Προς το περιεχόμενο

20 questions: The Game

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπόν:

- Εγινε κατι μεσα στο τουνελ που αναγκασε τον τυφλο να αυτοκτονησει?

Ναι. Εκπυρσοκρότησε το όπλο.

Δεν είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς αν πρόκειται για ειρωνία

Αν δεν είναι ειρωνία δε συμβαδίζει με το ότι ηθελημένα πυροβόλησε

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

- Έγινε κατι στο Β που οδηγησε στην αυτοκτονια?

Ναι.

- Ο άλλος φίλος είχε καμία αναπηρία ?

Δεν έχει σημασία.

@ DrLo: Ειρωνία είναι. :)

Αλλά και να μην ήταν, δεν αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα. Το όπλο εκπυρσοκροτεί σε κάθε περίπτωση. Είτε τραβήξω τη σκανδάλη ηθελημένα είτε λανθασμένα. :)

Δημοσ.

Ο Λουσι ανεφερε πριν οτι το οτι μεσα στο τουνελ ειχε καταλυτικη σημασια.Εγινε κατι στο τουνελ (ως γεγονος δηλαδη,οχι σε φαση "Ειχε κομπλεξ με τα τουνελ"))

Επισης...εγινε τιποτα στο τουνελ την πρωτη φορα που περασανε?Απο το Α στο Β δηλαδη

• Super Moderators
Δημοσ.

- Ο Λουσι ανεφερε πριν οτι το οτι μεσα στο τουνελ ειχε καταλυτικη σημασια.Εγινε κατι στο τουνελ (ως γεγονος δηλαδη,οχι σε φαση "Ειχε κομπλεξ με τα τουνελ"))

Ερώτηση είναι αυτή; Νομίζω όχι. Πάντως ο Lucifer έχει απόλυτο δίκιο, κάτι έγινε στο τούνελ (ως γεγονός πάντα).

- Εγινε τιποτα στο τουνελ την πρωτη φορα που περασανε?Απο το Α στο Β δηλαδη

Δεν έχει σημασία.

Ελπίζω να σε έσκισα με αυτή την απάντηση ε; :)

Δημοσ.

@ DrLo: Ειρωνία είναι. :)

Αλλά και να μην ήταν' date=' δεν αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα. Το όπλο εκπυρσοκροτεί σε κάθε περίπτωση. Είτε τραβήξω τη σκανδάλη ηθελημένα είτε λανθασμένα. :)[/quote']

Για το αν ο όρος αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο δεν είμαι σίγουρος

Σίγουρα πάντως δε μπορείς να πεις (μη ειρωνευόμενος) ότι ήταν η εκπυρσοκρότηση που ανάγκασε (=> τον έκανε να αποφασίσει να αυτοκτονήσει).

Εγώ απλά είδα την εκπυρσοκρότηση με την αυτοκτονία ως ανεξάρτητα γεγονότα.

Ερώτηση : Αν ο τυφλός έκανε την ίδια διαδρομή μόνος του (χωρίς τον φίλο του) θα είχε αυτοκτονήσει ?

• Super Moderators
Δημοσ.

- Αν ο τυφλός έκανε την ίδια διαδρομή μόνος του (χωρίς τον φίλο του) θα είχε αυτοκτονήσει ?

Δεν απαντώ σε υποθετική ερώτηση.

Δημοσ.

Απάντηση :

Δύο φίλοι (ένας άνθρωπος και ένας σκύλος) ξεκινούν και πάνε από το σπίτι του τυφλού (Α) στο νοσοκομείο (Β) για να κάνουν μια επέμβαση που θα κάνει καλά τον τυφλό. Ο γιατρός του λέει να περιμένει λιγο πριν βγάλει τις γάζες. τυφλός τυγχάνει να βγάλει τις γάζες μέσα στο τουνελ και νομίζοντας ότι η επέμβαση απέτυχε αυτοκτονεί.

Δημοσ.

Σαμαρι Απντειτιντ

Πάνε δύο φίλοι από το σημείο Α στο σημείο Β. Για να πάνε από το Α στο Β και τούμπαλιν περνούν από ένα τούνελ.

Στο γυρισμό (από το Β στο Α), μέσα στο τούνελ, ο ένας από τους δύο βγάζει ένα περίστροφο και αυτοκτονεί. Γιατί;

1. ο λογος ΔΕΝ ειναι κατι που ειδαν στην αλλη μερια του τουνελ

2. Ενας απο τους δυο ειναι τυφλος(για τον αλλο ακομα δεν εχουμε μαθει αν βλεπει η οχι αλλά είπαμε οτι δεν εχει σημασια)

3.Στο τουνελ δεν εχει φως

4. Η διαδρομη Α-Β ειναι η ιδια με την Β-Α

5. Ο λογος δεν ειναι κατι που ακουσε αυτος που αυτοκτόνησε

6. Ο νεκρος ειναι ( ο ) τυφλος.

7. Δεν εχει σημασια αν και ο 2ος εχει οπλο

8. Εγινε κατι στο τουνελ πηγαινοντας αο το Β στο Α αλλά δεν μας ενδιαφρει αν εγινε κατι πηγαινοντας απο το Α στο Β

9. Αν ηταν μερα η νυχτα δεν παιζει ρολο

10. Ο τυφλος αυτοκτονησε,ηταν ηθελημενο,δεν σκοτωθηκε απο μαλακια

11. Επεσε ενας πυροβολισμος μονο

12. ο 2οσ ειναι ψιλοπαλτο: Δεν μας νοιαζει αν επεζησε,δεν μας νοιαζει αν εχει καποια αναπηρια

13. Το ηξερε απο πριν οτι ειναι τυφλος

14. Το τι τουνελ ειναι (αυτοκινητοδρομου,τραινου κτλ) δεν μας νοιαζει,μας αρκει να ειναι ενα σκοτεινο τουνελ

15. Εγινε κατι στο Β που οδηγησε στην αυτοκτονια

Δημοσ.
- Αν ο τυφλός έκανε την ίδια διαδρομή μόνος του (χωρίς τον φίλο του) θα είχε αυτοκτονήσει ?

Δεν απαντώ σε υποθετική ερώτηση.

Ανασκευάζω : Ο φίλος του ήταν σε θέση να τον αποτρέψει ή παρουσία του ή όχι έιναι αδιάφορη.

Δημοσ.
Απάντηση :

Δύο φίλοι (ένας άνθρωπος και ένας σκύλος) ξεκινούν και πάνε από το σπίτι του τυφλού (Α) στο νοσοκομείο (Β) για να κάνουν μια επέμβαση που θα κάνει καλά τον τυφλό. Ο γιατρός του λέει να περιμένει λιγο πριν βγάλει τις γάζες. τυφλός τυγχάνει να βγάλει τις γάζες μέσα στο τουνελ και νομίζοντας ότι η επέμβαση απέτυχε αυτοκτονεί.

Αν είναι αυτή η λύση μάλλον μου το έχουν πει πολύ παλιά και μου βγήκε ως επιφητηση

Δημοσ.

γιατί βρε παρεδώσε δεν απαντάς στην υποθετική ερώτηση; Μάλλον η εκδοχή που ξέρεις είναι διαφορετική από τη δική μου. Εγώ δεν απαντάω σε άλλες ερωτήσεις γιατί κινδυνεύω να το χαλάσω.

Εγώ αυτό που είπε ο DrLo ήξερα για λύση (χωρίς τον σκύλο), γι'αυτό και δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορούσε να απαντηθεί η υποθετική ερώτηση.

Δημοσ.
Απάντηση :

Χμμμμ,καλο ακουγεται,μονο 2 πραγματακια

1. Δωθηκαν καποιες απαντησεις που οδηγουσαν οτι και ο 2ος ειναι ανθρωπος.Αμφιβαλλω αν ειχε δωθει αλλη απαντηση αν θα ειχα σκεφτει οτι δεν ειναι ανθρωπος,απλα ετσι οπως δωθηκαν οι απαντησεις δεν πηγαινε το μυαλο μου

2. Χμμμ,απο τις ερωτησεις σου μαλλον δεν τοξερες αλλα μηπως ειχες βοηθεια?Ησουν ακρετα μακρια απο αυτο που ειπες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...