Socratis_g Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Εχω διαβάσει τις καλύτερες κριτικές καi είμαι οπαδός. Αλλά κάποιος μου σφίριξε ότι είναι μικρό και δεν αξίζει να δώσεις 70 ? ! Πώς είναι το παιχνίδι??
mandipl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 einai apo ta kalitera pou exo paixei .nomizo oti exei xexoristo topic
Giannnni Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 posa mb mnhmhs xreiazetai gia na paikseis me high details?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Εχω διαβάσει τις καλύτερες κριτικές κια είμαι οπαδός. Αλλά κάποιος μου σφίριξε ότι είναι μικρό και δεν αξίζει να δώσεις 70 ? ! Δώστε μου τα φώτα σας! Πώς είναι το παιχνίδι?? Που έχει 70 ευρά?Στο "Πλαίσιο" έχει 50 αν το παραγγείλεις,και 57 αν το πάρεις από κατάστημα. Αλλά "όλα τα λεφτά" είναι στο multiplayer ακόμα και με isdn.
S2Katana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Γ@ματο game αλλα πολυ μικρο.Στο hard, επαιζα 2 ωρες καθε μερα κ σε 6 ημερες το τερματισα...
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Το παιχνίδι αξίζει τα λεφτά του για το multiplayer. Αν είναι να το παίξετε για να το "τελειώσετε", μπορείτε να το βρείτε κι από αλλού και να ησυχάσετε. Σε λίγες μέρες θα το έχετε καθαρίσει. Το multiplayer όμως θα σας κρατήσει για ένα χρόνο τουλάχιστον (μέχρι να βγει το expansion, που θα έχει και sprint, αλλά ούτως ή άλλως θα χρειάζεται και το base CoD2 για να δουλέψει).
GIANNISPATRA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 den xreiazetai orginal gia to multiplayer gia ellhnikous servers steile mou pm an endiaferesai na sou pw .. kata ta alla to single player einai korifh .tou bazw 10 sta 5 .
Wolfidis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Re sis giati anoigete kainoyrgia 8emata enw iparxoyn idi sxetika me to CoD2? Oson afora to sprint kalytera poy den exei, wstoso an kratas to pistoli pas grigorotra opws sto CS.... an den iparxoyn tanks gia na tre3eis na kryfteis den xreiazetai to sprint oyte ta ekriktika poy eixe to CoDUO kai to 3eftilizane stis ekri3eis kai ginotan panikos kai den mporoyses na pai3eis....
Socratis_g Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Αρα 70€ για το παιχνιδι στο 360 και χωρίς xboxLIVE, είναι καλύτερα να τα αποφύγουμε.Thanx!
Wolfidis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Αρα 70? για το παιχνιδι στο 360 και χωρίς xboxLIVE, είναι καλύτερα να τα αποφύγουμε.Thanx! Kala tosi wra gia to 360 milages???????? eleos....
S2Katana Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Σορρυ κιολας αλλα ειναι πολυ χαλια το COD στο ΧBox 360.Αρκετο πιξελιασμα, χαλια χειρισμος και το χειροτερο...ελλειψη ατμοσφαιρας!!!
Wolfidis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Σορρυ κιολας αλλα ειναι πολυ χαλια το COD στο ΧBox 360.Αρκετο πιξελιασμα, χαλια χειρισμος και το χειροτερο...ελλειψη ατμοσφαιρας!!! Exeis 360?
S2Katana Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Exeis 360? Οχι ευτυχως.Αλλα το δοκιμασα για ενα 20λεπτο στο Village Παγκρατιου και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος.
DrFreeman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Τελειώσα το CoD2 στο PC και το θεωρώ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια "πολέμου". Κορυφαία γραφικά, ήχος και κυρίως ατμόσφαιρα! Το θεωρώ must!
S2Katana Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Ειναι must σιγουρα.Αν κατι μετραει πιο πολυ ειναι η εντονη πολεμικη ατμοσφαιρα...σχεδον μυριζεις το μπαρουτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.