DrLo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Χάθηκαν τα icons Στην επφάνεια εργασίας μου εδώ και αρκετό καιρό τα εικονίδια "Ο Υπολογιστής μου", "Τα έγγραφά μου" και "Outlook" έχουν χάσει τα εικονίδιά τους και έχουν την μορφή μη αντιστοιχεισμένου αρχείου. Αυτό του outlook σε random φάσεις (δεν έχω καταφέρει να βρω λογική) επανέρχεται. Το ίδιο είχαν πάθει και τα εικονίδια στο control panel αλλά προσφάτως έφτιαξαν. στο registry ψάχνοντας το "Ο υπολογιστής μου" βρήκα μια καταχώρηση Όνομα=Icon Τύπος=REG_SZ Δεδομένα=explorer.exe#0100 Επειδή δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να παίζω με το registry πως μπορώ να επιλέξω πάλι το εικονίδιο
Πέτρος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Το πρόβλημά σου από όσο κατάλαβα φαίνεται απλό: Δεξό κλικ στην επιφάνεια εργασίας->properties->desktop->customize desktop. Από εκεί επιλέγεις τα εικονίδια που σε βολεύουν. Το σύστημά σου είναι καιρό στημένο? Μετά από μερικούς μήνες/χρόνια, τα windows το παθαίνουν. Τπάρχει και ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα, WinXP Manager, το οποίο περιλαμβάνει και repair για αυτές και πολλές άλλες δυσλειτουργίες. Ελπίζω να βοήθησα!
DrLo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Το πρόβλημά σου από όσο κατάλαβα φαίνεται απλό: Δεξό κλικ στην επιφάνεια εργασίας->properties->desktop->customize desktop. Από εκεί επιλέγεις τα εικονίδια που σε βολεύουν. Το σύστημά σου είναι καιρό στημένο? Μετά από μερικούς μήνες/χρόνια, τα windows το παθαίνουν. Τπάρχει και ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα, WinXP Manager, το οποίο περιλαμβάνει και repair για αυτές και πολλές άλλες δυσλειτουργίες. Ελπίζω να βοήθησα! Το έχω δικομάσει αυτό. Επιλέγοντας οποιοδήποτε άλλο εικονίδιο (εκτός του default) αυτό εμφανίζεται μια χαρά. Όταν επιλέξω όμως το κανονικό δε φορτώνει και εμφανίζεται ως μη αντιστοιχισμένο αρχείο. Λες και το explorer.exe έχει "χάσει" αυτό το icon.
Πέτρος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Καλό αυτό! Τι να σου πω, μάλλον έχει πολυκαιρίσει το σύστημα όπως ήδη γράφω. Δοκίμασε με το πρόγραμμα που σου λέω, έτσι κι αλλιώς έχει κι άλλα χρήσιμα κόλπα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μπορείς να κατεβάσεις από τη Microsoft το Tweak UI - είναι στη σειρά 'PowerToys'. Εκεί, μία από τις τελευταίες επιλογές (αν θυμάμαι καλά) είναι το Rebuild Icons.
grigas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Και εγώ που περίμενα μια απάντηση του στυλ "Πάρε Mac για να μην έχεις τέτοια προβλήματα...."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.