Προς το περιεχόμενο

Να το πάρω το λαπτοπάκι;


kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου προτείνουν να αγοράσω ένα toshiba TE2100 σε πολύ καλή κατάσταση. Ο φίλος που το έχει έχει κάνει πολύ προσεκτική χρήση στην μπαταρία κλπ.

Το μηχανάκι έχει 1.6 mobile pentium (αυτό είναι διαφορετικό απο το centrino ε;). Επίσης έρχεται με 1 giga μνήμη και απλό DVD (χωρίς cd recorder). Κάρτα γραφικών geforce 4 420 go και 20άρη δίσκο.

 

Το δίνει 450Ε και μου φαίνεται καλή τιμή. Έχω φυσικά desktop αλλά ένα pc ακόμα δεν παέι χαμένο, ειδικά αν είναι φορητό...

 

Τι λέτε, να το χτυπήσω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα τιμη ειναι.

 

Centrino ονομαζεται ολοκληρο το σετ cpu (mobile pentium) + intel chipset + intel wireless, δεν αναφερεται ξεχωριστα στον επεξεργαστη. Πχ, αν σε ενα λαπτοπ, χρησιμοποιηθει αλλο chipset, τοτε δεν ειναι centrino, κι ας εχει τον ιδιο επεξεργαστη (mobile) με ενα αλλο λαπτοπ που ονομαζεται centrino.

 

Το θεμα της αγορας ειναι βεβαια προσωπικο, τι θα το κανεις, αν σου περισσευουν χρηματα για κατι οχι τοσο αναγκαιο (μια και εχεις δεσκτοπ) κτλ κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ το βρίσκω καλό, το laptop δεν χρειζεται να έχει 4-πύρινο επεξεργαστή και δύο 7800 sli (όχι οτι αυτό είναι και πολύ αδύναμο), πάρε και ένα εξωτερικό dvd recorder και είσαι αρχηγός

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To είχε απο μια εταιρία που δουλεύει αλλά τώρα του έδωσαν άλλο... Το ξεκίνησε απο 600Ε αλλά δεν είχε προσφορές και το δίνει τελικά 450. Αύριο θα μου το στείλει, την Τετάρτη θα το έχω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα επαιρνα ποτε μεταχειρισμενο, γιατι δεν ξερεις τι χρηση του εχει κανει ο αλλος. Μια γροθια να του ριξει σε καποια δεδομενη στιγμη πανω στα νευρα του (κυριως αν παιζει CD εκεινη τη στιγμη) και το σακατεψε.

 

Η ακομη να καθαριζει την οθονη με ακαταλληλο καθαριστικο πχ σαν αυτα τα υγρομαντηλα οικιακης χρησης.

 

Η να το εχει δουλεψει και σαν σερβερ, αφηνοντας το αναγκαστικα ανοιχτο για τεραστιες περιοδους.

 

Υπαρχουν φθορες ή βλαβες που ριχνουν την ποιοτητα χωρις ποτε να φανουν ξεκαθαρα.

 

Θα το αγοραζα μονο αν ηταν να εγκαταστησω λινουξ (που εχει μικρες απαιτησεις σαν συστημα) και μονο για πειραματικους λογους.

 

Εκτος αν τον ξερεις τοσο καλα και του εχεις μεγαλη εμπιστοσυνη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...