8bitgamer Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Στις 17/4/2025 στις 4:08 ΜΜ, imitheos είπε Έχει διαβάσει κανείς πληροφορίες για το τι έχουν κάνει με τα "bugs"; Για παράδειγμα, φρουροί να βλέπουν κάποιον να τον λιώνει μια παγίδα και να λένε "ωχ τι έγινε εδώ" και να πέφτουν και αυτοί στην παγίδα, NPC που σου μιλάνε ζεστά και 2 δευτερόλεπτα μετά να σου λένε θυμωμένα "δεν σε ξέρω, ούτε και θέλω να σε ξέρω", κτλ. Το Oblivion είχε ένα κάρο τέτοιες χαζομαρούλες, που όμως το έκαναν το Oblivion και το ξεχώριζαν από άλλα παιχνίδια. Τέτοια bugs δεν πρέπει να διορθώνονται Το ίδιο πρόβλημα έχει και το Morrowind. Ο μόνος τρόπος ήταν να τους έχεις με θετική διάθεση απέναντί σου, συνήθως με δωροδοκία. Σε αυτή την περίπτωση, όταν σε βλέπουν έχουν πάντα έτοιμη τη θετική έκδοση καλωσορίσματος.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 3 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε 120gb λεει ειναι. Το original ήταν 6😁 Τώρα θα έχεις όμως 8k ανάλυση στα λάχανα και τις πατάτες. Έτσι πάνε αυτά. Όποιος θέλει υψηλές αναλύσεις, θα πληρώσει με τα bytes του δίσκου του! Στις 17/4/2025 στις 8:37 ΜΜ, TitanX είπε Ετοιμος! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Για να ξαναπαίξεις την "κλασική" έκδοση?
firepc Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Κυκλοφόρησε και είναι στο gamepass Και στο Steam https://store.steampowered.com/app/2623190/The_Elder_Scrolls_IV_Oblivion_Remastered/ 3
TitanX Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Έπαθα έμφραγμα και επανήλθα. είναι ήδη στο steam account και κατεβαίνει. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 22/4/2025 στις 6:17 ΜΜ, firepc είπε Κυκλοφόρησε και είναι στο gamepass Και στο Steam https://store.steampowered.com/app/2623190/The_Elder_Scrolls_IV_Oblivion_Remastered/ 55€ 🤡! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Και έχει και deluxe στα 65€ 🤣🤣🤣🤣🤣! Για ένα remaster! Ευτυχώς που έχω gamepass να το δω από κει. Επεξ/σία 24 Απριλίου από xtrmsnpr
seithan Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Έχει κλατάρει το cdkeys/instant-gaming. Δεν τσουλάει με τίποτα η αγορά. Το έχουν 20% κάτω.
firepc Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 40Κ ταυτόχρονοι με το καλημέρα Για τους περισσότερους θα αργήσει να κατέβει λόγω των 125gb
Mr Aris Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Το μόνο κακό με τα παλιά παιχνίδια που παίρνουν λίφτινγκ, ειναι ότι άμα τα είχα παίξει όταν βγήκαν, όπως το oblivion πχ, τα θυμάμαι με τέτοια γραφικά, όπως του λίφτινγκ 🤣. Πάντως φαίνεται τούμπανο 😍 Επεξ/σία 22 Απριλίου από Mr Aris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα