fonzi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Προτιμώ κάτι που να μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς να πιάνει πολύ χώρο. Ο τοίχος που φιλοξενεί την τβ είναι εντελώς άδειος και δεν θέλω να έχω ένα μηχάνημα ξαπλωμένο στο δάπεδο. Γι αυτό ρώταγα μήπως υπάρχει κάτι που να λειτουργεί κάθετα το δισκάκι και η συσκευή να μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα στον τοίχο όπως κάποια cd players που υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 @s2katana: xameno pou na min itan to g@mimeno. mou eixe kolisei alli mia fora sto gt4 otan katalathos efage klotsia to ps2 k efage kollima o skliros. epaize kanonika men alla otan tha ekane to load gia na soso mou kolise sto loading alles 3 ores tsampa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Γειά σας' date=' αυτό είναι και το πρώτο μου post εδώ Πρόσφατα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Playstation 2, το παλιό, μεγάλο μοντέλο, ώστε να του βάλω σκληρό δίσκο εσωτερικά. Ήδη έχω αγοράσει το network adapter, σύντομα θα πάρω και τον δίσκο (και τσιπάκι). Γνωρίζω ότι ύστερα από ώρες χρήσης, το Playstation 2 θερμαίνεται πολύ. Αν πούμε ότι θα το χρησιμοποιώ και για να βλέπω και ταινίες, τότε σίγουρα θα θερμαίνεται. Από τη στιγμή που θα του βάλω τον σκληρό δίσκο δεν θα θερμαίνεται υπερβολικά; Από τη μία θα κλείσει όλος αυτός ο χώρος που συνήθως είναι κενός και από την άλλη, ο ίδιος ο σκληρός θα θερμαίνεται επίσης. Κάποιοι από σας που θα έχουν σκληρό εσωτερικά, πείτε μου αν αντιμετωπίζετε τέτοιο πρόβλημα. Επίσης, τί θα μπορούσα να κάνω γι αυτό; Έχω δει να πουλάνε εξωτερικό ανεμιστήρα, ένα μακρύ πλαστικό που μπαίνει μάλλον κατά μήκος του Playstation 2. Αφού όμως του έχω βάλει το network adapter το οποίο εξέχει, θα μπορεί να μπει αυτός ο ανεμιστήρας;[/quote']οι βρώμες για υπερθέρμανση ήταν για το slim ps2 που δεν είχε ψύκτρα ή τουλάχιστον πολύ μικρότερη από το κανονικό ps2.για το σκληρο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα εκτός εάν το αφήνεις ανοικτό για μέρες,u know wa am sayin' ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam sam Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 re poso pires ton skliro disko?????????????????????????????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 koita sto eshop gia times. ego eixa parei ton maxtor 160gb kapou sta 88 euro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.