Προς το περιεχόμενο

Call of duty 2

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω διαβάσει τις καλύτερες κριτικές καi είμαι οπαδός. Αλλά κάποιος μου σφίριξε ότι είναι μικρό και δεν αξίζει να δώσεις 70 ? ! Πώς είναι το παιχνίδι??

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχω διαβάσει τις καλύτερες κριτικές κια είμαι οπαδός. Αλλά κάποιος μου σφίριξε ότι είναι μικρό και δεν αξίζει να δώσεις 70 ? ! Δώστε μου τα φώτα σας! Πώς είναι το παιχνίδι??

Που έχει 70 ευρά?Στο "Πλαίσιο" έχει 50 αν το παραγγείλεις,και 57 αν το πάρεις από κατάστημα.

Αλλά "όλα τα λεφτά" είναι στο multiplayer ακόμα και με isdn.

Δημοσ.

Το παιχνίδι αξίζει τα λεφτά του για το multiplayer. Αν είναι να το παίξετε για να το "τελειώσετε", μπορείτε να το βρείτε κι από αλλού και να ησυχάσετε. Σε λίγες μέρες θα το έχετε καθαρίσει. Το multiplayer όμως θα σας κρατήσει για ένα χρόνο τουλάχιστον (μέχρι να βγει το expansion, που θα έχει και sprint, αλλά ούτως ή άλλως θα χρειάζεται και το base CoD2 για να δουλέψει).

Δημοσ.

Re sis giati anoigete kainoyrgia 8emata enw iparxoyn idi sxetika me to CoD2?

Oson afora to sprint kalytera poy den exei, wstoso an kratas to pistoli pas grigorotra opws sto CS.... an den iparxoyn tanks gia na tre3eis na kryfteis den xreiazetai to sprint oyte ta ekriktika poy eixe to CoDUO kai to 3eftilizane stis ekri3eis kai ginotan panikos kai den mporoyses na pai3eis....

Δημοσ.

Σορρυ κιολας αλλα ειναι πολυ χαλια το COD στο ΧBox 360.Αρκετο πιξελιασμα, χαλια χειρισμος και το χειροτερο...ελλειψη ατμοσφαιρας!!!

Δημοσ.
Σορρυ κιολας αλλα ειναι πολυ χαλια το COD στο ΧBox 360.Αρκετο πιξελιασμα, χαλια χειρισμος και το χειροτερο...ελλειψη ατμοσφαιρας!!!

Exeis 360?

Δημοσ.

Τελειώσα το CoD2 στο PC και το θεωρώ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια "πολέμου". Κορυφαία γραφικά, ήχος και κυρίως ατμόσφαιρα! Το θεωρώ must!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...