NOMIKOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Όσο γι αυτούς που εύχονται να κλείσει' date=' απορία: Γιατί τόση χολή? Εντάξει είχε προβλήματα σε ορισμένους μπορεί να σπασε και τα νεύρα καμιά φορά αλλά τι να κάνουμε συμβαίνουν κι αυτά, να πέσουν να πεθάνουν δηλαδή?[/quote'] Συμφωνό μαζί σου.
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 apla to exoun parakanei ligaki os pros to thema oti lene tha anixei kai pali to idio.kata ta alla einai doreanopoios thelei paei.
Kosmos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Ta provlhmata,kammia fora,isws einai aproblepta.Les px,xekinw twra 12 para 10 na paw kapoy,kai xriazomai 10 lepta na paw,opote stis 12,les,thamai ekei.Sto dromo omws skontafteis kai pefteis,kai mexri na sikotheis,kaneis 1 lepto.Opote,pas 12.01...,isws nanai kapws etsi.Pistwsh xronoy nomizw xreiazetai...
Dr_Slump Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 καλό το flea, αλλά καλύτερα θα ήταν ένα ebay.gr (κανονικό ebay δηλαδή, όπως ebay.de, ebay.it, ebay.fr.... μόνο η ελλάδα δεν έχει) γιατί δεν συνεργάζεστε με την ebay;
doctorC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Το fleamarket αποτελεί αρκετά χρόνια τωρα ένα χρήσιμο τόπο για αγορά μεταχειρισμένων σε σχετικά καλές τιμές..... Πάντως η δημοτικότητά του πιστεύω ότι έχει σχέση και με την παρουσίαση των αντικειμένων! Παρότι πολλοί θεωρούν απαρχειωμένο το software που τρέχει η παρουσίαση είναι πολύ καλή:Πχ η μπάρα στο πλάι με το σύνολο των δημοπρασιών που ανοίγει σε στυλ file explorer οι πληροφορίες για κάθε δημοπρασία, η συγκεντρωτική σελίδα χωρίς πολλές φωτό να ανοίγει γρήγορα κτλ... Προσωπικά και χωρίς παρεξήγηση μου φαίνεται και πιο εύχρηστο και από το ebay ακόμη (οκ τηρουμένων των αναλογιών.. και το ξέρω είπα βαριά κουβέντα...) Οταν ξεκίνησε να δέχεται <<δημοπρασίες>> από διαδυκτιακά καταστήματα είχα εκφράσει έγγραφα την διαμαρτυρία μου όπως πιστεύω πολλοί τότε ζητώντας την απαγόρευσή τους! Το μόνο που έγινε τότε ήταν να περιοριστούν τα διαδυκτιακά καταστήματα στις ΠΩΛΗΣΕΙΣ! Αυτό εκ των υστερων ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΤΙΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ....
Dr_Slump Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 έχω κάνει συναλλαγές στο fleamarket αλλά δεν μου αρέσει το σύστημά του γιαυτό πρότεινα τη συνεργασία με το ebay, άσε που θα δυνάμωνε πάρα πολύ το flea συνδεδεμένο με μια παγκόσμια επιχείρηση
getty Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 To ebay δε νομίζω να κάνει franchise και επίσης αυτό έχει το όνομα. Το να θέλει το flea να συνεργαστεί με το ebay το βρίσκω λογικό, το ebay 'ομως γιατί να συνεργαστεί με το flea? για το domain που θα αλλάξει ή την τεχνογνωσία τους?
Kosmos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Exoyn eipwthei ayta,se alla posts.I Ellhniki agora einai poly mikrh,kai den symfairei....
Dr_Slump Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 I Ellhniki agora einai poly mikrh,kai den symfairei.... ebay.pl ebay.be :razz:
Kosmos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 pl kai pe?pl ypothetw Polwnia einai?I polonia,einai 3plasia apo mas...,i alli poia einai?
tzoykas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Βουλγαρία, η οποία είναι ελαφρώς μικρότερη σε πληθυσμό από την Ελλάδα edit: επίσης η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ ενώ η Βουλγαρία προς ένταξη που σημαίνει ότι ένα ελληνικό e-bay θα είχε λιγότερα ζόρια ως προς τα νομικά πλαίσια του εμπορικού δικαίου. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος νομικός/οικονομολόγος
Dr_Slump Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 άσε που η Πολωνία είναι σε πραγματικά άθλια οικονομική κατάσταση (άκουσα ότι ακόμα δεν έχουν broadband) το οικονομικό δίκαιο στην ελλάδα είναι πλήρως ευρωπαϊκό, δεν υπάρχει τέλως για τα τεμάχια που διακινούνται από και προς ε.ε. στο νομικό τομέα δηλαδή δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα
PlaStiK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 To .be domain είναι Βέλγιο, όχι Βουλγαρία, η οποία έχει το domain .bg Επίσης, η Πολωνία οχι μόνο έχει broadband, αλλά είναι και πολύ φθηνό, μια και για παράδειγμα σύνδεση 1Mbps cable κοστίζει 79 zloty, δηλαδή 20 ευρώ. Δυστυχώς για εμάς, οι συγκρίσεις με σχεδόν ολες τις ευρωπαϊκές χώρες στα θέματα internet μας κάνουν να φαντάζουμε τριτοκοσμικοί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.