GiannisKr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Θέλω να εγκαταστήσω τα WinXP στον υπολογιστή μου, αλλά έχω external USB 2.0 CDROM ένα Plextor 48X42X48X.Ενώ έχω ρυθμίσει στο BIOS την επιλογή boot from usb cdrom μετά λέει ότι δεν βρίσκει CDROM drive η εγκατάσταση. Μήπως πρέπει με F6 στην αρχή να εγκαταστήσω drivers του cdrom όπως κάνουμε με τους δίσκους serial ATA? Αν ναι ποιούς drivers πρέπει να βάλω για να παίξει ως USB 2.0 CDROM και όχι ως 1.1? Υπάρχουν κάπου που μπορώ να τους κατεβάσω?
GiannisKr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Θέλω να εγκαταστήσω τα WinXP στον υπολογιστή μου, αλλά έχω external USB 2.0 CDROM ένα Plextor 48X42X48X.Ενώ έχω ρυθμίσει στο BIOS την επιλογή boot from usb cdrom μετά λέει ότι δεν βρίσκει CDROM drive η εγκατάσταση. Μήπως πρέπει με F6 στην αρχή να εγκαταστήσω drivers του cdrom όπως κάνουμε με τους δίσκους serial ATA? Αν ναι ποιούς drivers πρέπει να βάλω για να παίξει ως USB 2.0 CDROM και όχι ως 1.1? Υπάρχουν κάπου που μπορώ να τους κατεβάσω?
Highlander Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις στο φυλλάδιο του κατασκευαστή του CDROM αν μπορεί να κάνει boot. Αν μπορεί και η μητρική σου έχει αυτή τη δυνατότητα, δοκίμασε με ένα άλλο δισκάκι μήπως αυτό που έχεις δεν διαβάζει σωστά.
GiannisKr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Ε για να λέω ότι επιλέγω boot from usb-cdrom μάλλον η μητρική το υποστηρίζει, αλλιώς δε θα το είχε σαν επιλογή το BIOS. Επίσης, δεν ξέρω να υπάρχει cdrom που να μην κάνει boot. Όσον αφορά το δισκάκι δεν ισχύει γιατί ενώ λέει ότι δεν βρίσκει τη συσκευή ξεκινάει την αρχική διαδικασία που ζητάει εγκατάσταση drivers με to F6.Περιμένω κι άλλες απόψεις.
hatzmak Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 des an to cd egatastashs tou cd rom exei drv gia win xp an nai dokimase to me flopy omos.an omos oxi des an sto blepei se dos an nai cane copy to cd ton win sto disko me smartdrv fisika alios 8elei 1 mera kai kane setup apo to disko.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Συγγνώμη, αλλά μήπως κάνεις ένα βασικό λάθος; Δεν πρέπει να βάλεις ως boot device το CD-ROM αλλά... το USB.
lazaross Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Συγγνώμη, αλλά μήπως κάνεις ένα βασικό λάθος;Δεν πρέπει να βάλεις ως boot device το CD-ROM αλλά... το USB. Ενώ έχω ρυθμίσει στο BIOS την επιλογή boot from usb cdrom αυτο δεν εκανε και αυτος;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 αυτο δεν εκανε και αυτος; Ωχ, my mistake...
ODT Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω την εντύπωση πως όταν πατάς f6 στην αρχή της εγκατάστασης ψάχνει στη δισκέτα για drivers...μήπως οι drivers του cdrom σου χωράνε σε μια δισκετούλα;;;;να τους φόρτωνες και να συνέχιζε η εγκατάσταση...
GiannisKr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτό σκέφτομαι και εγώ αλλά το θέμα είναι που βρίσκεις USB 2.0 drivers for DOS?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτό σκέφτομαι και εγώ αλλά το θέμα είναι που βρίσκεις USB 2.0 drivers for DOS? Για ρίξε μια ματιά εδώ >>> http://www.bootdisk.com/usb.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.