το κακό είναι ότι έχει σαν προεπιλεγμένη ρύθμιση το D-sub. Δεν το είχα δοκιμάσει ακόμα γιατί δεν έχω 2ο πολύμπριζο για να βάλω τον παλιό Η μητρική μου είναι μια MSI K8N SLI Platinum, και ο λόγος που κάνει τόσο θόρυβο είναι γιατί το ανεμιστηράκι του nForce 4 τρέχει με 6700 στροφές!!!!! Το έχω ψάξει και δεν βρήκα τρόπο να μειώσω τι στροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Η μητρική μου είναι μια MSI K8N SLI Platinum, και ο λόγος που κάνει τόσο θόρυβο είναι γιατί το ανεμιστηράκι του nForce 4 τρέχει με 6700 στροφές!!!!! Το έχω ψάξει και δεν βρήκα τρόπο να μειώσω τι στροφές. -Eίτε το αλλάζεις με άλλο ποιό αθόρυβο... (να δουλεύει σε λιγότερες στροφές) -Είτε το αλλάζεις με ψύκτρα παθητικού τύπου... (χωρίς ανεμ. δηλαδή) -Είτε αγοράζεις κάποια καλωδιάκια για ανεμ. που τροφοδοτούνται με ρεύμα από το PSU όμως και έχουν δυνατότητα να δουλεύουν με λιγότερα volt άρα και χαμηλώτερες στροφές... -Είτε βρίσκεις ένα ροοστάτη (από καμμιά παλιά ψύκτρα CPU π.χ.) το συνδέεις και το ρυθμίζεις σε λιγότερες στροφές... Αυτά τα ολίγα περί ησυχίας... :grin: Για το κατεβαστήρι σου τώρα η καλύτερη λύση είναι ένα KVM switch δύο θέσεων για να έχεις ένα σετ οθόνη/πληκτρ./ποντίκι και να χειρίζεσαι δύο υπολογιστές. Γλυτώνεις τις έξτρα συσκευές αλλά το κόστος βέβαια του KVM μαζί με τα καλωδια είναι το ίδιο σχεδόν οπότε αποφασίζεις ανάλογα. Αν θες κάτι άλλο ποιό advanced άσε το κατεβαστήρι σκέτο και μέσω δικτύου μπορείς να εγκαταστήσεις πρόγραμμα remote desktop και να το χειρίζεσαι από το μεγάλο όπως σου πρότειναν ήδη. (μειονέκτημα βέβαια ότι πρέπει να λειτουργεί το μεγάλο για να έχεις πρόσβαση και στο μικρό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.