Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για...

Pyravlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλοχα παιδια..Υπαρχει προγραμμα που οταν το pc ειναι στο internet οτι σελιδα παει να ανοιξει να στο δειχνει πρωτα η να ρωταει η κατι τετοιο ?

Thanks...

Δημοσ.

Ti ακριβώς εννοείς? Σου ανοίγει από μόνο σου σελίδες?

Βασικά αν βάλεις κάποιο firewall τότε όταν πάει να ανοίξει από μόνο του κάποια σελίδα τότε θα σε ρωτάει.

Μάλλον έχεις γεμίσει με spyware και σου ανοίγουν σελίδες...

Δημοσ.

Εάν είναι από άποψη σύνδεσης ένα firewall όπως το sygate θα κάνει την δουλειά σου. Εάν είναι από άποψη εκτέλεσης αρχείων τότε λογικά όλο και κάποιο εμπορικό πρόγραμμα μπορείς να βρεις στο google. Εάν δεν θέλεις να πληρώσεις, υπάρχει μια λειτουργία των windows που σε ρωτάει πριν τρέξεις τα αρχεία, αλλά αυτό γίνεται μόνο εάν το αρχείο το έχεις πάρει από άλλο Η/Υ.

Δημοσ.

Αν το πρόβλημά σου είναι πως ξεκινούν αυτόματα προγράμματα κατά την εκκίνηση (όπως το msn που αναφέρεις) δοκίμασε το starter (freeware).

Δεν είμαι σίγουρος όμως τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις. Αν δε ζητησεις να εκτελεστεί κάτι και δεν είναι στο startup, δεν εκτελείται παρά μόνο αν το καλέσει άλλο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Χρήσιμο thread...εκατομμύρια πληροφορίες προς αξιοποίηση χάρη στην αρχική κατατοπιστικότατη και μη δυνάμενης παρερμηνειών ερώτηση.

Είναι αυτό που λέμε...τι μέρα είναι?....τρεις και τέταρτο... :P :)

Δημοσ.
Χρήσιμο thread...εκατομμύρια πληροφορίες προς αξιοποίηση χάρη στην αρχική κατατοπιστικότατη και μη δυνάμενης παρερμηνειών ερώτηση.

Είναι αυτό που λέμε...τι μέρα είναι?....τρεις και τέταρτο... :P :)

Μπλέ!!!

(αχαχααχχαχα, όλα τα αστεία ποστ σήμερα τα έχω διαβάσει μαζεμένα μου φαίνεται!)

Δημοσ.
Μπλέ!!!

(αχαχααχχαχα' date=' όλα τα αστεία ποστ σήμερα τα έχω διαβάσει μαζεμένα μου φαίνεται!)[/quote']

Τι μπλε βρε άσχετε, εκτυπωτής Epson είναι... ;)

Τελικά, θα μας πεις Πύραυλε τι έψαχνες και τι βρήκες;

• Super Moderators
Δημοσ.

Πενταμελής επιτροπή από δυό-τρία άτομα συσκέπτεται για να δει τι θα γίνει το εξαίρετο αυτό thread.

Η επιτροπή καταλήγει στο εξής απλούστατο συμπέρασμα: Φασολάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...