mjmj Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Εχω τον εκτυπωτη canon pixma 4000. Ξερει κανεις πως μπορω να καταλαβω (software? αλλο σημαδι) οτι τελειωνουν τα μελανια και ποιο ειναι το μελανι που τελειωνει? Μπορω να το ξερω εγκαιρως ή μονο την τελευταια στιγμη και θα τρεχω να αγορασω μελανια?
dim_b Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Το manual το κοίταξες; Έχω έναν αρχαίο Canon και το software σε ειδοποιεί γιά χαμηλή στάθμη κάποιου μελανιού πολύ πριν τελειώσει. Είναι δυνατόν να μην το έχει ο pixma;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Γιατί δηλαδή να μην αγοράσεις από πριν μελάνια για να τα έχεις πρόχειρα όταν συμβεί η στραβή; :?
Giannnni Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 otan pas na ektypwseis kati tha sou vgalei thn endiksh katw deksia kai deixnei kai thn statmh twn melaniwn... ekei pou sou vgazei kai to error otan den exeis xarti ston ektypwth.
pp6210 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 episi o IP3000 se proeidopiei ligo pio prin oti i stathmi se kapoio melani einai LOW - nomizw sto parathyraki pou leei o filos pio panw... Psaxe ligo tin agora, yparxoun compatible melania poly ftina (apo 4,5E to kathena) kai mporeis na ta agorasei prin sou teleiwsoun.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Προτείνω να ρίξεις τα χαρτιά, ή να απευθυνθείς σε ένα άτομο με κληρονομικό χάρισμα. Αν έχει και το ταλέντο της αυτόματης γραφής, ή θα σου πει πότε τελειώνουν, ή στην τελική μπορείς να του δώσεις κάτι παραπάνω και να σου "τυπώνει" αντί του εκτυπωτή.
marios1957 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Γιατί δηλαδή να μην αγοράσεις από πριν[/i'] μελάνια για να τα έχεις πρόχειρα όταν συμβεί η στραβή; :? ...διότι,ως γνωστόν,"των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν είχαν φάει"...
Godfath3r Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Έχω την εντύπωση οτι αυτή η ειδοποίηση είναι κατά προσέγγιση...(Δέν ξέρω κατά πόσο κοντά στην πραγματικότητα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.