Προς το περιεχόμενο

Φορητο Dvd+Divx PLayer στο Carrefour 99?


firegarden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To αγορασα σημερα.Υποστηριζει και xvid και ΜΡ3 κι ας μην το αναφερει στη συσκευασια.H οθονη ειναι 5 ιντσες.Σχετικα μικρη και η ποιοτητα απεικονισης θα ελεγα οτι ειναι μετριοτατη.Γενικα ομως το πακετο ειναι πλουσιοπαροχο προσφεροντας τσαντακι μεταφορας,ακουστικα,φορτιστη αυτοκινητου(!),τηλεκοντρολ,ακομα και καλωδια συνδεσης με τηλεοραση.Για οσους θελουν μια οικονομικη λυση, το προτεινω αφοβα καθως μπορειτε να το χρησιμοποιησετε και σαν standalone dvd/divx player.Ξεχασα να πω οτι υποστηριζει και srt υποτιτλους αλλα οχι ελληνικους. Πιστευω ομως οτι μπορει να υπαρχει καποιο firmware που να υποστηριζει.Το μενου του μου θυμιζει το επιτραπεζιο GVG Divx player στα 45? παλι απο το Carrefour.

 

http://www.carrefour.gr/gr/asp/active_spot.asp?L=1&N=

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

To avisub δε μου δουλευει ρε παιδια.Βασικα το αρχειο που δημιουργειται απο το προγραμμα,στην πραγματικοτητα δεν δημιουργειται!Και μια φορα που δημιουργηθηκε σωστα,οι υποτιτλοι ηταν ακαταλαβιστικοι...Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει;

 

Παντως αυτο που χρειαζεται απαραιτητως το προγραμμα ειναι ενα κουμπι "Save" για να διαλεγει ο χρηστης που θα αποθηκευτει το αρχειο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...