HellasVagabond Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 giankyr μαλλον δεν εχεις παει πολλες φορες σε νοσοκομειο να δεις τι γινεται. ΑΝ ειχαμε θυματα που πανε με 300km/h τοτε δεν θα ειμουν απολυτος. Δυστυχως οσες φορες εχω παει σε νοσοκομειο να δω τον κολητο μου εβλεπα τοσο ατομα που πηγαιναν με 50 οσο και ατομα που πηγαιναν με 200. Συγνωμη αλλα οσο και "Ωραιο" και αν ειναι να νιωθεις τον αερα, την ταχυτητα με μια μηχανη αλλο τοσο "Ωραιο" Θεωρω εγω το να ζησω γιατι οπως και να το κανουμε αν τρακαρω με το αμαξι με 120km/h θα εχω περισσοτερες πιθανοτητες να ζησω απο τις καθολου πιθανοτητες με μια μηχανη.
adi32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 δεν οδηγω και ουτε θα οδηγησω ποτε μηχανη γιατι ξερω πως το καλυτερο που θα παθω ειναι να σκοτωθω απο οσο ξερω δεν υπαρχει ανθρωπος με μηχανη που να μην εχει τουλαχιστον πεσει. Με το αυτοκινητο τρεχω συνεχεια αλλα δε φοβαμαι και ουτε εχω κινδυνεψει το θεωρω 10 φορες ασφαλεστερο ανθρωποι που εχουν τρελα με την ταχυτητα πιστευω οτι καλυτερα να μην ανεβαινουν σε μηχανη
giankyr Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 όσο κι άν φταίνε οι άλλοι, υπάρχουν άπειροι τρόποι να μειώσεις τις επιπτώσεις των λαθών τους στον εαυτό σου και κανένας από αυτούς δεν είναι να πηγαίνεις σιγά! κάτι δεν κατάλαβες. λέω πως υπάρχουν τρόποι και τεχνικές να παρατηρείς και να προβλέπεις τι σε περιμένει σε μία στροφή ή σε μια διασταύρωση, να μπορείς να αποφύγεις αυτό που κάποιος άλλος θα έτρωγε τα μούτρα του. ένα απλό παράδειγμα είναι μία στροφή με χαλίκι που ο ένας θα πέσει κι ο άλλος θα φρενάρει! δε λέω πως αυτός που πέφτει είναι χαζός.. έχω ζωντανό παράδειγμα και μιλάω. ο μικρότερος αδερφός μου οδηγούσε το μηχανάκι που οδηγούσα (γι' αυτό που μιλούσα πιό πάνω) για 2 ολόκληρα χρόνια μετά από 'μένα. είναι θεωρητικά πιό εξυπνος από μένα (στον τομέα σχολείο πχ εγώ έβγαζα 14, αυτός 17.5) - κι όμως αυτός έφαγε τα μούτρα του 50 φορές ενώ εγώ καμία!
Sorath Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Sorath εχω χασει ηδη 3 φιλους.... .ατυχηματα με μηχανες. Φίλε μου, δεν χρειάζεται να παω σε κανένα νοσοκομείο. Κάθε χρόνο χάνω περίπου 5 γνωστούς ή φίλους που έτυχε να χάσουν την ζωή τους πάνω σε μηχανή. Όσο για τις (αναίμακτες) πτώσεις, είναι συχνό φαινόμενο. Η απάντησή μου είναι η παρακάτω: όσο κι άν φταίνε οι άλλοι, υπάρχουν άπειροι τρόποι να μειώσεις τις επιπτώσεις των λαθών τους στον εαυτό σου και κανένας από αυτούς δεν είναι να πηγαίνεις σιγά! Θα συμφωνήσω 1000%. Οδηγώ απο τα 16 μου και μέχρι σήμερα που είμαι 26, δεν είχα το παραμικρό ατύχημα. Ούτε μια πτώση! Δεν πιστεύω οτι είναι τυχαίο. Όταν οδηγώ, ΟΔΗΓΩ 100% και αναλύω τον δρόμο κάθε δευτερόλεπτο. Αναλύω τις κινήσεις των άλλων οδηγών και πάντα έχω στο νού μου, τι μ@λ@κία μπορεί να κάνει ο καθένας και πως μπορώ να το αποφύγω. Αυτό με έχει σώσει άπειρες φορές. Η μοτοσυκλέτα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέσο μετακίνησης. Πρέπει να έχεις καταλάβει καλά τι καβαλάς. Είναι τρόπος ζωής. Θέλει σεβασμό, σύνεση, ήρεμο και συγκεντρωμένο μυαλό. Ναι δεν προσφέρει την παθητική ασφάλεια που έχει το αυτοκίνητο αλλά υπερτερεί τουλάχιστον στην ενεργητική. Η ζωή θέλει και το ρίσκο της. Αλλιώς, μπορεί να περπατάς στο δρόμο και να σου έρθει ένα κεραμίδι στο κεφάλι. Τεσπα, ο καθένας οτι γουστάρει κάνει. Δικαίωμά του. Προσωπικά, γνωρίζω τους κινδύνους που έχει η μοτοσυκλέτα, και παίρνω τα ρίσκα μου. Γιατί αυτά που μου προσφέρει είναι ανεκτίμητα και το αξίζουν με το παραπάνω!
adi32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 χανεις 5 φιλους και γνωστους το χρονο?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorath Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Συνήθως και οι 5 είναι απλά γνωστοί. (Πως λέμε, άκουσα οτι χτύπησε - σκοτώθηκε ένα παληκάρι σήμερα... κάπως έτσι) Μιλάμε όμως για ένα δίκτυο μοτοσυκλετιστικής παρέας και συναναστροφής που μπορεί να περιλαμβάνει όλους τους (ενεργούς) μοτοσυκλετιστές της Ελλάδας (της Αθήνας σίγουρα). Νομίζεις, οτι στον χώρο του αυτοκινήτου είναι καλύτερα τα πράγματα;
aGka8l Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 παιδια ξεφευγουμε απο το αρχικο θέμα ομως!λοιπον BREAKING NEWS Honda jazz 1.4 με 4η σχεση στο κιβώτιο 175χλμ σε κατηφορικό δρομο!θα ανακοινόσω ποτε κυκλοφορω να μενετε σπίτι
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Βασικά όσοι έχουν μηχανή όπως εγώ γνωρίζουν ότι όλα είναι καλά με μετρο,και συνήθως οι "kangourgies" έχουν φάση μέχρι τα 20 και πολύ είπα, αλλα αυτό δεν αλλάζει ότι το να πάθεις κάτι με την μηχανή είναι πολύ εύκολο έστω και με 20χιλ να πηγαίνεις...όλα είναι θέμα τύχης και go επί 4 χρονια δεν έχω πέσει ποτε...και για αυτό την παράτησα γιατί ένιωθα ότι θα γίνει το κακό...δεν είναι στον οδηγό το θέμα αλλα στον άλλο οδηγό..
Bougas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 giankyr μαλλον δεν εχεις παει πολλες φορες σε νοσοκομειο να δεις τι γινεται.ΑΝ ειχαμε θυματα που πανε με 300km/h τοτε δεν θα ειμουν απολυτος. Δυστυχως οσες φορες εχω παει σε νοσοκομειο να δω τον κολητο μου εβλεπα τοσο ατομα που πηγαιναν με 50 οσο και ατομα που πηγαιναν με 200. Συγνωμη αλλα οσο και "Ωραιο" και αν ειναι να νιωθεις τον αερα' date=' την ταχυτητα με μια μηχανη αλλο τοσο "Ωραιο" Θεωρω εγω το να ζησω γιατι οπως και να το κανουμε αν τρακαρω με το αμαξι με 120km/h θα εχω περισσοτερες πιθανοτητες να ζησω απο τις καθολου πιθανοτητες με μια μηχανη.[/quote'] φιλε,αστους να λενε,μην ασχολεισαι. επρεπε να βλεπαν τη σαβουρα του αδερφου μου με 315 με suzuki,να τους εφευγε ο πατος! να δω μετα μαγκιες! προσπαθουσε με 200+ και σουζα,να αναψει τσιγαρο με zippo!μαγκια ε?
Sorath Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 φιλε' date='αστους να λενε,μην ασχολεισαι.επρεπε να βλεπαν τη σαβουρα του αδερφου μου με 315 με suzuki,να τους εφευγε ο πατος! να δω μετα μαγκιες! προσπαθουσε με 200+ και σουζα,να αναψει τσιγαρο με zippo!μαγκια ε?[/quote'] Πάλι off-topic είμαστε αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω. Μίλησε κανείς για μαγκιές; Η μοτοσυκλέτα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέσο μετακίνησης. Πρέπει να έχεις καταλάβει καλά τι καβαλάς. Είναι τρόπος ζωής. Θέλει σεβασμό, σύνεση, ήρεμο και συγκεντρωμένο μυαλό. Διαβάζεις τι γράφω παραπάνω; Που την είδες την αναφορά μου για μαγκιές; Για ακριβώς το αντίθετο πράγμα μιλάω. Θα με τρελάνεις;;;; Sorry για το off-topic ξανά και σταματώ εδώ πέρα. Τέλος απο εμένα.
Bougas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Αλήθεια, γιατί πήρες αυτή την μοτοσυκλέτα αφού δεν την χρησιμοποιείς για αυτό που είναι φτιαγμένη; λογο επιταχυνσης. δεν θελω τα 270 της.θελω τα 0-100 σε 4-5/sec. οποτε βρισκω ανοιχτο,και καλο δρομο,το φτανω στα 170 αλλα σπανια.
Bougas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Πάλι off-topic είμαστε αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω. Μίλησε κανείς για μαγκιές; Διαβάζεις τι γράφω παραπάνω; Που την είδες την αναφορά μου για μαγκιές; Για ακριβώς το αντίθετο πράγμα μιλάω. Θα με τρελάνεις;;;; Sorry για το off-topic ξανά και σταματώ εδώ πέρα. Τέλος απο εμένα. δεν αναφερθηκα σε σενα. αν διαβαζες προηγουμενα ποστ,τσακωνοντουσαν για τον ποιος εσπασε το φραγμα του ηχου! ξεκιναγαν ολοι απο 200,και κατεληγαν στα 350 με δευτερα:wink: εγω επιασα τοσα,εγω εκανα εκεινο,εγω παραλιγο και θα τρακοσαριζα!κτλ.
Highlander Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μπα αν και γενικά μέχρι τα 160 οδηγώ χαλαρά με το ένα χέρι στο τιμόνι εκεί είχα και τα 2 χέρια στο τιμόνι και γενικά οταν τρέχω τελικιασμένος αποφευγω τις κινήσεις τύπου βγάζω φωτογραφία το κοντέρ,χτυπάω φραπεδιά,γράφω μήνυμα,χαιδευω μπούτια.... Κάτι σε ανέκδοτο που μου είχαν στείλει....: Εκεί που οδηγούσα στην εθνική, στο ύψος του Καπανδρίτη, βλέπω δεξιά μου μία κάρια να έχει γυρίσει το καθρεπτάκι και να βάζει κραγιόν !!!! Και βέβαια είχε αρχίσει να ξεσέρνει αριστερά και να με κλείνει.... Φρενάρο απότομα αμέσως για να αποφύγω τον κίνδυνο, και εκεί που φρενάρω, μου φεύγει το donuts από το αριστερό χέρι και πέφτει με όλη την γέμιση βατόμουρο επάνω στο ανοιχτόχρομο λινό σακάκι μου, ενώ γλύστρισε το κινητό από το αυτί μου, έπεσε μέσα στον καφέ, μου φεύγει ο καφές από το χέρι και πέφτει επάνω στο laptop που διάβαζα τα εμάιλ μου... Πάει το κουστούμι, βατόμουρο στο σακάκι, καφές στο παντελόνι, πάει το κινητό, πάει και το φορητό, καλά που δεν τράκαρα.... Μα η άτιμη αντί να προσέχει να βάζει κραγιόν.....
HellasVagabond Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Οντως βγηκαμε ολοι off-topic... Καλα ρε τρελαμενοι αφου ειμαστε τρελοι με την ταχυτητα γιατι δεν βρισκομαστε πουθενα να τα πουμε ? ( Παμε και μια βολτα Αθηνων Κορινθου να πιασουμε Live 200+ )
Sorath Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 @HellasVagabon Αχαχα.. όντως.... @Bougas Όντως, η αίσθηση της επιτάνχυνσης πάνω σε μοτοσυκλέτα είναι μοναδική! Καλές βόλτες με την κούκλα σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.