Προς το περιεχόμενο

Αγορά Sony Vaio VGN-FS315S


chrparis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημέρα σε όλους. αρχικά ήθελα να αγοράσω εναν MAC αλλα λόγω του οτι δεν υποστιρίζει AUTO CAD αποφάσισα να παω σε Windows-based-PC. Πιστεύω πως ενα Sony Vaio VGN-FS315S http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1712&zenid=44ab9c3100d92a9c7452d581f5fb62f1 κάνει την δουλεία του μια χαρά. Θέλω να τον αγοράσω απο Ελλάδα αλλά παντού, σε οποιο κατάστημα και αν ψάξω είναι με Ελληνικά Windows XP. Γιατί? Χρειάζομαι το English version μιας και θα φύγω για σπουδές Αγγλία. Εχετε να μου προτείνεται κάποιο μαγαζί ή καποιο σχόλιο?

 

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω ότι έχει σχέση το κατάστημα, μάλλον γενικότερη πολιτική πωλήσεων της Sony στην Ελλάδα θα είναι αυτό. Εάν είσαι Θεσσαλονίκη σου προτείνω να δεις και στο Zeroone, αλλά δεν ξέρω και αυτοί κατά πόσο θα διαθέτουν αγγλική έκδοση. Το ότι θα είσαι Αγγλία δεν έχει καμία σχέση με την γλώσσα του λειτουργικού, απλά στο Office μπορείς να βάλεις έξτρα ορθογραφικό έλεγχο για αγγλικά - ψάξε στο νετ και θα βρεις το κατάλληλο λεξικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρε την έκδοση με τα Ελληνικά Win από το μαγαζί που το εμπιστεύεσαι περισσότερο. Αν δεν χρησιμοποιεί κάποιος άλλος το λαπτοπ (που να μην ξέρει Ελληνικά) δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις για αγγλική έκδοση. Και αν θελήσεις μελλοντικά κάνεις format και βάζεις τα αγγλικά. Εγώ αυτό έκανα. Αν και ψιλομετάνιωσα, γιατί μέχρι να βρω τις τελευταίες εκδόσεις για drivers και να κάνω τα win να δουν όλες τις συσκευές σωστά ταλαιπωρήθηκα, ενώ τα εργοστασιακά win ήταν ρυθμισμένα όπως έπρεπε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απλα, θα παω για 6 χρονια σπουδες στην αγγλια και θα τον χρησιμοποιω καθε μερα, προτιμω να μην ειναι στα ελληνικα, για να μπω και στο "κλιμα" ποιο ευκολα. οταν μας λεει κατι ο καθηγητης δεν μπορω να κανω εγω τν μεταφραση σε ολα-αγγλικα-ελληνικα για τοσα χρονια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το συγκεκριμενο notebook ειναι πολύ καλό. έχω πουλήσει άπειρα.

αν το βρεις σε καλή τιμή (εμείς το πουλούσαμε 1559 € με το φπα) πάρε το.

σου λέω αν το βρεις γιατί εδώ και μια εβδομάδα το σταμάτησε η sony και δεν έχει βγάλει προς το παρόν αντικαταστάτη του

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το βρηκα με 1538ευρω συν εκπτωση επειδη εχω ξανα-αγορασει απο το Play247.gr :) αλλα το προβλημα ειναι τα Ελληνικα windows! *lol* Ξέρεις γιατι το σταμάτησε η Sony? Γιατι παντου το πουλάνε με ελ. windows? γιατι να μην μπορει να επιλέξει ο πελάτης? ελεος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπάρχει στην Ελλάδα με αγγλικά windows. Πολιτική της εταιρίας σε συνεργασία μάλλον με την microsoft. Αλλά πλέον είναι αρκετά εύκολο να κάνεις format και να βάλεις αγγλικά windows δίχως να αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τους drivers ή άλλες λειτουργίες, όπως έκανα εγώ πριν ένα μήνα και αναφέρω εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=124982&page=2&highlight=FS315S. Πάντως μάλλον το μοντέλο αλλάζει (γι' αυτό και δεν διατίθεται) οπότε ίσως αξίζει τον κόπο να περιμένεις λίγο.

Σε κάθε περίπτωση σε αυτόν τον φορητό χωράει ένα format γιατί είναι πάρα πολλά τα άχρηστα προγράμματα που έχει φορτώσει η sony και βαραίνουν το μηχάνημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...