Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 593
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 ώρες πριν, dsi44 είπε

εβαλα να δω πως ειναι...σταματησα μετα απο πεντε ωρες🤣🤣

Κακά τα ψέματα φαίνονται τα χρονάκια του όσα σοβατίσματα και να κάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα διαβάσει ότι προστέθηκαν νέοι voice actors για να μην έχουν όλοι ένα VA όπως παλιά, το οποίο ακούγεται λογικό. Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από videos του yt, προσέξατε να άλλαξαν χροιά - ύφος οι παλιοί χαρακτήρες ή απλά μου έτυχε μεμονωμένο περιστατικό;

Το λέω γιατί σήμερα θυμήθηκα το cliffracer τραγούδι :) και σκέφτηκα σίγουρα θα ανέβασε κάποιος τη καινούρια έκδοση και είναι τελείως διαφορετικό και imho πολύ χειρότερο.

https://www.youtube.com/watch?v=ZyNx-eaM25

Δημοσ.

Πολύ όμορφο το εκαναν ωστόσο δεν κατάφερα να το παίξω καθώς το stutter πάει σύννεφο με 5700x3d και 5080 . Με ο,τι settings και να δοκιμάσω έχω το ίδιο αποτέλεσμα. Πολύ άσχημη εμπειρία .... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, t3llis είπε

Πολύ όμορφο το εκαναν ωστόσο δεν κατάφερα να το παίξω καθώς το stutter πάει σύννεφο με 5700x3d και 5080 . Με ο,τι settings και να δοκιμάσω έχω το ίδιο αποτέλεσμα. Πολύ άσχημη εμπειρία .... 

Το παιχνίδι είναι κακογραμμένο (ω, τι πρωτότυπο για παιχνίδι της Bethesda :lol:) και με τρελές απαιτήσεις παρότι τα γραφικά του δεν έχουν τίποτα το επαναστατικό  εν έτει 2025 όπως είχε το original το 2006.

Stutter κάνει μέχρι και σε RTX 5090 (από 3.100-3.800 ευρώ κάρτα) αλλά αφού τρέχει σε UE5, δε χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο.

Επεξ/σία από Undertaker25
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 28/04/2025 at 18:32, Undertaker25 said:

Το παιχνίδι είναι κακογραμμένο (ω, τι πρωτότυπο για παιχνίδι της Bethesda :lol:) και με τρελές απαιτήσεις παρότι τα γραφικά του δεν έχουν τίποτα το επαναστατικό  εν έτει 2025 όπως είχε το original το 2006.

Stutter κάνει μέχρι και σε RTX 5090 (από 3.100-3.800 ευρώ κάρτα) αλλά αφού τρέχει σε UE5, δε χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ τα γραφικά του είναι όμορφα, δεν δικαιολογούν τις απαιτήσεις. ίσως το τεράστιο draw distance;

Πάντως δεν έχω, ουσιαστικά καθόλου stutters (κανά auto-save όταν αλλάζει zone).

Επεξ/σία από seithan
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...