k_w_t Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 καλη δουλεια αλλα αφου τελειωνει το αρχειο avisub.divx δεν το βρισκω πουθενα!
marios1957 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Αν δεν είναι στο ίδιο folder που είναι και το αρχικό σου avi,τότε δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.Κοίτα να στρώσεις τους υπότιτλους,μήπως το avi σου είναι corrupted,δοκίμασε κάποια άλλη ταινία. Το proggy δουλεύει 100 % ,είμαι πεπεισμένος γιατί το testάρω καθημερινά. Όπως λέει κι ο Τάσος,αυτά τα εργαλεία έχει,μ' αυτά δουλεύει.
dim_b Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά η διαδικασία αργεί πάρα πολύ και σε μένα. Γιά ενσωμάτωση υποτίτλων μορφής idx/sub σε αρχείο 700ΜΒ με ήχο mp3 χρειάστηκε 28 λεπτά σε Athlon 64 3200+ με 1GB μνήμη, ενώ γιά αρχείο 1400ΜΒ με ήχο AC3 έκανε 26 λεπτά χωρίς το PC να απασχολείται με κάτι άλλο απαιτητικό. Σε όλη τη διάρκεια, η χρήση της CPU κυμαίνεται από 75-95%. Με το fuse, σε όσα βίντεο είχα δοκιμάσει δεν είχε κάνει ποτέ πάνω από 2-3 λεπτά. Δεν ξέρω αν φταίει το συγκεκριμένο βίντεο (αν και έχω δοκιμάσει αρκετά, και σε όλα αργεί πολύ).
accipio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δε διάβασα όλα τα προηγούμενα ποστ, αλλά δύο φορές που το δοκίμασα με την ίδια ταινία (την έκδοση 1.4) άργησε υπερβολικά (γύρω στο 25λεπτο για ταινία XviD με ήχο mp3 cbr, 800ΜΒ, υπότιτλοι srt). Όταν δημιουργήθηκε το τελικό αρχείο το πρόγραμμα δεν έκλεινε και είχε απασχολημένη τη CPU 100%. Υπότιτλοι στο BSPlayer δεν παίζουν. Δεν τη δοκίμασα στο επιτραπέζιο GVG που έχω...
trustfm Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 kati paizei isws me ta athlon 64 ...8a to koitaxw pio polu ...
trustfm Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 ok elusa to problhma me thn cpu utiliuzation ! Gia dokimaste thn 1.5 version twra otan ginete h metatroph to avisub katanalwnei 0% cpu alla opws eipa to divxmux mou paei 30% maximum . 70% ka8ete Peite mou an einai ola ok twra
dim_b Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Όλα εντάξει τώρα. Σε 1,5 λεπτό ήταν έτοιμο το βίντεο που πριν ήθελε 26 λεπτά. Να'σαι καλά Τάσο
trustfm Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 ok paides se opoion allo douleuei an mporei na grafei montello akribes gia na 3eroume oloi ! Thx !
Kontos_Harry Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Όπως πάντα μπράβο Τάσσο.....!!!! 2-3 ερωτήσεις ...εγκατέστησα το προόγραμμα.... 1) σβήνει το παλιό αρχείο AVI? μάλλον όχι..... 2) αρχείο πού στο 1ο Frame βγαζει error format o Bsplayer αλλά μετά το παίζει βγάζει error violation 0000000 to prog sou klp... 3) οταν φορτώσω IDX βλέπω το ΤΧΤ στο παραθυράκι?...μάλλον όχι..... 4)τι codec πρέπει ναχω για να δω τη ταινία στο PC με Bsplayer? Έκανα μια ταινία (Πολίτικη κουζίνα και φόρτωσα Eng sub ) αλλά υπότιτλους δεν τους βλέπω....θα προσπαθήσω με άλλες............ .....2η ταινία τα ίδια .........idx load....
trustfm Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 1) oxi fusika apla ekei ou to xeis paragei ena arxeio avisub.xvid 2) de xerw ... koita an einai na kopseis to 1osec px me to virtualdub 3) oxi ta idx einai visual kai den mporeis na allaxeis 8esh opote den exei nohma to preview 4) sto pc kalutera einai na thn blepeis me ton official divx player [einai teleiws free]
NiTroGen Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Άψογο! Η χρήση CPU από το divxsub δεν ανέβηκε πάνω από 50%, με έναν μέσο όρο γύρω στο 30-35%, ενώ το avisub όταν δεν ήταν 0% ήταν 1%. Ο Η/Υ είναι αυτός που φαίνεται στην υπογραφή μου. Σχετικά με τις περιπτώσεις σφάλματος, σκέφτηκες μήπως να βάλεις έναν έλεγχο errorlevel στο divxmux, ώστε να μην λέει πάντα ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς, ακόμα και σε σφάλμα; Ίσως και το debug mode που ανέφερα παραπάνω; (Σόρρυ, αν σε έχω πρήξει με αυτό, απλά πιστεύω πως θα ήταν πολύ χρήσιμο).
trustfm Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 kati 8a kanw nitrogen apla h8ela na to bgalw oso to dunaton taxutera auto to programma giati san idea einai polu kalh . Aurio erxomai ellada kai etsi den xerw kata poson 8a mporesw na to ananewsw ekei gi auto skistika na to ftia3w apo prin ... Dokimases ta apotelesmata sou se kapoion divx player ? Kala na pernate kai kales giortes !!!
NiTroGen Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Dokimases ta apotelesmata sou se kapoion divx player ?Ότι κάνω το δοκιμάζω στο Contel DVR-200, αυτό που δίνουν τα Carrefour με ?139. Στο PC δεν έχω εγκατεστημένο DivX 6, οπότε δεν τα δοκιμάζω εκεί - και δεν μ'ενδιαφέρει άλλωστε, αφού χρησιμοποιώ text subs με ffdshow. Μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον player μου. Ότι περνάει επιτυχώς από το AviSub (ή και το Srt2Bmp) παίζεται άψογα! Καλές γιορτές, trustfm. Κι εγώ επιστρέφω στην πατρίδα την Πέμπτη, οπότε μέχρι και τα Θεοφάνεια αποτοξίνωση από τα PC. Καλά να περάσουμε όλοι μας στις γιορτές!!!!
Kontos_Harry Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Καλή επιστροφή παιδιά.... Κατέβασα τον official divx player 6.0 αλλά πάλι δεν δείχνει υπότιτλους...ενώ το κανονικό avi με bspayer και idx subs τους δείχνει...το δοκιμασα σε 3 ταινιες τα ιδια... Τάσσο άμα κατέβεις Ηράκλειο μετά τη πρωτοχρονιά έλα να τα πούμε από κοντά αν έχεις χρόνο...Χριστούγεννα- Πρωτοχρονιά θάμαι Θεσσαλονίκη.... Χρόνια πολλά σε όλους σας...
trustfm Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 ok paidia egw se mia wra feugw ! Kala na pernate kales giortes kai kala tests !!!! Phra mazi mou kwdikes ktl opote gia serius bugs mporw na epembw kai apo katw ... Byez ! Kala na pernas Harry !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.