JUST-GAMER Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν υπάρχει λυση πλέον για να παίξετε και τα έξη(Προς το παρόν) παιχνιδια που έχουν προστασία ap25ss και αυτός είναι με το ixtreme lt+ 1.1 και εννοείτε αφού πρώτα τσεκάρετε ένα από τα παρακατω έξη παιχνιδια με το πρόγραμμα abgx360 1.0.5 ωστε αν δεν έχουν το ap25ss να το βάλει το συγκεκρημενο πρόγραμμα. 1. Fable 3 2. Assassins creed brotherhood 3. Need for speed hot pursuit 4. Halo reach 5. Call of duty modern warfare 2 6. Call of duty black ops Αν το 360 σας έχει το dashboard 2.0.12625.0 τότε για να παίξουν τα παιχνιδια 3 - 6 πρέπει υποχρεωτικά να τα φτιάξετε με το abgx360 1.0.5 αν πάλι έχετε το dashboard 2.0.12611 τότε δεν χρειάζεται να φτιάξετε τα παιχνιδια 3 - 6 για να παίξουν. Με λίγα λόγια σε κάθε νέο dashboard update που θα βγαινει πλέον λογικά θα προσθέτονται από την ms και άλλα παιχνιδια στη λίστα ap25ss games και αν δεν έχουν μέσα την πληροφορία ap25ss τότε απλά δεν θα παίζουν (Μαύρη οθόνη(Μην την αφήσετε πάνω από 3 λεπτά γιατί πάλι θα φλαγκαριστητε για μελλοντικό μπαν) αν έχετε περασμένο στο 360 σας το ixtreme lt+ αν έχετε οποιοδηποτε άλλο τότε θα σας βγαζει το μήνυμα "disc unreadable" και το ποιο πιθανό είναι να φλαγκαρετε η κονσόλα σας για μελλοντικό ban από το xbox live.
therock Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν υπάρχει λυση πλέον για να παίξετε και τα έξη(Προς το παρόν) παιχνιδια που έχουν προστασία ap25ss και αυτός είναι με το ixtreme lt+ 1.1 και εννοείτε αφού πρώτα τσεκάρετε ένα από τα παρακατω έξη παιχνιδια με το πρόγραμμα abgx360 1.0.5 ωστε αν δεν έχουν το ap25ss να το βάλει το συγκεκρημενο πρόγραμμα. 1. Fable 3 2. Assassins creed brotherhood 3. Need for speed hot pursuit 4. Halo reach 5. Call of duty modern warfare 2 6. Call of duty black ops Αν το 360 σας έχει το dashboard 2.0.12625.0 τότε για να παίξουν τα παιχνιδια 3 - 6 πρέπει υποχρεωτικά να τα φτιάξετε με το abgx360 1.0.5 αν πάλι έχετε το dashboard 2.0.12611 τότε δεν χρειάζεται να φτιάξετε τα παιχνιδια 3 - 6 για να παίξουν. Με λίγα λόγια σε κάθε νέο dashboard update που θα βγαινει πλέον λογικά θα προσθέτονται από την ms και άλλα παιχνιδια στη λίστα ap25ss games και αν δεν έχουν μέσα την πληροφορία ap25ss τότε απλά δεν θα παίζουν (Μαύρη οθόνη(Μην την αφήσετε πάνω από 3 λεπτά γιατί πάλι θα φλαγκαριστητε για μελλοντικό μπαν) αν έχετε περασμένο στο 360 σας το ixtreme lt+ αν έχετε οποιοδηποτε άλλο τότε θα σας βγαζει το μήνυμα "disc unreadable" και το ποιο πιθανό είναι να φλαγκαρετε η κονσόλα σας για μελλοντικό ban από το xbox live. Εγω εχω το 2.0.9199.0 και μου παιζει το Reach, αλλα οχι το NFS. Πρεπει να το πειραξω με το abgx που λες, και μετα να ξαναφτιαξω το αντιγραφο δλδ?
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Το nfs hot putsuit δεν πρόκειται να σου παίξει αν δεν περάσεις στο 360 σου το νέο ixtreme lt+ και ούτε όλα τα νέα ap25ss παιχνιδια αν βάλεις το νεότερο dashboard version(Που αργά ή γρήγορα θα αναγκαστείς γιατί τα νεότερα παιχνιδια θα σου ζητάνε να κάνεις dashboard update για να παίξουν αλλιώς απλά δεν θα παίζουν) οπότε το να περάσεις το ixtreme lt+ είναι μονόδρομος αν θελεις να παίζεις και τα νέα παιχνιδια στη κονσόλα σου.
anamenos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 guys είναι σήμερα που ανεβαίνει το demo του Crysis 2??
The_Sheep Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 αυριο ....... παρε και ena preview του demo http://www.joystiq.com/2011/01/24/crysis-2-multiplayer-preview/
ababapanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EpEmv9GQ30w&feature=player_embedded πολυ καλο!!! επιτελους forzza με G25
nzeppos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Αχά!! Καιρός να βγάλω την G25 από τη ντουλάπα! Αν δεν την έχουν φάει τα ποντίκια δηλαδή...
Cygnus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Facebook και Twitter διαθέσιμα πλέον στο Xbox LIVE Ελλάδος Δεν το δοκίμασα ακόμα. Μάλλον είναι η απάντηση σε αυτό που ρωτούσα παλαιότερα για το Commynity Tab.
therock Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Κανα τετοιο τυπου XCM για να εχεις χειρηστηριο xbox στο ps3 παιζει?
jimmyomikron Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα..επειδη ειναι 742 σελ για να ψαξω και ισως να το εχετε ξαναγραψει μπορει καποιος να μου απαντησει αν θελει σε μια ερωτηση??εχω dashboard 2.0.12416.0 και firmware iXtreme 1.6+ και επεζα μια χαρα τα παιχνιδακια μου χρησιμοποιωντας το 360WavesPatcher(1.2.6) και imgburn σε αυτα που ηταν wave 4...τωρα με το ap2.5 εχω χασει τον μπουσουλα ποια ειναι τα βηματα (προγραμματα) που πρεπει ν ακολουθησω για να παιξω οσα παιχνιδια ειναι εφοδιασμενα με αυτο το πραγματακι????
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Αν εχεις liteon ή benq drive και δεν περάσεις το ixtreme lt+ 1.1 τότε απλά τα ξεχνάς τα παιχνιδια ap25ss και όσο γίνονται και άλλα παιχνιδια ap25ss δεν θα μπορείς να τα παίζεις.
jim_21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα εχω ενα xbox 360 slim με drive lite on mdf 2010-10-23 φλασαρετε??? και κατι αλλο με τα καινουρια παιχνιδια πρεπει να περναμε καινουργιες εκδοσεις λογισμικου... ευχαριστω πολυ
FarCry Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Entertainment corners στα Goody’s με το KINECT για XBOX360 Τα Goody’s πρωτοπορούν και ενθουσιάζουν, προσφέροντας στιγμές διασκέδασης στους fans τους μέσω μίας συνεργασίας με τη Microsoft και το KINECT για XBOX360 που λειτουργεί χωρίς χειριστήριο. Από τις 24 Ιανουαρίου, σε συγκεκριμένα εστιατόρια Goody’s σε ολόκληρη την Ελλάδα, δημιουργείται ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που θυμίζει σαλόνι σπιτιού. Η παρέα μπορεί πλέον να απολαμβάνει τα αγαπημένα της γεύματα Goody’s και, παράλληλα, να παίζει με το KINECT για XBOX360, σ’ ένα νεανικό χώρο με μεγάλη οθόνη, άνετους καναπέδες, πουφ και πολύ fun. Η μοναδική προϋπόθεση είναι ο παίκτης να πραγματοποιήσει τηλεφωνική κράτηση στο εστιατόριο για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Όταν έρθει η παρέα, παραγγέλνει τις λαχταριστές επιλογές της Goody’s και παίρνει θέση στο ”entertainment corner” για τα επόμενα 60 λεπτά. Νικητής αναδεικνύεται η παρέα, καθώς βιώνει μία μοναδική εμπειρία που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Απολαύστε τα αγαπημένα σας γεύματα Goody’ς και παίξτε το KINECT για XBOX360 που λειτουργεί χωρίς χειριστήριο, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο… σαν το σπίτι σας http://www.digitallife.gr/entertainment-corners-sta-goodys-me-to-kinect-gia-xbox360/
al9x999 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας παιδια....εχω μια ερωτηση..μηπως ξερετε αν μπορω να συνδεσω το xbox 360 slim 250gb με hitachi 37pd5000 tv για hdmi...??εψαξα να δω μηπως υπάρχει αμεση θυρα αλλα δεν βρηκα κατι...πρεπει να παρω κανεναν adaptor..??pls answer..thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις