Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 2 Topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

e den einai tora gaidouria na sou ksepetoun mia kainouria istoria apo to pouthena (libby me hurley kai to psych asylum) kai meta apo 2 epeisodia na skotonoun thn liby xoris peretairo stoixeia gia thn istoria kai me prooptikes na mhn analythei pote (h mporei na poun kati gia to asylum meta apo kamia 20ria epeisodia)??? aparadektoi!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το εχουμε ξαναπει.Το σιγουρο ειναι 4 σαιζον...μπορει κ παραπανω

Σόρρυ δεν είχα διαβάσει το θέμα ποτέ γιατί ήξερα ότι περιείχε spolers ;)

Και μέχρι τότε εμείς θα σκάσουμε απο την αγωνία μας ε;

Έχει βρεί κανένας σελίδα ή τρόπο να βλέπουμε live τα επεισόδια κάθε Τετάρτη;

Δημοσ.

Κοίτα τα επεισόδια παίζονται Αμερική 8 το βράδυ κάθε Τετάρτη αλλά λόγω

διαφοράς ώρας εδώ είναι 4-5 το πρωί της Πέμπτης, ο "θείος" συνήθως τα

έχει μία ώρα μετά την προβολή τους. Πόσο πιο γρήγορα τα θέλεις;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλό το τελευταίο!

Γουστάρω δεύτερη hatch με τα χίλια! Α, ρε φουκαρά Λοκ τι έπαθες και τι έχεις να πάθεις ακόμα. Δεν κατάλαβα πάντως γιατί υπάρχει ακόμα νόημα στο να πατιέται το κουμπί. Επειδή είναι μια δοκιμασία; Τέλος πάντων, όσο προχωράει η σειρά και γίνονται τέτοιου τύπου σκέψεις, τόσο πιο μούφα μου φαίνεται ότι θα είναι η εξήγηση, όποια και να είναι αυτή. Όποιοι και να έχουν δίκιο, το ίδιο θα μου φανεί. Αχ... αν αυτή η σειρά ήταν μία ή δύο το πολύ σεζόν, μιλάμε θα ήταν ότι καλύτερο έχει βγει...

Δημοσ.

Ελα βρε συ γιατι μουφα?

Εξαλλου οι περισσοτεροι απο εμας αυτο πιστεψαν απο την αρχη.Πως το κουμπι ειναι ψυχολογικο πειραμα,αν και ακομα εχω καποιες αμφιβολιες..Τι ηταν αυτο που επερνε μπρος οσο τα ιερογλυφικα αρχιζαν να εμφανιζονται?

Κατι αλλο που προσεξα και ειναι ΠΟΛΥ περιεργο ειναι οτι ο κυριος που παρουσιαζει το καινουριο βιντεακι ειναι ο ιδιος με τοτε που ειδαμε το πρωτο που ειχε να κανει με το κουμπι.Παρ'ολα αυτα,εδω συστηνεται ως Μαρκ Γουικμαν ενω πρωτιστως συστηθηκε ως Dr.Candle...

Τι τρεχει?

Δημοσ.
Κοίτα τα επεισόδια παίζονται Αμερική 8 το βράδυ κάθε Τετάρτη αλλά λόγω

διαφοράς ώρας εδώ είναι 4-5 το πρωί της Πέμπτης' date=' ο "θείος" συνήθως τα

έχει μία ώρα μετά την προβολή τους. Πόσο πιο γρήγορα τα θέλεις;[/quote']

:) Φανατικός βλέπεις..

Μέχρι τόσο αργά κάθομαι αρκετές φορές, αλλά αν περιμένω 1 ώρα να ανέβει και άλλη μια να κατέβει, ξημέρωσε, οπότε το βλέπω την επόμενη ;)

• Moderators
Δημοσ.

Χμ.. Ήταν αρκετά ενδιαφέρον... όχι που δε θά 'ταν δηλαδή. Τώρα που φτάνουμε στο τέλος της season. Βέβαια όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν και νωρίτερα (πχ. το όνειρο Eco (btw ο τύπος αρχίζει και μου τη δίνει στα νεύρα).Αλλα όχι...Μεγαλύτερη προτεραιότητα είχαν κάτι οπωροκηπευτικές μούφες.

Τέσπα... στα θετικά:

- τα νέα στοιχεία που δόθηκαν,

- η εμφάνιση της Anna Lucias στην αρχή.

- το closure με τη Libby (πόσο στουρνάρια είναι να μην καταλάβουν ότι είπε το όνομα του Michael για ΑΛΛΟ λόγο; )

- Το νέο κεντρικό hatch.

Στα αρνητικά:

- Η φάση με τα όνειρα και τους νεκρούς/φαντάσματα που εμφανίζονται και δίνουν clues/λύσεις έχει παρατραβήξει. Έτσι γράφω και εγω σενάριο...

- Το νέο hatch δεν το εξερεύνουν αρκετά

- Το "ίξεις αφίξεις" βιντεάκι. Ούτε η πυθία τέτοιους χρησμούς...

- Η εμφάνιση του μέντιουμ για να αποπροσανατολίσει εντελώς έστω και προσωρινά.

- Το ότι δεν παίζει να δούμε flashback απο Libby

- Τo flashback του Eco. Όχι βαρετο, αλλά πολύ αχταρμάς ρε παιδί.

- Το ότι ακόμα ο Michael ζει

Δημοσ.

Παντως,το επεισοδιο,εκτος απο τη βασικη αποκαλυψη,μου φανηκε μετριο...Ελπιζω να τα δωσουν ολα στο season finale..Συμφωνα με οσα λεει ο J.J. Abrams,το φιναλε θα ειναι απιστευτο...Οψομεθα...

Δημοσ.

@nick_gr

Νομίζω ότι αν έχεις αμερικάνικη IP (δηλαδή πρακτικά μέσα απο proxy), μπορείς να το δεις live απο το site του abc. Ψάξ'το λίγο..

Δημοσ.

Εγώ κράτησα τα παρακάτω από το επεισόδιο.

-Οι σκέψεις εμφυτεύονται με κάποιο τρόπο στα κεφάλια τους. Ο Locke δεν θα μπορούσε να visualize τον Νιγηριανό -καθώς δν τον ήξερε- χωρίς εξωτερικό interference με τα όνειρα, κάτι που συμφωνεί με την ultimate theory.

-Μετά απο 100 επεισόδια θα ακούσουμε την ατάκα "Α, αυτό εννοούσε η Libby" αλλά τότε θα ξέρουμε ήδη τι σχεδίαζε ο Michael οπότε να τη χέσω για αυτόπτη μάρτυρα.

-Το κουμπί μπορεί όντως να μην κάνει τίποτα και να είναι απλά training course σε θέματα αφοσίωσης κτλ σε καθορισμένες διαδικασίες.

-Τα logs που τυπώθηκαν είχαν μόνο έναν αριθμό επάνω, σαν το δικό μας 4815162342 αλλά διαφορετικό, που γινόταν accepted.

Δημοσ.

Στο παρακάτω link θα βρείτε την Ultimate Theory για το τί συμβαίνει στη σειρά (καλύπτει μέχρι καί το 2x13, δεν ξέρω αν έχει δοθεί).

SPOILER ALERT! SPOILER ALERT! SPOILER ALERT!

ULTIMATE THEORY revised, expanded

Αν και βρισκόμαστε ακόμα στη μέση (και ίσως και πολύ νωρίτερα, αν τυχόν ανακοινωθεί και 5ος κύκλος) δίνει και κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις. Στο ίδιο forum έχει πολύ υλικο, κυρίως υποθέσεις και αναλύσεις θεωριών.

Εγώ κράτησα τα παρακάτω από το επεισόδιο.

-Τα logs που τυπώθηκαν είχαν μόνο έναν αριθμό επάνω' date=' σαν το δικό μας 4815162342 αλλά διαφορετικό, που γινόταν accepted.[/color']

Οι αριθμοί στα logs αυξάνοταν, πχ: 41602059, 41602060, 41602102, 41602104. κλπ, είχαν ένα ":17", ":29", ":05", ή ":41" στο τέλος (δευτερόλεπτα; χρόνος;) και ένα "accepted" να ακολουθεί. Κάποιου είδους μηχανογράφηση; Κάποια σχέση με τον 4815162342; Άγνωστο.

ps: πρόσεξε κανείς οτι η οικογένεια στην οποία συνέβη το θαύμα ήταν του medium που προειδοποίησε-έστειλε την έγκυο στο νησί;

Επισκέπτης
Δημοσ.

http://www.lost-interactive.com/forum/losted101.php

δείτε το αν δε βαριέστε. Έχει φάση. Δεν νομίζω όμως ότι είναι και must.

ΥΓ. Μπορεί να χρειαστείτε internet explorer για να το παίξετε. Εγώ πάντως δεν τα κατάφερα με firefox.

edit: Ανακάλυψα ότι υπάρχει και δεύτερο, που προσωπικά μου άρεσε πολύ περισσότερο!

http://www.lost-interactive.com/forum/losted102.php

Δημοσ.
@nick_gr

Νομίζω ότι αν έχεις αμερικάνικη IP (δηλαδή πρακτικά μέσα απο proxy)' date=' μπορείς να το δεις live απο το site του abc. Ψάξ'το λίγο..[/quote']

Μετά από 12 ώρες (ίσως λιγότερες) από την κανονική προβολή

του επεισοδίου υπάρχει διαθέσιμο το επεισόδιο από το site του abc

όποτε και πάλι ο θείος υπερτερεί και σε ταχύτητα και σε ποιότητα

φυσικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...