tsakonas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 kaneis megalo lathos to san andreas den einai katjolou nwpo ..... apla perimenoun na vgei to PS3 gia na pane se next generation of graphics...
msnhulk Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Ότι και αν είναι εγώ θα το πάρω αυτό το παιχνίδι !
TrAd3MaN Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 re paidia na rotiso kati auto to san adreas to pote telionei?to exei termatisei kaneis?
tsakonas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 otan teliwseis tis apostoles oles meta menoun ta side missions kai alla diafora...to game pantws ektos apta missions pou teliwnoun+ den termatizei pote ........
G_Zisis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δηλαδή το καινούργιο GTA που θα βγει και σε PS3 θα έχει πολύ καλά γραφικά.Τέλεια!!! :grin: Μόνο που θα παίζει με τις κάρτες γραφικών μας? :roll:
G_Zisis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Χαχα :lol:,δηλαδήμε μια 6600GT ας πούμε δεν θα παίζει ούτε με medium γραφικά?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Tpt apla polu xaliounte na pezoun ta games xoris full graphs...pare p.x. Far Cry...treles diafores...anyways pisteuo mallon na eisai kalumenos me tin 6600 esto na to pekseis somehow!!!Kali tuxi...
G_Zisis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Κοίτα άμα υποθέσεις ότι μέχρι τώρα είμαι με μία GeForce4 MX440 τα παίζω όλα στα low,κολλάει καμιά φορά και μερικές φορές μου αρέσουν κιόλας τα γραφικά φαντάσου με medium άντε και καμιά ανάλυση αν θα φολεύομαι.Τούμπες θα κάνω.Όχι σοβαρά τώρα,αν φτιάξουν τα γραφικά του παιχνιδιού και με medium να παίζω μια χαρά θα είμαι.αν και μέχρι τότε μπορεί να κάνω γρνική αναβάθμιση του υπολογιστή. Με medium και καμιά ανάλυση λες κολλάει με 6600GT ή απλώς θα το σηκώνει? Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 File G ti na sou po?Tha deiksei...den exo idea ti engine tha exei to game...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.