Προς το περιεχόμενο

ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ?

Ammon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εσβησα το εικονιδιο My Computer απο το desktop ενας θεος ξερει.Το παραξενο ειναι οτι οταν παω και βλεπω το desktop μεσα απο τον explorer το εικονιδιο υπαρχει αλλα οταν ειμαι στο desktop κανονικα δεν βλεπω τιποτα.Συν τις αλλοις οταν παταω ctr+alt+del δεν κανει απολυτως τιποτα.Ξερει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.

Δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας -> properties -> Desktop -> Customize Desktop -> και επέλεξε να δείχνει το my computer.

Αν και μαλλον έχεις κολλήσει κάτι..

Κατέβασε "adaware" και "spybot search and destroy", κάνε τα updates τους, και σκάναρε το pc σου..

Δημοσ.

ενταξει με το my computer το βρηκαμε.Αλλα τα πληκτρα alt+ctrl+del συνεχισζουν να μην λειτουργουν.Ετρεξα το bazooka και μου λεει κατι για scvhost worm.εκανα καιscandisk με το νορτον αλλα τιποτα δεν βγαζει.

Δημοσ.

στο classic ειμαι βρε dalli :) :).Το προβλημα με το my computer λυθηκε με αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω.Τωρα απλα οταν παταω ctrl+alt+del δεν μου βγαζει τιποτα και δεν ξερω τι φταει.Υπαρχει αλλος τροπος να βγαινει η το παραθυρο που εβγαινε οταν παταγες αυτα τα τρια πληκτρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...