Προς το περιεχόμενο

Δεν είμαι το εμπορικό τμήμα της Κινέζικης Πρεσβείας!

Vangosmech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
..........

Δεν ξερω σιγουρα ακομα...

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ............

Αλλα να πανε να γ......ν τα μ....α!!!!!!!!

Λυπαμε για το ρε.....

Χθες εσκασε ο νεος λογαριασμος.

Μου εκαναν την διορθωση και ηρθε στα λεφτα μου...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑ***ΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΦΠΑ (576ευρο)

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!!!!!!

Δηλαδη ειχα -3000ευρο. Μου προσθεσαν 3000ευρο λογο διπλης αποχρεωσης και οι βλεμενοι... αφησαν φπα για τα 3000 που απο δικη τους μαλα**α εχουν μπει στο λογαριασμο μου.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπόν παιδιά η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως....Πλέον κάθε μέρα στάνταρ δεχομαι ένα τηλ για την Κινέζικη πρεσβεία...Πλέον ρωτάω τους πάντες ποιος τους το έδωσε...ο καθένας μου λέει και διαφορετικό...Μία μου πε ότι το βρήκε απο το http://www.portal.gr, άλλος απο τον ΕΟΤ κοκ...Όπως καταλαβαίνετε το επόμενο στάδιο θα είναι να μου έρθει κανας φάκελος με κανα μισθό από την κινέζικη πρεσβεία, επειδή πλέον δίνω τα κανονικά τους νούμερα σ'αυτούς που με παίρνουν....Τί θα κάνω????????????????ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Δημοσ.

Vangosmech, μίλησε με τον ΟΤΕ, αν μπορείς να κάνεις το νούμερό σου με χρέωση στις εισερχόμενες κλήσεις (τύπου 90 11 xxxxxxxx) για να βγει και κάτι από αυτή την ιστορία.

Δημοσ.
Vangosmech[/b'], μίλησε με τον ΟΤΕ, αν μπορείς να κάνεις το νούμερό σου με χρέωση στις εισερχόμενες κλήσεις (τύπου 90 11 xxxxxxxx) για να βγει και κάτι από αυτή την ιστορία.

nai re sy alla oloi oi filoi tou pou tha ton pairnoun?? ti tha kanoun??

xxxmmm! idea!!!!

bale allo noumero gia tous filous kai allo gia tous "pelates"!!

Δημοσ.

Τόσα post φτάνουν νομίζω. Φτάνει πια. Το καταλάβαμε.

Για πες μας τώρα πως μπορούμε να επικοινωνήσουμ με α εργοστάσια που φτιάχνουν τα xbox360, πότε θα έρθουν, πως μπορώ να εισάγω τα Κινέζικα 4x4, πόσο πάει το ρύζι ? , το φιλί ? ... όχι στη δύση αλλά στην ανατολή.

Δημοσ.
Τί θα κάνω????????????????ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Βρες μια εισαγωγική εταιρία και και κάνε εκτροπή το τηλέφωνό σου σε αυτή. Μετά κάνε deal για ταρίφα για κάθε τηλέφωνο που θα εκτρέπεται σε αυτήν ή μηνιαίο μισθό για να μη καταργήσεις την εκροπή.

Δημοσ.

Παιδιά μόνο για γέλια είναι η κατάσταση όντως...Έστειλα mail στην Κινέζικη Πρεσβεία και με γράψανε φυσικά στα π@π@ρια τους και το έκανα όταν είδα το τηλέφωνο μου σε κάποιο site να δίνεται σαν αυτό της Κινέζικης Πρεσβείας...Απλά κάνω υπομονή λίγες μέρες , μέχρι να τελειώσει η εξετασστική και μετά θα πάω στον ΟΤΕ να αλλάξω τον αριθμό...Πραγματικά σε ένα εξάμηνο θα έπρεπε να είχα δραστηριοποιηθεί σε εισαγωγές απο Κίνα...Όσοι το έχουν κάνει έχουν χεστεί στο τάληρο...Ευχαριστώ πάντως..

Και αν ποτε θέλει κανείς πάρε-δώσε με Κίνα εδώ είμαστε,ε?

Δημοσ.

File mou auto ginetai pantou stis megales epixiriseis kai oxi mono ston ote.

Egw menw agglia. Exw dsl spiti mou kai epidi metakomizw den mou th metaferoun. Ekana ethsh diakophs kai amesos ethsh gia to neo spiti. Oxi mono den mou ekopsan thn palia grammh alla apo blakia thn kainourgia thn ksanenergopoioun sto palio spiti. To apotelesma einai na mhn mou koboun kamia giati kapou mperdeuontai kai egw na mhn tolmaw na kanw pali ethsh gia to kainourgio mou spiti ksana.... Oso megalhteros organismos toso megalhtero to mpaxalo.

Δημοσ.
.............

παντως το ολο σκηνικο μου θυμισε south park!

θα μπορουσες να το σηκωνεις λεγοντας "shitty wong' date=' may i take you order pliz!":razz:[/quote']

<offtopic>LOL LOL LOL LOL egrapses adelfe mou!!!!!paw na dw kana episodeio southpark pali :P </offtopic>

Filaraki sxetika me to tilefwno kouragio, kane mia diakopi kai vale ena neo No na vreis tin ygeia sou.Me kineziki prseveia(proksenio ti einai tyo tespa..) den prokeitai na vreis akri

Egw exw to idio provlima sto kinito mou (vodafone).To No to eixe palia o texnikos tis etairias ydreysis stin Kerkyra (lol.....) kai olo me pernoun na paw na tous ftiaksw ta ydraylika tous.....Afou epsaksa kai milisa arketa me Keyrkyra ematha opti exei allaksei to kin edw kai 4(!!!) xronia alla oi perissoteroi katoikoi exoun kratisei to palio....ti na kaneis omws!!!egw pleon to antimetwpizw psixraima kai me tin anagnwrisi klisis.....:D

kalo kuragio kai kales eisagwges ;)

Δημοσ.

thnx...Εμένα όμως η Πρεσβεία όταν είχα μιλήσει μαζί τους μου είχαν πεί ότι δεν είχαν ουδέποτε αυτόν τον αριθμό....Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλοι παίζουν την κολοκυθιά...Τεσπά ίδωμεν...και υπομονή σε όλους τους ομοιοπαθούντες...Ποτέ δεν ξέρεις αν θα βγει και κανά λαβράκι απο αυτή την ιστορία..:-p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...