Προς το περιεχόμενο

20 questions: The Game

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απαιτηση του κοινου ( εμενα - τρομαρα μου ) ν'ανοιχτει ενα τοπικ με στιχακια -αφιερωσεις απο τα κρυφα ταλεντα του φορουμ .

Δημοσ.

Εσύ με πλούσια τα μαλλιά/

Δεν θες να ανοίξεις στόμα/

Γιατί ο σκύλος σου ο διπλανός/

Θα σε φυτέψει στο χώμα.

paredwse - από τη συλλογή "Αμάρτησα για τον γρίφο μου".

Κορυφαίο! Γιατί δε γίνεσαι ποιητής?

Τον πήρε τηλέφωνο κάποιος γνωστός του?

• Super Moderators
Δημοσ.
Τεσπα,ειναι τελικα αυτο?Νομιζε πως δεν υπαρχει αλλος στην Γη και καταλαβε οτι υπαρχει κιαλλος?

Για πες ολοκληρωμένη τη σκέψη σου. :)

Δημοσ.

Κανόνας : Όταν κολλάμε ξαναδιαβάζουμε την ερώτηση

- Ένας τύπος ανεβαίνει στην ταράτσα ενός πανύψηλου κτιρίου' date=' κοιτάει κάτω και πηδάει στο κενό.

- Κατά την κάθοδό του προς το έδαφος, ακούει ένα τηλέφωνο να κουδουνίζει.

- Σκέφτεται "όχι ρε φούστη!" αλλά, όπως είναι φυσικό, συνεχίζει ακάθεκτος την κάθοδό του και συνθλίβεται στο έδαφος.

Τι συνέβη;

[/quote']

Το πρωταγωνιστή που πήγε να αυτοκτονίσει τον πήρε είδηση κανένας (εκτός αυτόν που έσκασε στο αμάξι του) ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο KaizerSoze πρέπει να το'χει πιάσει - με το τρομερό hint που έδωσε ο Lucifer.

Ο δε Lucifer μου έστειλε με pm την απάντηση και έχει πέσει μέσα 100%.

Δημοσ.

Νόμιζε ότι είχε αφανιστεί το είδος, απεγνωσμένος ανέβηκε στην πρώτη ψηλή ταράτσα που είδε και φούνταρε στο κενό. Πέφτοντας άκουσε ένα τηλέφωνο από ένα ανοιχτό παράθυρο του κτιρίου και κατάλαβε ότι έκανε λάθος...

• Super Moderators
Δημοσ.
Νόμιζε ότι είχε αφανιστεί το είδος, απεγνωσμένος ανέβηκε στην πρώτη ψηλή ταράτσα που είδε και φούνταρε στο κενό. Πέφτοντας άκουσε ένα τηλέφωνο από ένα ανοιχτό παράθυρο του κτιρίου και κατάλαβε ότι έκανε λάθος...

Ακριβώς. :)

Δημοσ.

Δηλαδή είχαν πληρώσει το τηλέφωνο ?

@paredwse : Μ' αρέσει μου έλεγες στον Kaizer ότι βάζει εξωπραγματικούς γρίφους.

(φαντάζεσαι δηλαδή σκηνικό Mad Max και χειρότερα με τα τηλέφωνα να εξακολουθούν να λειτουργούν και κάποιον άλλο επιζήσαντα να παίρνει τηλέφωνα στη τύχη μέχρι να πετύχει ζωή ?)

Δημοσ.

Άσε το άλλο, σηκώνει το τηλέφωνο και ανακαλύπτει ότι ο μοναδικός άλλος επιζήσσαντας είναι ο ιδιοκτήσης του Blue Oyster club ....

.... καλύτερα λιώμα !!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν προσέχουμε μερικές φορές τι ρωτούν οι άλλοι και τι απαντήσεις λαμβάνουν. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι γρίφοι μπορούν να λυθούν πολύ πιο γρήγορα με 10-15 καλοζυγισμένες ερωτήσεις.

Άντε να μην βάλω τον "κουφό" γρίφο που μου είχαν πει και όταν, εν τέλει, βγήκε η λύση πήγα να τους κυνηγήσω να τους δείρω...

Δημοσ.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν προσέχουμε μερικές φορές τι ρωτούν οι άλλοι και τι απαντήσεις λαμβάνουν...
Επίσης το πρόβλημα είναι ότι τα μισά posts είναι για χαβαλέ.. άντε μετά να βάλεις σε μια τάξη όσες πληροφορίες έχουν προκύψει απ' τις ερωτήσεις.. πάλι καλά που κάποια παιδιά, μαζί με το χαβαλέ, κάνουν χρήσιμα summaries των ερωταπαντήσεων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...