Προς το περιεχόμενο

Infosystem 2005

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Eνα μονο θα πω

μια αξιολύπητη έκθεση...

Γιατί καλέ..οι υπόλοιπες εδώ είναι καλύτερες?

Μήπως να θυμηθούμε την περσυνή Comdex ??? έλεος...

μέχρι και ένα "κατάστημα" της Θεσσαλονίκης που πουλούσε μεταχειρισμένα PC αιχμής...από Pontium 133MHz μέχρι και τον τρομερό Pentium II 400MHz είχε στην λίστα...

τουλάχιστον μια γκόμενα του..."booth" κάτι έλεγε...δεν πουλούσαν αυτή καλύτερα ? :P

Περισσότερα highlights της InfoSystem μπορεί να μας πεί ο Alex ( Phovos ) που πήγε... ( ρε όρεξη να 'χει κανείς... )

Δημοσ.

Εμ και γω πηγα που να μην εσωνα!

πληρης απουσια εκθετων και το fun park αστο καλυτερα

η πλακα ειναι οτι πηγα φιλο μου για να κανει συνδεση dsl και δεν υπηρχε κανενας provider(απο τους μεγαλους)

Ουτε καμμια τεχνολογια να δοκιμασεις......

ευτυχως ειχα προσκληση και δεν εκλαψα τα 4Ε

Το καλυτερο hardware ηταν η τυροπιττα στο περιπτερο της Oktabit :lol:

Δημοσ.

Thanks paidia, me peisate na ksodepsw ta 4 evrw mou gia fai...

Ma kala pou paei auth h ek8esh! Apto kako sto xeirotero.... H teleutaia kalh infosystem pou exw dei htan to 2001 (!!) eixe kai kati polythrones pou ka8esai kai sou kanoun masaz, ola ta lefta. Apo tote @@

Δημοσ.
Γιατί καλέ..οι υπόλοιπες εδώ είναι καλύτερες?

Μήπως να θυμηθούμε την περσυνή Comdex ??? έλεος...

μέχρι και ένα "κατάστημα" της Θεσσαλονίκης που πουλούσε μεταχειρισμένα PC αιχμής...από Pontium 133MHz μέχρι και τον τρομερό Pentium II 400MHz είχε στην λίστα...

kai ego ida auti tin ''prosfora''.to diafimize kai me megala gramata.PC MONO ME 40 EURO[an litourgisi na mou tripisete ti miti]

Δημοσ.

Οντως πολύ πατάτα πήγα και εγώ μπας και δω τίποτα ενδιαφέρον ,σε μια ώρα το πολύ είχα ξεμπερδεψει.Τί να δώ?τα 45 μαγαζάκια που εμπορεύονται μελανια για εκτυπωτες και χαρτικά η τις επαγγελματικές εκτυπώσεις.Δεν ξέρω γιατί δεν υπήρχε κανεις μεγάλος provider internet παρα μόνο μια (απ οτι προσεξα) απιθανη εταιρία που εδινε 6 μήνες dsl με 200+ ευρώ.Πολύ software για επαγγελματιές και απο hardware το χαος κατι μαγαζάκια της Θεσσαλονίκης και τίποτα άλλο.Αισθητή ήταν η παρουσια των περιπτέρων του ZEro ONe και της Οktabit (αλήθεια Πουλιάδης,Πλαισιο κ.α καθαρίζανε την παραλιακή? :)).Καλά να μη μιλήσω για το FUn park ...ουδεν σχόλιο...Αντε βρε και του χρονου..και αν ισχύει το ρητό "καθε περυσι και καλύτερα κάθε φέτος και χειρότερα"..δεν τα βέπω καλά τα πράγματα

Δημοσ.

Ναι είναι αλήθεια ήμουν κι εγω εκει...:):)

Λοιπον...

Ο απλος χρήστης Η/Υ ειχε την ευκαιρία να μπει στο μεγαλο παζαρι infosystem 2005 και να βρει ολα τα μαγαζια μαζεμενα...Ξεκολατε ρε υπαρχει και το internet:)

To futurepark ήταν για κλαμματα.

Γενικά η εκθεση δειχνει να απευθυνεται περισσότερο σε επαγγελματίες παρα σε απλους χρήστες Η/Υ σαν εμας[LoL].

highlights

Το ξανθο μωρό που μοιραζε φυλλαδια στο περιπτερο του stock house.Λετε να μπαινει στο insomnia?:D I LOVE U!!!!

Στο περίπτερο της Oktabit ειχε εναν FX-57 διπλα διπλα με εναν 4800+ X2 [Παραλίγο να σπασω τη βιτρίνα:)]

Το περιπτερο του texnorasi που ήταν γεμάτο με ωραια παιχνιδακια ψυκτρες,καλωδια,Leds,cases, και γενικά καθε είδους βλακεια που μπορει να βαλεις μεσα σ'ενα κουτι:)

Αυτα....Μη μου πειτε ότι περιμενατε και τίποτα παραπανω??

Τι θελετε κι αλλα??Μπαααα...

Δημοσ.

E, kai to xbox360 pou eixe kati elege... Den katalava omws an i othoni pou eixe apo pano itan ontos realtime apo to xbox i itan kapio demo apo to DVD player pou isws vriskotan mesa sto koyti kato apo to stand toy xbox...

Kai ta koytia ta trela pou proanefere o filos....

Ola ta alla gia ****** itan....

Eleos :-( Exei katantisi ekthesi me kanena endiaferon....

Δημοσ.
E' date=' kai to xbox360 pou eixe kati elege... Den katalava omws an i othoni pou eixe apo pano itan ontos realtime apo to xbox i itan kapio demo apo to DVD player pou isws vriskotan mesa sto koyti kato apo to stand toy xbox...

Kai ta koytia ta trela pou proanefere o filos....

Ola ta alla gia ****** itan....

Eleos :-( Exei katantisi ekthesi me kanena endiaferon....[/quote']

Epidi ki egw piga an prosekses to xbox360 den eixe kalwdia apo pisw tou opote malon itan apo kapio dvd player.

Gia aytous pou perimenan perisotera e entaksei min zitame kai pola afou i eisodos kai mono itan 4 eyrw nomizw.EGw bika kai tzaba apo kapia eisitiria pou mirazan ston dromo liges meres prin gia dwrean eisodo.Gia ta ellinika dedomena mia xara itan.

Δημοσ.

Καιρός να πάμε και σε καμμιά έκθεση του ε3ωτερικού του χρόνου,

όπως στην διεθνή έκθεση IT του San Fransisco των ΗΠΑ.

Αντε γιατι εδώ στην ελλάδα, έχω μπουχτίσει με τα χαζά εκθέματα της

πληροφορικής.

1.000.000.000 χρόνια εκτός ε3ελί3εων.

Φίλος που πήγε San Fransisco πέρσι, γύρισε χωρίς ....τα μυαλά του.

Τα μυαλά του έμειναν εκεί με αυτά που είδε...

H μαμά της πληροφορικής όπως και να έχει, θα είναι οι ΗΠΑ.

MindControl

• Super Moderators
Δημοσ.
to mono pou marese itan pou boresa na piaso sta xeria mou to ipod nano kai na erotefto mazi tou! :) an kai tora me to ipod pou pezei video den leei kai poli na to pareis...!

Να σου πω, κι εγώ αυτό σκεφτόμουν χθες το βράδυ, μετά την ανακοίνωση του iPod Video. Αλλά από την άλλη:

- το iPod nano είναι το απλό, εύχρηστο, design-άτο mp3 player με σχετικά χαμηλή (για Apple) τιμή.

- το iPod Video είναι πιο πολύ portable media player: mp3, podcasts, video με πιο υψηλή (αλλά συμπαθητική για gadget) τιμή.

Οπότε παίρνω τώρα το μαύρο iPod nano και του χρόνου το λευκό iPod video (που μέχρι τότε θα'χει αλλάξει, μπορεί να'χει βγει μοντέλο με widescreen όπως το Playstation Portable, όπως φημολογείται...).

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...