Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Το είδα μόλις πριν απο λίγο, τυχαία: http://www.callofcthulhu.com/news/pressrelease_030606.html Release date για την Ευρώπη απο 23 Μαρτίου (μάλλον)!! Ένα παιχνίδι που περιμενα πως και πως εδώ και πολλά πολλά χρόνια που έχει ανακοινωθεί (αν και σαφώς απο τότε θα άλλαξαν πολλά πράγματα στο σχεδιασμό του). Μακάρι να πρόκειται για καλή μεταφορά (ή έστω επιρροή) απο το μύθο του Cthulhu , που δεν ευτύχησε τόσο στην μεγάλη οθόνη...
panther_512 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 To παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2005 για το XBOX. Απλώς τώρα το κάνανε port για PC. Άρα να ελπίζουμε για μιά καλή μεταφορά, γιατί αλλιώς κλάψτα Χαράλαμπε. Πάντως το σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι αιχμαλώτισε 100% το πνεύμα των ιστοριών του Lovecraft και είναι βαριά επιρρεασμένο από αυτές. Υπάρχουν τρομερές ομοιότητες με συγκεκριμένες του ιστορίες. Βαθμολογία Gamespot 8.3/10 Μέχρι να βγεί για το PC, αν δεν έχεις XBOX για να το παίξεις εκεί, παίξε κάνα Shadow of the Comet να περνάει η ώρα. Review...
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 To παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2005 για το XBOX. Απλώς τώρα το κάνανε port για PC. Άρα να ελπίζουμε για μιά καλή μεταφορά' date=' γιατί αλλιώς κλάψτα Χαράλαμπε. Πάντως το σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι αιχμαλώτισε 100% το πνεύμα των ιστοριών του Lovecraft και είναι βαριά επιρρεασμένο από αυτές. Υπάρχουν τρομερές ομοιότητες με συγκεκριμένες του ιστορίες. Βαθμολογία Gamespot 8.3/10 Μέχρι να βγεί για το PC, αν δεν έχεις XBOX για να το παίξεις εκεί, παίξε κάνα Shadow of the Comet να περνάει η ώρα. [/quote'] Ναι. είχα υπόψη μου την έκδοση για το Xbox. Στο σχετικό forum λέγανε πολύ καλές εντυπώσεις. Απλά τότε που είχε βγει δεν ανέφεραν ακόμα τίποτα για την pc version (γενικά βέβαια επικρατούσε μια μυστικότητα σχετικά με release dates). Και εγώ ελπίζω να είναι απο τις καλές μεταφορές και όχι απλά ένα διαδικαστικό port. Shadow of the Comet και Prisoner of Ice (και Alone in the Dark I) τα έχω ξεψαχνίσει εδώ και καιρό
panther_512 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Shadow of the Comet και Prisoner of Ice (και Alone in the Dark I) τα έχω ξεψαχνίσει εδώ και καιρό Παλιές καλές εποχές....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Lovecraft?!?Kali fasi exo kairo na diavaso, alla apo oti thimame ta books k0l0legan...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=103569 Ωραια βγήκε και αυτό(μετα το godfather) ! Απο ubi χωρις starforce. Kαιρό είχαμε να δούμε καλα παιχνίδια...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=103569 Ωραια βγήκε και αυτό(μετα το godfather) ! Απο ubi χωρις starforce. Kαιρό είχαμε να δούμε καλα παιχνίδια...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Im installing right now...standby gia entyposeis guys... Features: ~~~~~~~~~ * Diverse array of levels from quaint towns to alien locations, including Deep One City * Dynamic Sanity system resulting in hallucinations, panic attacks, vertigo, paranoia, and more! * Incredibly detailed real-time graphics with atmospheric lighting and dynamic shadows * Intelligent gameplay involving puzzle solving as well as combat and exploration * 1920s weaponry and vehicles as well as evil artifacts and alien technology * Lovecraft's famous monsters and locations
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Im installing right now...standby gia entyposeis guys... Features: ~~~~~~~~~ * Diverse array of levels from quaint towns to alien locations, including Deep One City * Dynamic Sanity system resulting in hallucinations, panic attacks, vertigo, paranoia, and more! * Incredibly detailed real-time graphics with atmospheric lighting and dynamic shadows * Intelligent gameplay involving puzzle solving as well as combat and exploration * 1920s weaponry and vehicles as well as evil artifacts and alien technology * Lovecraft's famous monsters and locations
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ok guys exo peksei kana 3oro...kai den exo akoma oute ena oplo...lol?Anyways to game einai katapliktiko pio polu adventure apo oti fps shooter...kai episis polu klastero...polu gore k explicit content...to sunisto ANEPUFILAKTA....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ok guys exo peksei kana 3oro...kai den exo akoma oute ena oplo...lol?Anyways to game einai katapliktiko pio polu adventure apo oti fps shooter...kai episis polu klastero...polu gore k explicit content...to sunisto ANEPUFILAKTA....
Vole Maulder Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Εγώ το έχω το παιχνίδι στο χμποχ και δεν μπορώ να πω κ τα καλύτερα λόγια. Έχω αρκετή επαφή με τον Lovecraft, παίζω πολλά χρόνια τώρα το pnp rpg call of cthulhu και μπορώ να πω πως είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς storytellers, οπότε ίσως να είχα πολύ υψηλές προσδοκίες από το παιχνίδι. Όπως είπες, στο πρώτο μέρος που δεν έχεις όπλα και κυριαρχεί η αίσθηση του adventure game είναι πολύ καλό. Από κάποιο σημείο κ μετά όμως δεν μου τα είπε κ πολύ καλά. Δεν το τελείωσα ποτέ και αυτό στην περίπτωσή μου λέει πολλά, καθώς από πείσμα κ μόνο έχω τελειώσει πολύ χειρότερα παιχνίδια. Τέσπα, όπως κ ναχει ο καθένας το παίζει κ βλέπει πως του φαίνεται. Εξαρτάται κ από τις προσδοκίες του καθενός. Απλώς είδα πολύ ενθουσιασμό κ είπα να πω κ εγώ τη γνώμη μου εφόσον διαφέρει κάπως. Άσχετο, θυμίζει σε κανέναν η φωνή του ήρωα τον Dave Mustaine ή μόνο εγώ έχω αυτήν την εντύπωση;
Vole Maulder Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Εγώ το έχω το παιχνίδι στο χμποχ και δεν μπορώ να πω κ τα καλύτερα λόγια. Έχω αρκετή επαφή με τον Lovecraft, παίζω πολλά χρόνια τώρα το pnp rpg call of cthulhu και μπορώ να πω πως είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς storytellers, οπότε ίσως να είχα πολύ υψηλές προσδοκίες από το παιχνίδι. Όπως είπες, στο πρώτο μέρος που δεν έχεις όπλα και κυριαρχεί η αίσθηση του adventure game είναι πολύ καλό. Από κάποιο σημείο κ μετά όμως δεν μου τα είπε κ πολύ καλά. Δεν το τελείωσα ποτέ και αυτό στην περίπτωσή μου λέει πολλά, καθώς από πείσμα κ μόνο έχω τελειώσει πολύ χειρότερα παιχνίδια. Τέσπα, όπως κ ναχει ο καθένας το παίζει κ βλέπει πως του φαίνεται. Εξαρτάται κ από τις προσδοκίες του καθενός. Απλώς είδα πολύ ενθουσιασμό κ είπα να πω κ εγώ τη γνώμη μου εφόσον διαφέρει κάπως. Άσχετο, θυμίζει σε κανέναν η φωνή του ήρωα τον Dave Mustaine ή μόνο εγώ έχω αυτήν την εντύπωση;
viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 mipws kserei kaneis an exei i pc ekdosi vibration i rumble force?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.