Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ λέω να τον ρίξουμε στο πηγάδι και αν βγει βγήκε. Θα του βάλουμε και μια CRT να βλέπει την εξέλιξη των video editing software που κάθε χρόνο γίνονται και απλούστερα!!!

(έχω δουλέψει επαγγελματικά σε studio ως μοντέρ για χρόνια... με κάθε νέα version τραβάγαμε τα **ζα μας να μάθουμε υπό ποιες συνθήκες κρασάρει το κάθε GUI της Adobe. Ακούς εκεί CLI, τι είμαστε? Προγραμματισταί?)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ισως θα επρεπε ν υπαρχουν συγκεντρωτικα τα καλυτερα προγραμματα για linux στην πρωτη σελιδα;

Εμεις οι καινουριοι στο linux, χανομαστε!

Δημοσ.

Με λίγη αναζήτηση στο net θα βρεις πολλές τέτοιες λίστες. Είχαμε σκεφτεί να βάλουμε κάτι τέτοιο στον οδηγό που κάναμε στα βικιβιβλία αλλά δεν υπήρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συντήρησή/ανανέωση μιας τέτοιας λίστας.

Σε γενικές γραμμές πάντως θα δεις ότι με εξαίρεση τα multimedia, οι επιλογές είναι ψιλοστάνταρ ;)

Δημοσ.

Υπαρχει bsplayer στο linux mint; Βασικα με ενδιαφερει η λειτουργια που εχει και βρισκει υποτιτλους.

Δημοσ.

Βρισκουν αυτοματα υποτιτλους;

το smplayer  έχει την επιλογή να κατεβάσεις τους υπότιτλους αλλά δυστυχώς ψάχνει σε ένα site  και όχι 3 όπως το bsplayer.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχουν ρυθμισεις για τον vlc player, ωστε να δειχνει καλυτερα τα βιντεο; Shaders εχει;

Γενικα για ταινιες σε linux, ποιον player προτεινετε;

Δημοσ.

Πως το εννοεις το καλυτερα? Εγω εχω βολευτει χρονια τωρα με mplayer + smplayer (mplayer2 + smplayer2 πλεον), αλλα και ο vlc μια χαρα ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...