Kandinsky Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Εμένα απλά μου κάνει εντύπωση που δεν έβαλαν φωτογραφία του Πατσατζόγλου. Εξάλλου τόσο καιρό τα πέρνει και κάθεται...:roll: Ναι.....δίκιο έχεις. Τον λυπήθηκε ο ενωσίτης.
SCidER Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Εμένα απλά μου κάνει εντύπωση που δεν έβαλαν φωτογραφία του Πατσατζόγλου. Εξάλλου τόσο καιρό τα πέρνει και κάθεται...:roll: αγορι μου δε πας να κανεις κανα κρυο ντουζακι να σου φυγουν οι καψες? παρακολουθω τις μπαρουφες που γραφεις εδω και στης ΑΕΚ το thread, νταξει κατουρα και λιγο...
punky Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 αγορι μου δε πας να κανεις κανα κρυο ντουζακι να σου φυγουν οι καψες? παρακολουθω τις μπαρουφες που γραφεις εδω και στης ΑΕΚ το thread, νταξει κατουρα και λιγο... Νομίζω ότι ο KWSN_Men δεν ήταν ειρωνικός για τον Πατσατζόγλου, αλλά για την φυλλάδα. Άδικα του την πέφτεις.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 αγορι μου δε πας να κανεις κανα κρυο ντουζακι να σου φυγουν οι καψες? παρακολουθω τις μπαρουφες που γραφεις εδω και στης ΑΕΚ το thread, νταξει κατουρα και λιγο... Δε θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω όπως θα έπρεπε... Νομίζω ότι ο KWSN_Men δεν ήταν ειρωνικός για τον Πατσατζόγλου, αλλά για την φυλλάδα. Άδικα του την πέφτεις. Που να φανταστώ ότι έπρεπε να το κάνω και λιανά; Νόμιζα ότι όλοι εδώ μέσα είναι απόφοιτοι 2ας δημοτικού έστω.
SCidER Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δε θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω όπως θα έπρεπε... Που να φανταστώ ότι έπρεπε να το κάνω και λιανά; Νόμιζα ότι όλοι εδώ μέσα είναι απόφοιτοι 2ας δημοτικού έστω. ναι ρε φοβερε τυπε μην μπεις στον κοπο να μου απαντησεις.. εξαλου δεν θα καταλαβω και πολλα, ειμαι ακομα στην πρωτη δημοτικου..
punky Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ρε συ SCidER αφού (κρίνοντας από το χιούμορ σου) είσαι έξυπνος άνθρωπος, γιατί το γ@μ@ς τώρα; Τον παρεξήγησες, και μάλιστα με οξύ τρόπο. Πες ένα mea culpa να δείξεις και κουλτουριάρης και πάμε παρακάτω. Και δεν ξέρω για σας, αλλά μακάρι να ήμουν πρώτη δημοτικού τώρα...
KWSN_Men Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ρε συ SCidER Και δεν ξέρω για σας, αλλά μακάρι να ήμουν πρώτη δημοτικού τώρα... Κι εγώ, κι εγώ! Αλλά με το μυαλό που έχω τώρα! :twisted:
SCidER Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ρε συ SCidER αφού (κρίνοντας από το χιούμορ σου) είσαι έξυπνος άνθρωπος, γιατί το γ@μ@ς τώρα;Τον παρεξήγησες, και μάλιστα με οξύ τρόπο. Πες ένα mea culpa να δείξεις και κουλτουριάρης και πάμε παρακάτω. Και δεν ξέρω για σας, αλλά μακάρι να ήμουν πρώτη δημοτικού τώρα... ευχαριστω punky για τα καλα σου λογια αν τον παρεξηγησα στο θεμα του πατσατζογλου παω πασο και ζηταω και συγγνωμη.. αλλα διαβαζα εκει στο thread της αεκ, νταξει ο τυπακος εχει βγαλει χολη! ΝΑΙ ρε φιλε εχασε η ομαδα σου, παραδεξουτο και παμε παρακατω.. τι καθεσαι και πιανεσαι με το γιατι το thread της αεκ λεγεται ΑΕΚΑΡΑ και οχι ΑΕΚ, τι ασχολησε αν σε ειπε ο Χ user ''πελατη'' (ναι ρε φιλε εισαι πελατακος ετσι οπως σ'εχει παρει η αεκ σβαρνα στα τελευται derby) Μαθε να δεχεσαι την ηττα οπως και την νικη.. μηπως το πανηγυρισες και για το πανο που τους πηρατε? 8) mea culpa! mea culpa!
KWSN_Men Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ΄Ναι είμαι μ@λ@k@ς και ζητάω συγγνώμη, αλλά δε παίζει ρόλο γιατί αυτός είναι πιο πολύ. Οπότε και που ζητάω, είναι σα να μη ζητάω.΄ Τόσο δύσκολο σου είναι να παραδεχτείς το λάθος σου; Είσαι έτσι και έξω ή μόνο στην ανωνυμία του Ίντερνετ γίνεσαι έτσι δυσλειτουργικός;
tzinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 λοιπόν ο παπαρας ο κοκαλης απο την μια κανει καλα και προσπαθεί να αποφορτίσει την ενταση, αλλα από την αλλη ειναι η εύκολη, ανέξοδη και αναίμακτη λύση. Αν δεν παίρνουμε κεφάλια, δεν χρειάζεται και να τα αναπληρώσουμε. Τα ρίχνουμε όλα στους δημοσιογράφους, δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα ωραία είμαστε ακόμα πρώτοι και παλεύουμε για το τσου λου. Μονο που για το τσου λου πάψαμε να παλεύουμε, η ομαδα καταρρέει και οι εντάσεις συνεχίζονται. Ο γεωργατος λεει σε συνάντηση με τον σολιντ του τα χώσε για το σύστημα και υποστήριξε τον ριβαλντο!!! και αναμένεται και συνεχεια. Ακόμα δεν έχει μιλήσει με τον ριβαλντο. Αλλά και να πάρει κεφάλια τώρα λάθος χρόνος θα είναι, αν είναι να γίνει κάτι πρέπει να γίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα για να υπάρχει χρόνος μέχρι να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Δραστικές αλλαγές τέτοια περίοδο δεν μπορούν να γίνουν. Προπονητή της προκοπής και 2 σοβαρούς παίχτες στο κέντρο και την άμυνα θέλει για αρχή ο ολυμπιακός και τα υπόλοιπα το καλοκαίρι, με ξεσκαρτάρισμα. Βέβαια ο μρ κοκαλης αν διώξει τον σολιντ πρέπει να του σκάσει κανα εκατομμύριο (αλήθεια πόσο είναι ο όρος στο συμβόλαιο?) και άσε που θα πρέπει να δώσει άλλα τόσα για να φέρει άλλον στην θέση του. Για ένα πράγμα χαίρομαι μόνο, το μουνοπ#νο ο τουρε έψαχνε δόξες και διακρίσεις και πήγε στην Μονακό, που ούτε ουεφα δεν παίζει για να τον δει κανείς, στο κύπελλο αποκλείστηκε από τη ρεμς και στο πρωτάθλημα είναι στον πάτο και δεν θα βγει σχεδόν σίγουρα ούτε του χρόνου Ευρώπη. Ας πρόσεχε, μου θελε μεγαλεία, δεν του κάνε ο ολυμπιακος (όχι ότι εμείς κάνουμε και τίποτα, αλλά μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα προκαλούσε με 3-4 καλές εμφανίσεις στο τσου λου) Αν τον είχαμε δίπλα στον στολτιδη, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα φέτος. Με Τουρε, στολτιδη και πατσατσογλου να εχει επιστρέψει, ήμασταν καλυμμένοι από αμυντικά χαφ και θα έπαιρνε ανάσες ο στολτιδης. Τώρα τον κάψαμε και αυτόν.
anthony_88 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Λοιπον, ενα εισιτηριο των 10€ για το ματσακι Τεταρτη στις 21.15. Το δινω εννοειται με 10€. Το ματσακι γινεται στο ΣΕΦ και ειναι στα πλαισια της Ευρωλιγκα... Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm για να κανονισουμε λεπτομερειες παραλαβης Ευχαριστω..
revil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Πλακα πλακα περιμενω πως και πως το ματσακι αυριο. Πηγα και πηρα διαρκειας μετα απο καιρο απλα και μονο επειδη ειδα προσπαθεια απο τη διοικηση και απο αυριο αρχιζω γηπεδο. αααντε να δουμε
KaizerSoze Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Kαι η μαλακια ειναι οτι η κωλοκαφριλα του ποδοσφαιρου εχει μεταφερθει στο μπασκετ και δεν μπορουμε πια ουτε εκει να ερχομαστε στο ΣΕΦ ή να ερχεστε εσεις.Θυμαμαι τοτε με Ρατζα μεσα στο ΣΕΦ,10φορες πιο πολυ χαρα επειδη σας ειχαμε απεναντι ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕΜΑΛΙΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
revil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Και η μλκια ειναι οτι στο μπασκετακι και ο ολυμπιακος και πολυ περισοτερο ο παναθηναικος εχουν πιθανοτητες για καλα πραγματα στην ευρωπη. Δεν ειναι σα το ποδοσφαιρο που για να δουμε ασπρη μερα τωρα πια πρεπει να κανουμε δηλωση στο θεο
Critter Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Ολεεεεεεεεεεεεεε...Ο Ουαντου θελει να κοψει τη μπαλα. Αντε ρε καλε μου ανθρωπε, κανε μια χαρη επιτελους σε αυτο ταλαιπωρημενο αθλημα. Αντε περιμενω και γω το μπασκετακι σημερα. Πιστευω οτι θα ειναι ενα σουπερ παιχνιδι. Επιτελους αρχισε να εχει και στοιχηματικο ενδιαφερον η χρονια. Περιμενω και το ΝΒΑ 1/11. Παντως παιδια οσοι παιζουν στοιχημα και εχουν χρονο, μεγαλη ευκαιρια στο μπασκετ ειναι το live bet. Μιλαμε για πολυ ευκολα λεφτα. Για παραδειγμα χθες εχανε ο ΠΑΟ 18 ποντους στο ημιχρονο και εδινε με 1.80 αποδοση οτι ο ΠΑΟ θα ειναι ο πρωτος που θα σκοραρει 20 ποντους στο δευτερο ημιχρονο. Ε!ηταν δυνατον να σκοραρουν οι αλλοι πρώτοι περισσοτερους? Και ποσο θα πηγαινε η διαφορα? Ολοι ξερουμε οτι ο ΠΑΟ ειναι σοβαρη ομαδα κτλ.....Εχει πολλες τετοιες ευκαιριες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.