msnhulk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Kserete pou tha bro ena forum apoklistika gia to MSN euxaristo
nikoszatse Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας, εχω μια απορια πανω στο ΜΣΝ.Μπορει καποιος να δει τις συνομιλιες-ιστορικο μου στο msn? Εφοσον στο υπολογιστη μου DEN υπαρχουν κ δεν αποθηκευεται τπτ. Διλαδι θελω να σας ρωτησε αν γνωριζεται αν ο σερβερ του ΜΣΝ κραταει τις συνομιλιες μας, κ αν ΝΑΙ ειναι ευκολο-δυσκολο ενας hacker να το σπασει κ να τισ δει? κ αν ναι μπορει βλεπει ολες τις συνομιλιες μου κ πριν μήνες???
Antwni Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 1)Ημερομηνία του POST 2005:devil: Τώρα το θυμήθηκες????:p:p 2)Το έχεις αναφέρει ήδη εδώ!!!Σου απάντησα κιόλας!!:p 3)Τώρα που θα έρθει και ο paredwse θα στα πει καλύτερα!!!:devil: Θα καταλάβεις σε λίγο!! Άντε πάλι σε βοήθησα paredwse!!Θα με κάνετε τώρα administrator???:lol: Αλλά θέλω ανακοίνωση δημόσια!!χαχχαχα Το παρόν θέμα κλειδώνεται λόγο....:mad: Πλάκα έχει εε???:lol: EDIT: Tώρα είδα ότι υπάρχει και εδώ!!!Χα σε κατέδωσα τώρα!!:devil: Θα γίνω administrator γιούπι, γιούπι:lol:!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268339
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.