Pyravlos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Αλοχα παιδια..Υπαρχει προγραμμα που οταν το pc ειναι στο internet οτι σελιδα παει να ανοιξει να στο δειχνει πρωτα η να ρωταει η κατι τετοιο ? Thanks...
Melissa_virus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Ti ακριβώς εννοείς? Σου ανοίγει από μόνο σου σελίδες? Βασικά αν βάλεις κάποιο firewall τότε όταν πάει να ανοίξει από μόνο του κάποια σελίδα τότε θα σε ρωτάει. Μάλλον έχεις γεμίσει με spyware και σου ανοίγουν σελίδες...
Pyravlos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 oxι !δεν μου ανοιγει καμια σελιδα μονη της..ευτηχως δεν εχω τετοιο προβληματακι (ακομα) πιο firewall λες να βαλω?
Pyravlos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 πχ.οταν παει να τρεξει ο msn messenger να με ρωτησει..κατι τετοιο εννοω..
takis456 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Εάν είναι από άποψη σύνδεσης ένα firewall όπως το sygate θα κάνει την δουλειά σου. Εάν είναι από άποψη εκτέλεσης αρχείων τότε λογικά όλο και κάποιο εμπορικό πρόγραμμα μπορείς να βρεις στο google. Εάν δεν θέλεις να πληρώσεις, υπάρχει μια λειτουργία των windows που σε ρωτάει πριν τρέξεις τα αρχεία, αλλά αυτό γίνεται μόνο εάν το αρχείο το έχεις πάρει από άλλο Η/Υ.
alerasta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Αν το πρόβλημά σου είναι πως ξεκινούν αυτόματα προγράμματα κατά την εκκίνηση (όπως το msn που αναφέρεις) δοκίμασε το starter (freeware). Δεν είμαι σίγουρος όμως τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις. Αν δε ζητησεις να εκτελεστεί κάτι και δεν είναι στο startup, δεν εκτελείται παρά μόνο αν το καλέσει άλλο πρόγραμμα.
Pyravlos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 ok thanks..βρηκα αυτο που εψαχνα....
blueviper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Χρήσιμο thread...εκατομμύρια πληροφορίες προς αξιοποίηση χάρη στην αρχική κατατοπιστικότατη και μη δυνάμενης παρερμηνειών ερώτηση. Είναι αυτό που λέμε...τι μέρα είναι?....τρεις και τέταρτο...
thanosgen Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 den katalava k poly ti zitas alla egw exw to "zone alarm" to opoio me eswse.moy leei pote mpainw sto internetr k egw apla pataw allow.poly kalo...
Godfath3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Χρήσιμο thread...εκατομμύρια πληροφορίες προς αξιοποίηση χάρη στην αρχική κατατοπιστικότατη και μη δυνάμενης παρερμηνειών ερώτηση. Είναι αυτό που λέμε...τι μέρα είναι?....τρεις και τέταρτο... Μπλέ!!! (αχαχααχχαχα, όλα τα αστεία ποστ σήμερα τα έχω διαβάσει μαζεμένα μου φαίνεται!)
yannis27gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μπλέ!!! (αχαχααχχαχα' date=' όλα τα αστεία ποστ σήμερα τα έχω διαβάσει μαζεμένα μου φαίνεται!)[/quote'] Τι μπλε βρε άσχετε, εκτυπωτής Epson είναι... Τελικά, θα μας πεις Πύραυλε τι έψαχνες και τι βρήκες;
blueviper Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Ο λαός απαίτεί να γίνει sticky το thread!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Πενταμελής επιτροπή από δυό-τρία άτομα συσκέπτεται για να δει τι θα γίνει το εξαίρετο αυτό thread. Η επιτροπή καταλήγει στο εξής απλούστατο συμπέρασμα: Φασολάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.