Icecut Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Εχθές μόλις πήγά με ένα φίλο να πάρω ένα πακέτο ON DSL,εκεί λοιπόν ο πωλητής μας συμβούλεψε να μη το αγοράσουμε αλλα να κάνουμε λιγάκι υπομονή καθώς οι τιμές,όπως είπε,θα πέσουνε ακριβώς στο μισό,όχι μόνο για ΟΤΕ αλλα για όλες τις εταιρείες.Έχει ακούσει κανείς κάτι παρόμοιο ή φήμες απλώς?
madboy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Αυτό είναι δεδομένο οτι θα πέσουν οι τιμές. Απο τον Οτε δεν νομίζω να ρίξει τις τιμές σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλα οι πάροχοι Ιντερνετ καθαρά για θέμα ανταγωνισμού μπορούν να μπούν στο παιχνίδι των καλύτερων τιμών και προσφορών. Εγω θα σε συμβούλευα να πάρεις κάποιο πακέτο ή προσφορά που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά!
tzinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 den nomizo na mporoun oi paroxoi isp na riksoun tis times kathos me tis xreoseis pou exoun apo ton ote den exoun kai polla perithoria. An ekseresoume thn vivodi pou exei diko ths diktyo, oles oi alles etairies mporoun na kanoun ekptoseis MONO sthn timh paroxhs isp, h timh ths gramhs eksartatai apo ton OTE, an autos den apofasisei na riksei thn timh sto pagio sto miso toulaxiston den mporoun na ginoun kai polla pragmata. Oles oi alles etaires plhn vivodi noikiazoun gramh apo ton ote gi auto kai eksartontai apo ton ote gia thn timh ths gramhs. H kinhsh pou ekane h vivodi xtes me tis nees times ousiastika pianei autous pou kalybontai apo diktyo ths vivodi, ligoi men alla tyxerh (me too stous tyxerous!). Mporei arketoi na mourmourizoun gia lathos politikh kai oti ksexorizei tous pelates kathos oi meioseis den einai shmantikes gia autous pou den exoun prosbash sto diktyo ths vivodi, alla auto to diktyo exei kai pano se auto mporei na prosferei kales times. Enas emporas panta mporei na dosei kalyterh timh se kati pou ftiaxnei o idios apo kati pou fernei apo mia antiprosopoia, koinh logikh. Pos tha dosei kalyteres times sto apys otan h timh gramhs tou ote menei idia?? Sth dikh ths gramh mporei, ekei kanei meioseis. Kai ousiastika fernei tous ISP se dyskolh thesh kathos xoris diko tous diktyo den mporoun na plhsiasoun tis nees times gia LLU ths vivo, para mono an o OTE kanei shmantikes meioseis sta pagia gramhs (xlomo).
twingo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Oles oi alles etaires plhn vivodi noikiazoun gramh apo ton ote Ποιος το λεει αυτό η.....VIVODI,και για εμένα οταν την αγόρασα έλεγε οτι η σύνδεση θα γίνει απο το ιδιόκτητο δύκτιο της vivodi.ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ!Μέσω ΟΤΕ με συνδέσανε.
getty Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Oles oi alles etaires plhn vivodi noikiazoun gramh apo ton ote Ποιος το λεει αυτό η.....VIVODI' date='και για εμένα οταν την αγόρασα έλεγε οτι η σύνδεση θα γίνει απο το ιδιόκτητο δύκτιο της vivodi.ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ!Μέσω ΟΤΕ με συνδέσανε.[/quote'] Άμα πήρες dsl cube ή δεν έκανες καλή διαπραγμάτευση δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει και το ιδιόκτητο δίκτυο της vivodi για κάποιες περιοχές. Εχθές μόλις πήγά με ένα φίλο να πάρω ένα πακέτο ON DSL,εκεί λοιπόν ο πωλητής μας συμβούλεψε να μη το αγοράσουμε αλλα να κάνουμε λιγάκι υπομονή καθώς οι τιμές,όπως είπε,θα πέσουνε ακριβώς στο μισό,όχι μόνο για ΟΤΕ αλλα για όλες τις εταιρείες.Έχει ακούσει κανείς κάτι παρόμοιο ή φήμες απλώς? Η τάση είναι να πέφτουν οι τιμές, τώρα όμως για κάποιο λόγο η forthnet αύξησε σε κάποιες συνδέσεις. Έτσι μέχρι προχθές έδινε με 119 ευρώ 3+3 μήνες δώρο=6μήνες σύνολο ενώ τώρα στην ίδια τιμή το έκανε 3+1μήνα δώρα=4 μήνες. "Ανεξήγητη" κίνηση, και πολύ πιο ακριβή σε σχέση με τη vivodi. Άρα όσο οι ISPs έχουν ανάγκη από νέους συνδρομητές κάνουν προσφορές, όσο γίνοντε πλήρεις δεν αποκλείεται και να αυξήσουν τιμές.
G_Zisis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Icecut,σε ποιο κατάστημα πήγες να πάρεις το πακέτο?
Icecut Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Apo thn patra,ote-shop sthn ellhna stratiwth!De nomizw oti exei idiaiterh shmasia pantws o kairos 8a dei3ei!
giankyr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 pwlhtes na sou petyxoune..... na pas na pareis dual core pc as poume kai na sou poune katse, mhn pareis pc twra - perimene tous quad-core
sa1901 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Η Vivodi δεν φτάνει μέχρι τον συνδρομητή. Παίρνει τους συνδρομητές από τα κέντρα του ΟΤΕ. Από τα κέντρα μέχρι το κάθε σπίτι, έχει καλώδια μόνο ο ΟΤΕ.
getty Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Η Vivodi δεν φτάνει μέχρι τον συνδρομητή. Παίρνει τους συνδρομητές από τα κέντρα του ΟΤΕ. Από τα κέντρα μέχρι το κάθε σπίτι, έχει καλώδια μόνο ο ΟΤΕ. Εγώ ξέρω ότι στο full LLU φέρνει γραμμή (vivodi) μέχρι τον κατανεμητή του σπιτιού σου. Όχι μόνο φτάνει μέχρι το συνδομητή αλλά σου δίνουν την κόκκινη γραμμή της vivodi στο χέρι σου για να τη συνδέσεις με το τηλέφωνο!(πλάκα κάνω δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά εξακολουθώ να διαφωνώ με την άποψη σου). Άρα, κάποιος απ τους δυό μας έχει λάθος. Ποιός όμως? PS. Στο site της vivo λέει: Vivodi Full LLU ADSLaccess: Η υπηρεσία αξιοποιεί τη διαδικασία Πλήρους ΑδεσμοποίητηΓ² Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόγχο (Local Loop Unbundling - LLU), δηλαδή της εκχώρησης του χάλκινου δισύρματου καλωδίου που συνδέει τον κάθε χρήστη του δικτύου του ΟΤΕ, με το πλησιέστερό του κέντρο. Στην πράξη, υπάρχει η επιλογή της εγκατάστασης νέας γραμμής (καλωδίου) και διατήρηση της υφιστάμενης τηλεφωνικής γραμμής , ή μετατροπής της υφιστάμενης (η οποία δεν θα λειτουργεί πλέον για τη διεκπεραίωση τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του δικτύου του ΟΤΕ) καθιστώντας τη Vivodi Telecom το μοναδικό τηλεπικοινωνιακό σας πάροχο. Οπότε αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι στο full LLU υπάρχει επιλογή εγκατάστασης νέας γραμμής (αν δε θες απλά να εκχωρηθεί το υπάρχον χαλκοκαλώδιο του ΟΤΕ στην vivodi) από το σπίτι σου μέχρι το κέντρο της.
danaos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Αν είσαι σε καμιά προβληματική περιοχή σαν τα Χανιά, πάρ' το τώρα, διότι πρέπει να περιμένεις και κανένα δίμηνο μέχρι να δεις λαμπάκια να αναβοσβήνουν... (Εγώ περίμενα 44 ημέρες με ote)
oblivious Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Πωλητής σε Ote-shop και σου λέει μην πάρεις Otenet. Ε, ρε γλέντια!! Πάντως μάλλον αυτός να εννοούσε πως με τη 12μηνη δέσμευση που έχει On Dsl, πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα χρόνο.
sa1901 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Εγώ ξέρω ότι στο full LLU φέρνει γραμμή (vivodi) μέχρι τον κατανεμητή του σπιτιού σου. Όχι μόνο φτάνει μέχρι το συνδομητή αλλά σου δίνουν την κόκκινη γραμμή της vivodi στο χέρι σου για να τη συνδέσεις με το τηλέφωνο!(πλάκα κάνω δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά εξακολουθώ να διαφωνώ με την άποψη σου). Άρα' date=' κάποιος απ τους δυό μας έχει λάθος. Ποιός όμως? PS. Στο site της vivo λέει: Vivodi Full LLU ADSLaccess: Η υπηρεσία αξιοποιεί τη διαδικασία Πλήρους ΑδεσμοποίητηΓ² Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόγχο (Local Loop Unbundling - LLU), δηλαδή της εκχώρησης του χάλκινου δισύρματου καλωδίου που συνδέει τον κάθε χρήστη του δικτύου του ΟΤΕ, με το πλησιέστερό του κέντρο. Στην πράξη, [b'] υπάρχει η επιλογή της εγκατάστασης νέας γραμμής (καλωδίου)[/b] και διατήρηση της υφιστάμενης τηλεφωνικής γραμμής , ή μετατροπής της υφιστάμενης (η οποία δεν θα λειτουργεί πλέον για τη διεκπεραίωση τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του δικτύου του ΟΤΕ) καθιστώντας τη Vivodi Telecom το μοναδικό τηλεπικοινωνιακό σας πάροχο. Οπότε αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι στο full LLU υπάρχει επιλογή εγκατάστασης νέας γραμμής (αν δε θες απλά να εκχωρηθεί το υπάρχον χαλκοκαλώδιο του ΟΤΕ στην vivodi) από το σπίτι σου μέχρι το κέντρο της. Nαι ισχύει αυτό που αναφέρεις. Η διαφορά είναι ότι οι γραμμές δεν ανήκουν στην Vivodi, αλλά τις νοικιάζει από τον ΟΤΕ.
Pink_Panther Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Η τάση είναι να πέφτουν οι τιμές, τώρα όμως για κάποιο λόγο η forthnet αύξησε σε κάποιες συνδέσεις. Έτσι μέχρι προχθές έδινε με 119 ευρώ 3+3 μήνες δώρο=6μήνες σύνολο ενώ τώρα στην ίδια τιμή το έκανε 3+1μήνα δώρα=4 μήνες. "Ανεξήγητη" κίνηση, και πολύ πιο ακριβή σε σχέση με τη vivodi. Mhn kaneis parapliroforish 3+1 (2+2) einai gia thn 512 http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001500&PHPSESSID=0gt4n80cp05iemqp9jbt2tk0d0 Oso gia to na pesoune sto miso oi times, nai 8a ginei, to 8ema einai sou eipe kai pote? Giati den to vlepw gia fetos :-P
getty Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Nαι ισχύει αυτό που αναφέρεις. Η διαφορά είναι ότι οι γραμμές δεν ανήκουν στην Vivodi' date=' αλλά τις νοικιάζει από τον ΟΤΕ.[/quote'] Αν θέλεις μπορείς νομίζω να τους ζητήσεις να σου τραβήξουν δικό τους χαλκοκαλώδιο ανεξάρτητο απ του ΟΤΕ (αυτό νομίζω ότι γίνεται αν δεν υπάρχει ήδη γραμμή οτε, αν υπάρχει συνηθίζεται να επινοικιάζουν του οτε). Το θέμα είναι ότι λειτουργικά τα πάντα εξαρτώνται απ τη vivodi οπότε δεν έχεις τα μειονέκτηματα που ενδεχομένως θα είχες με οτε πράγμα πολύ σημαντικό (βέβαια φορτώνεσαι άλλα :ο) ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.