Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το notepadqq το εχω απορριψει γενικα επειδη κουβαλαει ολες τις libqt5web* βιβλιοθηκες, οποτε για μια εφαρμογη των 5mb σερνεται 200mb σαβουρα. Ομοιως και για τα kwrite και kate που θελουν το μισο kde. Ομοιως και για το gedit που θελει το μισο gnome και dictionaries. Το abiword απορριπτεται γιατι δεν ειναι απλος text editor.

Παω να δω τα featherpad και juffed.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, jim_p είπε

Το notepadqq το εχω απορριψει γενικα επειδη κουβαλαει ολες τις libqt5web* βιβλιοθηκες, οποτε για μια εφαρμογη των 5mb σερνεται 200mb σαβουρα. Ομοιως και για τα kwrite και kate που θελουν το μισο kde. Ομοιως και για το gedit που θελει το μισο gnome και dictionaries. Το abiword απορριπτεται γιατι δεν ειναι απλος text editor.

Παω να δω τα featherpad και juffed.

Λοιπον ωρα να σοβαρευτουμε και να γινουμε αντρες :) Ο editor ειναι ενας.. vi. Κανουμε τα στραβα τα ματια αν καποιος παει στον vim :) Αν ειναι φιλος μας τον αφηνουμε να παει και στον nano!

Περα απο την πλακα , θα σου προτεινα τον gvim , αλλα δεν υπαρχει στο debian...ημαρτον με την διανομη αυτη , γιατι τον παιζει ετσι ? Επισης κοιτα τους geany/bluefish. Βλεπω πολυ λιγες εξαρτησεις σε σχεση με τους υπολοιπους που αναφερθηκαν.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.

Geany εχω ηδη, για τα δυσκολα που θελουν και syntax highlighting :P
Το bluefish το δοκιμασα καποτε που εψαχνα wysiwyg editor και με απογοητευσε. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jim_p είπε

Ελα το κουρασαμε..παρε τον απολυτο απο εδω. :)

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, jim_p είπε

εγώ σου λέω μην το κουράζεις και βάλε kde και kate να κάνεις την δουλειά σου. Στο γράφω δεν υπάρχει δεύτερος έκει έξω. Και το kde έχει βελτιωθεί αφάνταστα. Μην ξεχνάμε ότι είναι το μόνο project που έχει λάβει τα τελευταία δύο χρόνια ισχυρή χρηματοδότηση από ιδιώτες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/12/2019 στις 7:49 ΜΜ, mphxths είπε

Λοιπον ωρα να σοβαρευτουμε και να γινουμε αντρες :) Ο editor ειναι ενας.. vi. Κανουμε τα στραβα τα ματια αν καποιος παει στον vim :) Αν ειναι φιλος μας τον αφηνουμε να παει και στον nano!

Περα απο την πλακα , θα σου προτεινα τον gvim , αλλα δεν υπαρχει στο debian...ημαρτον με την διανομη αυτη , γιατι τον παιζει ετσι ? Επισης κοιτα τους geany/bluefish. Βλεπω πολυ λιγες εξαρτησεις σε σχεση με τους υπολοιπους που αναφερθηκαν.

To gvim το έχει στο debian. Το λέω γιατί έχω μόνο τα deafault repos και το χρησιμοποιώ. Απλώς το πακέτο είναι το vim-gtk νομίζω. Και εγώ συμφωνώ με την πρότασή σου. Πάντως στο ΜΑΤΕ DE έχει τον pluma το οποίο άρχισα να χρησιμοποιώ έναντι του leafpad όταν άφησα το xfce. Αρκετά καλό για έναν απλό editor.

edit: Τώρα είδα ότι έβαλες λινκ στο πακέτο του debian!

Επεξ/σία από billyg599
Δημοσ.

ήθελα να το γράψω εδώ και καιρό για το πόσο φοβερά λειτουργικό έχει γίνει πλέον το kde connect σου έρχονται τα πάντα από ειδοποιήσεις από το κινητό στον υπολογιστή ακόμα και σε sms μπορείς να απαντήσεις μέσω του pc η να κάνεις κλήσεις σε αριθμους κτλ. Φοβερή δουλειά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα pc HP με ''intel(r) core(tm) i5-3470 cpu @ 3.20ghz'' και κατι επαθε ξαφνικα η gpu του ''NVIDIA Quadro NVS 295'' και δεν μπουταρει με την καρτα πανω, και την εβγαλα.

Υπαρχει κανενα εργαλειο σε Linux σαν το ''Intel® HD Graphics'' των Windows; Θελω να ρυθμισω λιγο την εικονα, χρωματα κτλ.

Ενδιαφερομαι μονο για Fedora η Solus Gnome.

Capture.PNG.71899c95c4614012b12d953e775bf2f3.PNG

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Wps office 11.1.0.9080 πριν λιγες μερες, το πρωτο για το 2020. Αυτο το feature πανω πανω, το all in one mode, γιατι δεν το εχει σκεφτει κανεις αλλος μεχρι σημερα?

Κατα τα αλλα, εξακολουθει να ειναι η ιδια πλεμπα με πριν, χτισμενη με την πεθαμενη qt4, static build που σερνει ολες τις βιβλιοθηκες της qt4 που θελει, συν την παλαιολιθικη libpng 12, και πιανει πλεον 900+mb.

WPS Office 2019 For Linux(11.1.0.9080) Update log
Globally:
Supports All-in-One mode, which allows all file tabs, regardless of format, to remain in one window.
Supports exporting files as one or more pictures.
Bug fix: file association error under KDE environment.
Bug fix: error notice popup during first launch under KDE environment.
Bug fix: garble files when saved as csv under KDE environment.
Bug fix: crash when trying to open setting center in Ubuntu19 Cinnamon desktop.
WPS Writer:
Supports Mail Merge and mailbox setting, allowing file sending through email.
Improved efficiency of opening doc files.
WPS Spreadsheets:
Supports ODBC import, xmlmap import, and text import as data
WPS Presentation:
Bug fix: lanuage display error in slide layout of the English version.
Bug fix: crash when trying to use Format Painter under Deepin system.
Επεξ/σία από jim_p
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...