unforgiven Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2001 Έβαλα κι εγώ τα XP να δω τι παίζεται. Όλα στην αρχή ήταν μια χαρά, μέχρι που προσπάθησα να εγκαταστήσω την αναθεματισμένη την DXR3. Αποτέλεσμα: Κολλάει το Start και όλη η Taskbar. Προσπάθησα να επεγκαταστήσω την DXR3 και κόλλαγε το System του Control Panel! Σε Safe Mode δεν μπαίνει. Πώς στην οργή μπορώ να την κάνω uninstall;;; <BR>(Έχω Dual Boot με 98SE. Μπορώ μέσω αυτών να κάνω κάτι; πχ να σβήσω κάποια αρχεία; )
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2001 Λοιπόν, αφού το πρωί έβαλα τα winxp pro, Μπορώ και γω να πω τι προβλήματα βρήκα και ποια παλιά εξαφανίστηκαν..<P>1. Τα παρακάτω περιφεριακά μου δουλεύουν ρολόι<BR> Creative DXR3 (2000 beta drivers)<BR> Crypto PCTV-Radio (2000 drivers)<BR> 56k Supra E Pro (2000 drivers)<BR> Asus 7100-Pro-Tv (21.85 drivers)<BR> D-Link Card (σαν realtech την βρήκε αλλά κανένα πρόβλημα)<BR> <BR>2. Το παρακάτω software εμφανίζει πρόβλημα<BR> Norton Antivirus 2002 (ούτε καν γίνετε install!!)<BR> Emperor Battle for Dune (σε πετάει στο desktop μετά την 2η οθόνη, και με τους 21.83 τα ίδια κάνει)<P>3. Η SbLive! 5.1 δεν αποδίδει AC3 ήχο, αναμένετε όμως στα μέσα του μήνα από την Creative νέοι XP Compatible Drivers.<P>4. Επιτέλους μπορώ να δω έγχρωμα στην TV, από το output της 7100.<P>5. Το F1 Racing Championship 2000, παίζει κανονικά και χωρίς Compability Mode. (στα 2000 ούτε καν έτρεχε!)<P>Το μόνο πρόβλημα που με πειράζει είναι αυτό με το Dune. Μήπως έχει κανένας καμία λύση;<BR>Ούτε λόγος για να πάω σε παλιότερους drivers για την 7100.<P>Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έκανε εγκατάσταση πάνω από τα Win2000Pro, και όχι Clean Install.
MY80- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2001 Dokimases na kaneis reinstall to dune? Merika paixnidia theloune reinstall panw se XP gia na doulepsoune.
orionas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2001 startup disk iparxi tropos na dimiourgisis sta xp.oxi disketa dos mono pou exi stin epilogi format
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Ναι μύθος, έκανα reinstall πριν δω το Post σου, και τώρα παίζει κανονικά. Ρε γ@μ0τ0, γιατί το NAV 2002 δεν καταδέχετε ούτε καν να γίνει install? Αναγκαστηκά θα πάω στο McAfee..Η τελευταία έκδοση είναι η 6.01?
periklis300 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 loipon paides<BR>file seventh_son to idio problhma eixa me to colorado9600 den kathotan me tipota.<BR>ekatse omws poly kala otan to eggatesthsa san flatbed scanner.<BR>exei fasaria omws gia na ginei.<BR>den yparxei problhma statherothtas,aplws <BR>yparxoun merikes asymvatothtes me diafora<BR>paliwtera programmata.<BR>gia antivirus valte to norton2002 pou kathetai poly kala sta xp.(oxi ton 2001)<BR>ta xp einai ekselhksh twn win2000 kai exoun <BR>neo pyrhna pio grhgoro enw einai kathara NT.<BR>ara den mporoume na poume oti ta 2000 htan <BR>pio stathera.<BR>to kserw ek peiras afou exw kai ta 2000pro edw kai ena xrono.
apoc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Loipon file ase me ton NAV2002... xwris polla logia apla mou g@mhsai to systhma 2 fores.....xreiastika 2 diadoxika forma kai install gia na treksei swsta kai na egkatastathei,,,<P>a ipopsin to NAV orgiginal oxi maimoudes...twra fianetai na paizei kanonika!!!!<P>o theos mazi mas!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Τελικά η DXR3 , δεν θέλει να παίξει τα DVD σήμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω χθες όλα ήταν μία χαρά, τι την έπιασε σήμερα. Από ότι βλέπω η λύση με τους Sigma Drivers είναι μονόδρομος για την DXR3 στα XP...
savvas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 AFOY TO TONIZO AFOY EXO BALI TA XP PRO(FAT32)<BR>MPORO NA BALO APO PANO TA WIN ME KE NA EXO STIN EKINISI NA DIALEXO ME PIO NA MPO?<BR>AN NE ME PIO TROPO?<P>THANKS
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Ελπίζω να έχουμε από πολλές εταιρείες νέους drivers την 25η Οκτωβρίου...Μάλλον ελπίζω άδικα,ε; (Creative, Crypto, Primax, Modems κ.α.)
apokaliptis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Den kserw ti akrivws egine alla den mou kanei load ta win XP.Leei oti leipei ena arxeio "ntoskrnl.exe".Dokimasa na kanw copy to sigekrimeno arxeio,alla den ginete.Den me afinei,otan grafw tin edoli copy leei access denied.To partition tou einai se NTFS kai den mporw na to dw mesa apo Me i dos.Ti na kanw?Mporw kapws na antigrapsw to arxeio?An to antigrapsw tha lithei to prob?Help...<p>[ 16-10-2001: Message edited by: apokaliptis ]
ierax Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2001 To le3iko Magenta den mou kanei install sta XP.<BR>Mou bgazei munhma "integer overflow"<BR>Any ideas??
Vurt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2001 Απ οτι βλέπω κάθε αρχή και δύσκολή, ε? Εμένα ούτε την εγκατάσταση δεν ολοκληρώνει Έχω μητρική την Abit BE6 (με celeron400) με ενσωματωμένο ελεγκτή ΑΤΑ66 της Highpoint. Με το καλημέρα σας η πρώτη μπλέ οθόνη με πληροφορεί οτι κάτι δεν πάει καλά... Αφού οι drivers του εν λόγω ελεγκτή για win98 φυσικά δεν δουλεύουν, δοκιμάζω αυτούς για nt4 και μάλλον τους δέχτηκε... Λέω μάλλον γιατί μετά με φιλοδώρησε με άλλη μπλέ οθόνη αναφέροντας διαφορετικό πρόβλημα αυτή τη φορά... Δε ξέρω για σας ρε παιδιά αλλά εγώ έχω κουραστεί μ αυτά τα κόλπα, δεν μπορώ άλλο. Αυτός ήταν κι ο λόγος που ούτε δοκίμασα τα win2000. Η όλη φάση μου θυμίζει έντονα ένα άλλο λειτουργικό που αρχίζει από Li και τελειώνει σε nux... by the way η κόπια σας των XP είναι νόμιμα αγορασμένη? Λέτε να έχω αρχίσει να γερνάω? Μπρρρρρ<p>[ 26-10-2001: Message edited by: Vurt ]
HitMan_(ViktoraS) Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2001 prob with crypto 56k USB modem,ti mporw na kanw?den to anagnwrizei
Vurt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2001 Τελικά μπορεί να "κάτσει" αγγλική έκδοση των XP πάνω σε Ελληνική win98 ή Me? Το RAM αναφέρει οτι δεν γίνεται... Εμένα μου το ανέφερε σαν πρόβλημα αλλά φάνηκε να το ξεπερνάει... Έχει ολοκληρώσει κανείς τέτοια εγκατάσταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.