msnhulk Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Εννοείται τι κάνετε, καθώς βρίσκεστε στο Pc Ελπίζω να σας αρέσει αυτό το topic Λοιπών εγώ όταν νευριάζω συνήθως πετάω ή βαράω το ποντίκι με όλη μου την δύναμη
NINJA_MOUSE Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Βάρβαρε τι σου φταίει το ποντίκι!!! axxaxaaxaxx Εγώ διαλύω το πληκτρολόγιο κάθε τόσο!
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 εγω ριχνω γροθια στο πλικτολογιο,και σπανια στο ποντικη καμοια φορα,και το ευχαριστιεμαι!εχω παρει και 10 buckup πληκτολογια tyrbo-x απο πλαισιο με 4 ευρω................. μια χαρα ειμαι! επισης οταν δεν μου διαβαζει καλα ενα δισκακι το cd dvd player,το ανοιγω,το κοπαναω προς να μεσα,και το χαλαω! εκτος βεβεα το plextoraki μου,το οποιο το σεβομαι και το εκτιμω αφανταστα!
KaizerSoze Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Σκαω μπουκετο στην οθονη και βαραω και το ταουερ μερικες φορες
MariaTs. Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Πιο υπομονετικός άνθρωπος από μένα δεν υπάρχει! Όταν κάθεται όμως ο άντρας μου τότε αρχίζουν τα παρατράγουδα γι'αυτόν: κολλά η σύνδεση, δεν ανοίγει ο Maxthon, κολλά 'O Yπολογιστής Μου'... την πληρώνει πάντα το ποντίκι! Το'χει πετάξει και γω δεν ξέρω πόσες φορές και δεν έχει σπάσει (μόνο το δοντάκι στο καπάκι της θήκης για τις μπαταρίες -είπαμε είναι ασύρματο). Και η μόνιμη απορία του: "Γιατί σε σένα ο υπολογιστής δουλεύει ρολόι κι όταν κάθομαι εγώ κολλάν τα πάντα";
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 μπινελίκια...και πότε ξέσπαμα πάνω στο PC...βάρβαροι...
KaizerSoze Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Γιατι εσυ απλα σερφαρεις ενω ο αντρας σου προσπαθει να κανει ενκοντινγκ για ντιβεξ, βαιρους σκαν απο νορτονα και ντιφραγκμεντ παραλληλα?
MariaTs. Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Tίποτε απ'τα παραπάνω! Ένα απλό σερφάρισμα θέλει κι αυτός να κάνει! Μιλάμε δεν το θέλει το πισι! Kαι το καλύτερο... Σηκώνεται μου λέει 'κάτσε εσύ μην το σπάσω το κ)λ)μηχάνημα' και με το που κάθομαι, ξανά λειτουργεί μια χαρά!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Όταν είχα crt της έριχνα μπουνιές, τώρα με την tft δεν λέει. Παλιότερα που είχα πρόβλημα με το dvd-rom του εσκαγα μπουκέτα και τώρα έχει στρώσει. Ένα ποντίκι έχω χαλάσει που το χτυπούσα πάνω στο γραφείο, τα ποδαράκια από το πληκτρολόγιο κάθε λίγο τα σπάω και όλο τα κολλάω. Αυτά...
giankyr Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Τίποτα. Γενικά είμαι αναίσθητος, αλλά όσον αφορά το PC λυπάμαι να το χτυπήσω! Ούτε καν το γραφείο δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήσω (το PC είναι επάνω σ' αυτο).
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 ο γιανκιρ οταν νευριαζει τρωει nutella!ετσι γιανκιρ?:razz:
Highlander Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Εγώ δεν ξεσπάω ποτέ στο pc ή σε κάτι παρόμοιο. Μόλις μπω στο αυτοκίνητό μου, πιάνω 2-3 φορές κόφτη με 1η ή 2α ή έστω 3η και ηρεμώ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Προς θεού ποτε επάνω στο pc...όχι τίποτα αλλα θα σπάσει κάτι και μετά να δεις νεύρα...
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 η πλακα ειναι να σπας ποντικι πληκτρολογιο,και να μην μπωρεις να κανεις save το championship manager 01/02!
sotirisl Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 εγώ έχω φορητό οπότε δεν λέει να κοπανάω το πληκτρολόγιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.