Προς το περιεχόμενο

Τελικα που το παει το Google?

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γινεται ρε παιδια?

Διαβαζουμε για την desktop search engine της google. Διαβαζουμε για video searches. Διαβαζουμε για συνεργασια με sun. Διαβαζουμε για προσφορα email addresses χωρητικοτητας πολλων gb. Διαβαζουμε τοσα και τοσα για την google, σχεδον καθε μερα.

Με ολες αυτες τις κινησεις, που νομιζεται αποσκοπει και προς τα που πανε τα πραγματα στο διαδικτυο και την πληροφορικη, με βαση την αδιαφιλονικητη θεση της google στο Internet?

Δημοσ.

Οταν μια εταιρεια ειναι εισηγμένη στο χρηματιστηριο της ΝΥ, δεν υπάρχει τίποτα "αδιαφιλονίκητο". Μεσα σε ενα μηνα μπορει η μετοχη να παει απο 10 δολαρια σε 1, να αλλαξει ολο το ΔΣ, και οι υπάλληλοι να μειωθουν στον μισό, και τελικα να σε αγοράσει ο ανταγωνιστής σου (χωρις να σε ρωτήσει).

Προσπαθουν να έχουν διάσπαρτα τα "χωράφια" τους, ωστε οταν ερθει η καταιγίδα να μη τα χάσουν όλα με τη μία.

Δημοσ.

Εμενα -σαν χρηστρια του ιντερνετ- δε μ'ενδιαφερει το που αποσκοπει ολη αυτη η δραστηριοτητα της google .

Εφοσον μου ειναι -την τρεχουσα εποχη - ωφελιμη , δεν το ψαχνω περισσοτερο .

Δημοσ.

Μαλιστα, νομιζω οτι πανε να φτιαξουν και δικο τους os.Η microsoft ομως το εχει παρει αγρια το θεμα(φυσικα) και η συνεχεια αναμενεται συναρπαστικη(οπως συνηθως γινεται με τους υπολογιστες δηλαδη).

Δημοσ.
Τι γινεται ρε παιδια?

Διαβαζουμε για την desktop search engine της google. Διαβαζουμε για video searches. Διαβαζουμε για συνεργασια με sun. Διαβαζουμε για προσφορα email addresses χωρητικοτητας πολλων gb. Διαβαζουμε τοσα και τοσα για την google' date=' σχεδον καθε μερα.

Με ολες αυτες τις κινησεις, που νομιζεται αποσκοπει και προς τα που πανε τα πραγματα στο διαδικτυο και την πληροφορικη, με βαση την αδιαφιλονικητη θεση της google στο Internet?[/quote']

Ρώτα τους ίδιους :razz: Απλά έχουν σκόπο να κυριαχρήσουν και εκτός διαδικτύου. :grin:

Δημοσ.
Τι γινεται ρε παιδια?

Διαβαζουμε για την desktop search engine της google. Διαβαζουμε για video searches. Διαβαζουμε για συνεργασια με sun. Διαβαζουμε για προσφορα email addresses χωρητικοτητας πολλων gb. Διαβαζουμε τοσα και τοσα για την google' date=' σχεδον καθε μερα.

Με ολες αυτες τις κινησεις, που νομιζεται αποσκοπει και προς τα που πανε τα πραγματα στο διαδικτυο και την πληροφορικη, με βαση την αδιαφιλονικητη θεση της google στο Internet?[/quote']

karib (συγνώμη λάθος, mjmj ήθελα να πω) γιατί τόσος προβληματισμός?

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιθανόν θέλει να αγοράσει μετοχές στην Google, Inc.

ΥΓ: Μην αποκαλύπτεις τα ψευδώνυμα των ψευδωνύμων των μελών βρε georgeadams, ντροπή σου να'ούμε... :lol:

Δημοσ.

karib τι να σου πω ρε φίλε. Μόλις γίνω auditor θα πάω και θα τους ξεσκονίσω. Και μόλις βγάλω τα άπλυτα τους στη φόρα θα πω, αυτό είναι για το φιλαράκι μου το karib που ένα ωραίο βράδυ μην έχοντας τι να κάνει είπε να κάνει άλλο ένα απο τα γνωστά του ποστ....

ΥΓ: HAL νομίζω ότι πρέπει να κάνεις import ένα συγκεκριμένο emoticon απο το offtopic.gr. Σε ανάλογα τόπικ θα ταιριάζει γάντι μαζί με το σχετικό λουκέτο

Δημοσ.

Και τωρα αγαπητοί Moderators, πρεπει εγω να αποδείξω ότι δεν ειμαι ο karib που αναφέρετε πιο πανω?

Αληθεια, το vBulletin board που 'φιλοξενει' το insomnia, μηπως παρεχει 'προχωρημένες' μαντικές ικανότητες που θα έπρεπε να γνωστοποιήσετε στους επισκέπτες σας? (ο νοων νοειτω αγαπητοι insomniacs)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...