Akujin Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ρηχό θέμα ίσως αλλά ως φιλόκαλλοι θα πρέπει ν' ανταποκριθούμε και να ποστάρουμε (ευπρεπείς όσο δύναται) φωτογραφίες από ωραίες υπάρξεις: πχ. της κοπέλας μας, ενός μοντέλου, ηθοποιού, της συμμαθήτριάς μας στο λύκειο, της τάδε καλλονής πέρσι στην Λούτσα, της ξαδέρφης μας, (whatever!) και τα λοιπά... Ενδιαφέρεστε?...
DrLo Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ενδιαφέρον θέμα αλλά αμφιλεγόμενης "νομιμότητας"/συμόρφωσης με κανονισμούς. edit: να δω το insomnia στο δελτίο του Star με τίτλο ... "Ανυποψίαστες κοπέλες πέφτουν θύματα του internet ..." και ας .... μου καεί ο Pentium 1/75 Mhz
dim_b Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 πχ. της κοπέλας μας' date=' ενός μοντέλου, ηθοποιού, της συμμαθήτριάς μας στο λύκειο, της τάδε καλλονής πέρσι στην Λούτσα, της ξαδέρφης μας, (whatever!) και τα λοιπά...[/quote'] Καλύτερα να περιοριστούμε μόνο σε μοντέλα, ηθοποιούς, τραγουδίστριες και γενικά "επώνυμες" και να αποφύγουμε να βάζουμε φωτογραφίες από κοπέλες που μπορεί να μην το επιθυμούν, γιατί το Alter παραμονεύει
Bougas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 καποια συγκεκριμενη δεν θα πω.αλλα ειμαι ερωτευμενος με ολες τις ιταλιδες! απιστευτα θυληκα,γοητευτικες γυναικες(ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ)! Βεβεα εχουν και ενα κακο.μιλανε πολυ!γλωσσα δεν βαζουν μεσα τους! και απο κρεβατι..........!!!ειδικα αμα ειναι 35-50,ειναι οτι πρεπει!
Cromb Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 καποια συγκεκριμενη δεν θα πω.αλλα ειμαι ερωτευμενος με ολες τις ιταλιδες!απιστευτα θυληκα' date='γοητευτικες γυναικες(ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ)! Βεβεα εχουν και ενα κακο.μιλανε πολυ!γλωσσα δεν βαζουν μεσα τους! και απο κρεβατι..........!!!ειδικα αμα ειναι 35-50,ειναι οτι πρεπει![/quote'] Συμφωνώ για της ιταλίδες..... αλλά όχι και 50 ρε buga!!! (αν και μερικές 50αρες είναι...) :-D
Bougas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Συμφωνώ για της ιταλίδες..... αλλά όχι και 50 ρε buga!!! (αν και μερικές 50αρες είναι...) :-D ε δεν σου ειπα για την πενηνταρα νανα μουσχουρη.για τζουτζουκες 50αρες μιλαω! εχεις κανει σχεση ποτε με ιταλιδα?
Cromb Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 ε δεν σου ειπα για την πενηνταρα νανα μουσχουρη.για τζουτζουκες 50αρες μιλαω!εχεις κανει σχεση ποτε με ιταλιδα? Περνώ τον περισσότερο χρόνο από τις διακοπές μου επτάνησα... οπότε έχω γνωρίσει πολλές ιταλίδες. Σχέση όμως δεν έχω κάνει... μόνο "εκ βαθέων" γνωριμίες... :-D
Bougas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Περνώ τον περισσότερο χρόνο από τις διακοπές μου επτάνησα... οπότε έχω γνωρίσει πολλές ιταλίδες. Σχέση όμως δεν έχω κάνει... μόνο "εκ βαθέων" γνωριμίες... :-D ΚΑΚΩΣ! εμενα με διδαξε πρωτη φορα,δασκαλα 46 ετων απο μιλανο! απιστευτη γυναικα.και πανω απ'ολα ΓΥΝΑΙΚΑ! πιστεψε με,ειναι απιστευτη εμπειρια! ΥΓ.το καλοκαιρι,πλατεια κοντζια,εχει αρκετο πραμα.οπως και μοναστιρακι επισης!
aledjo Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Εγω ενα ονομα θα πω Sophie Moone! το ονομα τα λεει ολα! ειμαι σιγουρος οτι τη ξερετε.... εγω και 3 φιλοι μου ειμαστε πολυ fun! κανεις απο δω? για πεστε και κανενα αλλο "ωραιο" ονομα.....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Λοιπόν ξεκινάω... Rachael Leigh Cook, ηθοποιός.
Bougas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 που εχει παιξει αυτο το απιστευτο-γλυκητατο μωρο?δεν το εχω δει ποτε στην TV.δωσε και αλλες φοτο να εχουμε.
NoD Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Πολύ άσχημη αυτή η γυναίκα ρε EXSARXEIA_CITY,τι μας δείχνεις τα μπάζα σου ?
aledjo Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 εδω βλεπεται τη Sophie Moone μαζι με τις ασχημες φιλες που εχουμε παει μαζι για καφε (εγω βγαζω τη φωτο γι'αυτο δε φαινομαι) εδω ειναι το περασμενο καλοκαιρι που ειχα παει διακοπες μαζι με τη Jessica Alba.... (αχχ αξεχαστο καλοκαιρι)
greekboy Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 παρατηρηστε ποσα hair style εχει αλλαξει!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.