Προς το περιεχόμενο

Αγορά καρέκλας


Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

guys, thelo na agoraso karekla me giro sta 100 euro. na eine poly kalh. (na rithmizete h plath, na anebokatebenh, na exei piasimata pou na rithmizonte, na eine gia pano apo 5 ores ktl,,)

 

Ti proteinete? pou na pao na koitakso?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω την εντύπωση ότι στα λεφτά που ψάχνεις ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βρεις καλή καρέκλα που να έχει όλες αυτές τις ρυθμίσεις. Πρόσφατα αγόρασα από το Praktiker μια "διευθυντική" (ποτέ δε κατάλαβα γιατί μόνο οι διευθυντές δικαιούνται καλές καρέκλες) που δε ρυθμίζεται η πλάτη ανεξάρτητα, είναι όμως ψηλή με προσκέφαλο (στο οποίο μπορώ να βάλω ένα εξτρά μαξιλάρι).

Να ξέρεις ότι θα χρειαστείς ένα καλό υποπόδιο, και ένα προσκέφαλο. Χωρίς αυτά όσο καλή καρέκλα και να πάρεις δε θα σε βοηθήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

129 Ευρώ. Δεν είναι κάτι εξαιρετικό από ποιότητα. Είναι απλά καλή (είναι και δερμάτινη). Η επιλογή μου έγινε με βάση το γεγονός ότι η έδρα κλίνει πολύ σε σχέση με άλλους μηχανισμούς, ότι μπορώ να στερεώσω δύο μαξιλάρια (ένα πλάτης και ένα προσκέφαλο) για να στηρίζω αυχένα και να έχω τη μέση προς τα έξω και ότι τα χέρια μπορούν να αφαιρεθούν έυκολα. Έχει και μεταλλική βάση για τα ροδάκια οπότε θα αντέξει.

 

Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα (εγώ είμαι στη Θεσσαλονίκη) ίσως οι προσφορές που κάνει το Praktiker εκεί να είναι διαφορετικές. Οπότε ίσως να τη βρεις 10-20 ευρώ πάνω/κάτω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν οκτώ περίπου μήνες είχα πάρει με 100 ευρώ απο πρακτικερ καρεκλα διευθυντικη μοντέρνα που ρυθμιζεσ πλατη, ύψος και είχε στο κάθισμα δερμα, στο προσκλέφαλο δερμα και στην πλάτη ένα μαύρο δίχτυ που το έχουν και κάτι ακριβες καρεκλες ίδιου τυπου που έχει το πλαίσιο. Βέβαια στο πλαίσιο έχουν 400 ευρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτω από 4 χαρτιά δύσκολο να βρεθεί εργονομική.Διευθυντικές και δήθεν και τέτοιες π@π@ριές,ναι,αλλά πραγματική εργονομία γιοκ.

 

Σε καλά καταστήματα επίπλων,ειδικευμένα σε τέτοιου είδους έπιπλα,όπως Sato,Σκουρόπουλος (αυτά μου έρχονται στο μυαλό).

 

Και μην ξεχνάμε,σκόντο να κάνουμε σε ότι αφορά εργαλεία-μηχανήματα-σιδερικά.Σε ότι όμως αφορά την υγεία μας,ας το προσέξουμε λιγάκι,όταν μάλλιστα αφιερώνουμε και κάμποσες ώρες τη μέρα πίσω από μια οθόνη.Γιατί εύκολα μπορούν να εξοικονομηθούν κάποια χρήματα,τα οποία πολύ πιο εύκολα μπορούν να εκταμιευτούν σε ορθοπεδικούς...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσέξτε τί θα πάρετε γιατί το αυχενικό παραμονεύει...

 

Ειδικά όσοι έχουν λαπτοπς είναι ότι χειρότερο η στάση του σώματος κατά την εργασία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάριε, επειδή έψαχνα το τελευταίο τρίμηνο για σωστή καρέκλα πήγα και στα καταστήματα που ανέφερες (και σε κάποια άλλα "μοστράτα"). Έκατσα σε διάφορες καρέκλες και μία πραγματικά με ενθουσίασε. Όταν όμως ο υπάλληλος χωρίς καμμία ντροπή μου είπε ότι κάνει 1600 ευρώ, με κάνει να πιστεύω ότι αυτές οι εταιρίες νομίζουν ότι δικαίωμα στην υγεία έχουν μόνο αυτοί που βγάζουν τρελλά λεφτά. Όταν μάλιστα έμαθα ότι την ίδια καρέκλα μπορώ να την παραγγείλω από το εργοστάσιο στην Ιρλανδία με 980 Ευρώ, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.

 

Η καρέκλα που ανέφερα ότι αγόρασα με 129 ευρώ μου δίνει όλα αυτά που έψαχνα και βρήκα σε αυτήν που έκανε 1600. Κάνοντας και κανά δυο μερεμέτια του στύλ "ένα καλό πρόσθετο προσκέφαλο και ένα μαξιλαρακι για την πλάτη", μπορεί να μην έχω οπτικά και αισθητικά το αποτέλεσμα της άλλης, αλλά έχω 1300 ευρώ παραπάνω στην τσέπη μου και σταμάτησα και τους πόνους στην πλάτη και στον αυχένα. Που τελικά για μένα αυτό μετράει (να σημειώσω ότι η καρέκλα δεν είναι πλαστικούρα, απλά κατασκευαστικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο).

 

Συμφωνώ με όλα όσα αναφέρεις, ειδικά όταν πρόκειται για θέμα υγείας, αλλά κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι εταιρίες τύπου Sato παίζουν πραγματικά και μεταφορικα "στην πλάτη" του αγοραστή και με την ανάγκη του για εργονομία. Όλοι θα ήθελαν να έχουν μια πραγματικά καλή καρέκλα αλλά πολύ λίγοι μπορούν να αγοράσουν τέτοιες.

 

Φιλικά

Γιώργος

 

Υ.Γ. Έχοντας αλλάξει πάνω από 6 "σοβαρές" καρέκλες, πιστύεω ότι ο κίνδυνος να χρυσοπληρώσεις μια πατάτα είναι πάντα ορατός, κάτι που κάνει την αγορά μιας ακριβής καρέκλας ακόμα πιο δύσκολη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες , για να πάρεις καρέκλα γραφείου , και να μην σου πιάσουνε τον UU , praktiker & πάλι praktiker.Έχω χτυπήσει καρεκλίτσα πρώτη με 89€ , που αντίστοιχη την έχω βρεί στα τριπλά λεφτά χωρίς καμμία ουσιαστική διαφορά.

 

Και μη ξεχνάτε ότι: ότι και να πάρεις , απ'όπου κι'αν το πάρεις , και ότι made in να λέει , bottom line όλα είναι ΚΙΝΕΖΙΚΑ. (οπότε όσο ποιο λίγα το πάρεις τόσο καλύτερα για την τσέπη σου)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για Αθήνα Second πάνω στην Ιερά οδό, όπως πας από Πειραιώς λίγο πρίν τον Κηφισό στο δεξί σου χέρι.

Μπορεί να σου κάτσει κάποια μεταχειρισμένη ή stock στα λεφτά που θες.

Αν δεν βρεις κάτι που να σου κάνει εκεί ανέμενε να βρώ την λίστα με τα stockάδικα.

 

 

/sc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχοντας στένωση στον Α5-Α6, όντως με το laptop τώρα λόγω εξωτερικού οι πόνοι και οι ζαλάδες πληθαίνουν. Οπότε αγορά κανονικού πληκτρολογίου και ποντικού, ανέβασμα του laptop στο ύψος των ματιών και αγορά καρέκλας στα 100 λιρόνια κρίθηκε μονόδρομος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή καρέκλα είναι αυτή που θα κάτσει καλά στη μέση σου (και εντάξει 100 ευρώ είναι μια πολύ φτηνή καρέκλα). Πάντως μπορείς να σκάσεις πολλά λεφτά και να μην μείνεις ικανοποιημένος θέλει τύχη και ψάξιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...