Highlander Δημοσ. 9 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2001 Ξέρετε αν κάποια εταιρία έχει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα ?<BR>Να πηγαίνεις για μαλί και να βγαίνεις κουρεμένος ?<BR>Πλάκα κάνω.<BR>Μου ζήτησε μία πελάτισα ένα πρόγραμμα για κομμωτήριο το οποίο να βάζει τη φάτσα της κάθε μιας και να της αλλάζει το χτένισμα, το χρώμα κλπ.<BR>Να το αγοράσω θέλω.<BR>Αν κάποιος ξέρει κάτι, ας μου απαντήσει εδώ ή ας στείλει ένα mail.<P>Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.<P>Highlander
unforgiven Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 Θα συμφωνήσω και εγώ και θα προσθέσω ότι το έχει ο Παπασωτηρίου και είναι απ' ό,τι θυμάμαι και αρκετά φτηνό.
tiger3000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 <A HREF="http://www.virtualmakeover.com/" TARGET=_blank>http://www.virtualmakeover.com/</A> <BR>TO EXW KAI EINAI ARKETA KALO....<BR>
ksp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 Exw dei kapou ena paketo...nomizw oti egrafe ap' eksw COSMOPOLITAN...<BR>An exw kati neotero 8a sou steilw PM.
sh4dow Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 sostos.. to programma einai tou Cosmopolitan (oute ego thimame full title).<P>epernes mia foto, dialeges xroma dermatos, mation, sxima prosopou ktl kai meta sou ebgaze na dialexeis mallia/gyalia/fakous epafis/kragion/kai kati alles malakies gynaikies douleies.<P>tespa, kalo itan gia tin douleia pou to ithela (ekana tropopoiisi se mia fatsa enos filarakou xixixi).<P>auto pou xrisimopoiisa itan copia, kai den empaine sto menou tou, ektos kai patages alt+f4 .
Highlander Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Ευχαριστώ όλους.<P>Μήπως ξέρει κανείς που θα βρω DEMO ?<P>Highlander
tiger3000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2001 TO SITE POY SOY EDWSA EXEI ENA APLO DEMO TOY PROGRAMMATOS ALLA OXI GIA KATEBASMA...
Highlander Δημοσ. 12 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2001 Δυστυχως το ειδα. Θα δω πως θα γινει.<BR>Ευχαριστώ πάντως.<P>Highlander
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.