StavrosD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Απ'ότι ξέρω είναι τεχνικά δυνατό να βάλω ADSL χωρίς σταθερό. Έχω ISDN και λέω να το καταργήσω και να βάλω μόνο ADSL. Στον ΟΤΕ το δέχονται ή θα μου δημιουργήσουν προβλήματα του στυλ: "δεν γίνεται ADSL χωρίς γραμμή τηλεφώνου"; (θεωρητικά από την στιγμή που έχουν ξεχωριστά πάγια, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα). Το modem μπορεί να είναι ADSL over PSDN, ADSL over ISDN ή κάτι άλλο; Από τις 20 του μήνα το πάγιο του ADSL γίνεται ίσο με του ISDN, και επιπλέον έχει το ΤΕΕ συνδρομές ADSL για μηχανικούς και φοιτητές αντίστοιχων σχολών, με τιμές από 15€+ΦΠΑ τον μήνα, δηλαδή σύνολο 31€+ΦΠΑ. Λιγότερο απ'ότι πληρώνω τώρα για ISDN. Αν μου δημιουργήσουν πρόβλημα, ξέρει κανείς κανα νόμο για να τους βάλω στην θέση τους;
giankyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 aderfe 8a proteina na diabaseis liga gia to adsl edw! me liga logia to adsl leitourgei mesa apo to idio syrma pou leitourgei kai to thlefwno sou, se ypshloteres syxnothtes. me th xrhsh filtrou 'h splitter xwrizeis autes tis syxnothtes wste na mhn paragei h mia 8orybo mesa sthn allh outws wste na mporeis na exeis kai fwnh parallhla me ta dedomena. anyway kalytera diabase gia to adsl......
GP Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Authn thn stigmh auto pou thes ginetai mono an se kaluptei h vivodi kai baleis full llu.
greeneye Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 akribos,ksexna sketo DSL. ama ginotan nomizis tha plhroname akoma ton P-OTE ? oloi theloume na figoume apo ekei! arketo aima mas roufikse
random Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Για adsl ote, και επιλογη οποιουδηποτε isp, πρεπει να εχεις γραμμη (τηλεφωνο pstn or isdn), Μόνο η Vivodi (kai ισως αλλη μια εταιρεια) δινουν DSL χωρις να εισαι πελατης οτε, αλλα δεν καλυπτουν ολη την Ελλαδα, και εχουν και πολλά αλλα προβλήματα που θελει πολυ διαβασμα στο προαναφερθεν φορουμ πριν το αποφασισεις. Δεν νομιζω να παιζουν οι γραμμες τους με ολους τους isp για ιντερνετ.
chfilis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 an 8eleis na glitwseis ta pagia tou ote giati mallon auto es na kaneis apla vale grammi pstn apo ton pote kai meta DSL....peta to til apo to spiti kai apla 8a plirwneis ka8e mina tin dsl access ston ote kai ta pagia tis pstn grammin pou einai 7 euro minieos...
lalexoulhs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Auto pou perigrafeis einai legetai cable dsl kai den uparxei sthn ellada. Uparxei se polles xwres tou eksoterikou. Mia prospathia eixe ginei sto kentro ths athinas apo to metsobio alla fagane ola ta leuta kai den ekanan pote tipota bgazontas to sumperasma oti den einai kalo to prosferomeno apotelesma!!! Pantos adsl xwris thlefwno apos sou eipan idi den ginetai. O giankyr sou eksigise akribos pos leitourgei h adsl. Kalh arxh ;-)
StavrosD Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Το καλώδιο έρχεται από το κέντρο του ΟΤΕ στο σπίτι μου, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι τους πειράζει να μου προσφέρουν μόνο το ADSL χωρίς το σταθερό. Θα τους ρωτήσω σήμερα που θα πάω να πληρώσω τον λογαριασμό, και αν μου πουν ότι δεν γίνεται θα ρωτήσω κανέναν γνωστό στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και στον Σύλλογο Καταναλωτών.
StavrosD Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Πήγα στον ΟΤΕ, και μου είπαν ότι πρέπει να έχω και σταθερό, γιατί χωρίς αριθμό τηλεφώνου πως θα χρεώνουν; Η ΔΕΗ δηλαδή που έχει καλωδιακό δίκτυο απαιτεί αριθμό τηλεφώνου; Τους είπα γεια και έφυγα. Ενημέρωσα την ΕΕΕΤ και την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Όποιος άλλος θέλει ας κάνει και αυτός μια ερώτηση, μήπως και γίνει τίποτα. Ένα mail να στείλετε. ΕΕΕΤ: http://www.eett.gr/gr_pages/Katanalotes/Entypo.htm Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: http://www.efpolis.gr/content/contact.asp
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 pou kolaei to diktuo reumatos ths DEH me to diktuo thlefwnias tou OTE? :S
eurander Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Πήγα στον ΟΤΕ' date=' και μου είπαν ότι πρέπει να έχω και σταθερό, γιατί χωρίς αριθμό τηλεφώνου πως θα χρεώνουν; Η ΔΕΗ δηλαδή που έχει καλωδιακό δίκτυο απαιτεί αριθμό τηλεφώνου; Τους είπα γεια και έφυγα. Ενημέρωσα την ΕΕΕΤ και την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Όποιος άλλος θέλει ας κάνει και αυτός μια ερώτηση, μήπως και γίνει τίποτα. Ένα mail να στείλετε. ΕΕΕΤ: http://www.eett.gr/gr_pages/Katanalotes/Entypo.htm Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: http://www.efpolis.gr/content/contact.asp[/quote'] Η ΔΕΗ εχει αριθμο παροχης ομως, που ειναι ο αντιστοιχος του αριθμου τηλςφωνου. Τωρα κατα τη γνωμη μου ειναι καταχρηστικο απο τον πΟΤΕ να απαιτει να πληρωνεις το παγιο της pstn γραμμης αν θελεις μονο dsl. Θα επρεπε να υπαρχουν δυο παγια: Ενα για dsl -μονο- και ενα για τηλεφωνο -μονο-, χωρις να ενσωματωνεται το παγιο του τηλεφωνου στο παγιο της dsl. Τωρα θα μου πειτε πως η γραμμη dsl μπορει να χρησιμοποιηθει και για τηλεφωνια. Αρα καποιος θα μπορουσε πληρωνοντας μονο το παγιο της dsl να εχει και τηλεφωνο. Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορουν να διαχωριστουν τα πακετα τηλεφωνου και τα πακετα dsl ωστε να μπορει να μπει καποιου ειδους φραγη σε αυτα του τηλεφωνου.
lalexoulhs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Se kanena meros tou kosmou den diaxorizetai to kostos tou pagiou gia thlefwno apo thn adsl grammh. Entouths se polla merh to kostos ths dsl grammhs einai to idio me ths pstn auto pou allazei einai na plhrwneis ena ekstra poso mono gia th sundesh (isp).
chfilis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 ela nte....dikio exeis lalexoulhs alla i diafora einai oti epeidi stis alles xwres exoun 50 diaforetikous foreis sta8eris tilefwnias kai epeidi exei kai allous tosou gia dsl access otan vazeis to ena i to allo sto idio paketo sou prosferoun kai to allo...diladi an valw dsl gia na me exoun kai pelati tilefwnias mou vazoun kai to pstn..giati leei pou ksereis mporei kai na to kanoume etsi pelati..stin ellada omws o pote dne exei kati tetoio ...den exei to fovo mipws kapoios pelatis tou fugei....opote ta xrewnei san extra....an valei moni tou tin dsl access kserie oti oloi oi foitites 8a valoun mono access kai gia til 8a exoun ta kinita tous...enw twra ton anagkazei na parei kai sta8ero til....opote mporei kai na kanei kai kanena kai klisi ara pali na ta oikonomisei....
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ1976 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ Forthnet In-box [ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ.ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΑ]ΕΧΩ ΜΠΡΙΖΑ 2 ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΜ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Η ΘΕΛΩ ΚΑΙ Splider;
chfilis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 oxi to filtro pou les einai ok....kane ti sundesi opes sou leei kai ola ok...apla eisai sigouros oti einai filtro kai oxi spliter?ante kali arxi sto aDSL......kai kalws ir8es sto insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.