jim1979 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Στο λεω επειδη τον θυμαμαι απο την Ταου, πχ δεν εχει καλυτερη διυσδηση απο τον...ποιον να σου πω,τον Μπετσιροβιτς ξερω γω πουχουμε εμεις.Δεν ειναι για τα μπαζα αλλα δεν ειναι ο παικτης που θα πατησει γερα και θα κανει το σπαστο λευ-απ ή για να στο πω καλυτερα,μια ομαδα με 3 σουτερ δεν θα παρει τον Μασιγιαουσκας για τις διυσδησεις του
revil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 συμφωνουμε αλλα αλλο το εχει μετρια δυεισδηση και αλλο το δεν εχει καθολου,δεν ειναι στις κινησεις του,πως να στο πω. ενας παιχτης με τρελο σουτ και καθολου δυεισδηση ειναι αχρειαστος σε μια καλη ομαδα(Αλβερτης) ενω ενας παιχτης με τρελο σουτ και την αισθηση της δυεισδησης ειναι παντα κατι που χρειαζεται.
Kandinsky Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Aκόμα με το μπασκετάκι ασχολείστε ρε παιδιά? Πάρτε φρέσκα κουλούρια να γελάσει λίγο το χειλάκι σας... Ο Τροντ Σόλιντ γνωρίζει πως αν ηττηθεί ο Ολυμπιακός, τότε η ομάδα του χάνει το τρένο της πρόκρισης και ίσως της Ευρώπης. "Θα ξέρουμε την απάντηση (για τις ελπίδες πρόκρισης) μετά το παιχνίδι. Θα πάρουμε ό,τι μπορούμε και αυτό μπορεί να σημαίνει είτε τρεις είτε έναν ή μηδέν βαθμούς. Αν κερδίσουμε όλα είναι ανοικτά. Οι Ιταλοί σέβονται τους αντιπάλους τους :mrgreen: ", ήταν τα λόγια του Νορβηγού για να συνεχίσει με τον τρόπο προσέγγισης του ματς από τους παίκτες του. "Η Σαχτάρ και η Ρόμα είναι διαφορετικές ομάδες και θα χρειαστεί διαφορετική τακτική για να αποσπάσουμε τους βαθμούς. Το κλειδί θα είναι το κέντρο και αν καταφέρουμε να τους περιορίσουμε έχουμε πιθανότητες", τόνισε για να προσθέσει πως "αν παίξουμε όπως με τον Ατρόμητο, μπορούμε να κερδίσουμε γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες :mrgreen: ". Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του καραγκιόζη. Είναι στην ομάδα που αρπαξε 7 από ιταλικη ομαδα και δηλώνει αυτό. Η Paulaner φταίει, πάνω από 10 πιντες αρχίζεις και λες άλλ' αντ' άλλων....
jim1979 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Κατσε γιατι αμα το πας ετσι,στην ηλικια του Ματσε επαιζε γαμω τις αμυνες και κατεβαζε αρκετα ριμπαουντ.Και αν εχει τωρα μια ΜΕΤΡΙΑ-εγω δεν την θεωρω ΚΑΝ καλη-διυσδηση σκεψου τον σε 4-5 χρονια Επισης μην ξεχνας οτι οπως ο Φραγκισκος βαρυνε πλεον και δεν μπορει να παιξει την αμυνα που ηξερε ή να κατεβασει τα ριμπαουντ ετσι και ο Μασιγιαουσκας που δεν εχει και κανενα φανταστικο κορμι,να δεις σε 4-5 χρονακια που δεν θα μπορει πλεον να ξεφευγει ευκολα και να βγαινει ελευθερος στην περιφερεια Α,και τελος ΕΙΔΙΚΑ στην καλη ομαδα θες τον ρολιστα/σουτερ/φονια.Η καλη ομαδα το παιχνιδι της θα το κανει με τους αλλους παικτες της,η μικροτερη ομαδα θελει καποιον να κανει πανω απο 5 πραγματα.Ως Παναθηναικος μας περνει να εχουμε τον Αλβερτη για 5 λεπτα να βαραει 2 τριποντα,εσεις τωρα που λειπει ο Μασιγιαουσκας πρεπει να αναβετε καθε φορα κερι στον Ντομερκαντ
blueviper Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Έχω την αίσθηση πως τροντάρει ο Σόλιντ. Πρέπει να τον ρωτήσω ποιον μαγικό archiver χρησιμοποιεί κι έχει κατορθώσει να συμπυκνώσει την πανσυμπαντική γραφικότητα σε ανθρώπινα μέτρα.
jim1979 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 "αν παίξουμε όπως με τον Ατρόμητο, μπορούμε να κερδίσουμε γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες Η καραφλα και οι κεφτες για να δειχνει συστηματα του λειπουν
revil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Φιλαρακι εχουμε απλα διαφορετικες αποψεις. Θεωρω οτι ο ματσε ειναι κατι πολυ παραπανω απο ενας απλα καλος σουτερ,κατι που προφανως εσυ δεν αναγνωριζεις. αλλα για να κλεισει εδω το θεμα θα σου πω οτι ολα φαινονται στο γηπεδο και θα δειξει στο μελλον τι θα κανει ο ματσε. anyway να δω που θα δω τα 3 που θα φαμε στη μπαλιτσα.καλη μας ορεξη
kvgreco Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 αν παίξουμε όπως με τον Ατρόμητο, μπορούμε να κερδίσουμε γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες Κορυφαίο! Δηλαδή τι ήθελε να μας πεί ότι Ρόμα ίσον Ατρόμητος?Ακόμη καί να προβλέπει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει στο Ολύμπικο τέτοιες δηλώσεις δεν γίνονται. Τι λέει ο άνθρωπος.Φαίνεται πάντως ότι με τις τελευταίες του δηλώσεις νοιώθει σαν να χάνει σιγά σιγά τη θέση του.
Arxon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 στην Ελλαδα ζουμε,στην χωρα των δηλωσεων,οχι τιποτα αλλο αλλα το εχει και χαμηλη αποδοση το στοιχημα οπωτε δεν αξιζει να το παιξει καποιος... ΥΓ Ηταν επιθετικος ακουσα ο Σολιντ απεναντι στους Ελληνες δημοσιογραφους και ειρωνευοταν...
Kandinsky Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Όπως είπε ο kvgreco, χάνει το έδαφος κατω απ' τα πόδια του και το έχει πάρει χαμπάρι. Και είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις την αντίδραση του αυτή διότι πέρυσι που το πήραμε περπατώντας το πρωτάθλημα και αρκετοί έλεγαν "αυτός είναι προπονητής" κλπ, αναρωτιόμουν τί χαρακτήρα θα κρατούσε αυτός και η ομάδα αν είχαν πόλεμο απ' τους οπαδούς και τα μίντια. Κι η πλάκα είναι ότι αυτός δεν έχει πόλεμο απ' τους οπαδούς, δεν έχει πόλεμο απ' τα μίντια, απλά κάποιες φωνές αμφισβήτησης ακούγονται από διάφορες μεριές και παρόλα αυτά έχει χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια. Φαντάσου να τον γιουχάρανε κιόλας στο γήπεδο...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Εγώ βλέπω να πιάνει πόρτα για "ηρωϊκή έξοδο". Έκανε δηλώσεις στη Νορβηγία ότι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι τεμπέληδες στην προπόνηση γι' αυτό παίρνει ξένους. Νομίζω ότι τα παίζει όλα για όλα με τη Ρόμα. Αν φύγει με καμιά "τιμητική" ήττα (1-0 κτλ) ή πάρει αποτέλεσμα (Χ, δηλαδή), κερδίζει λίγο χρόνο. Εκτός και αν γίνει το διπλό (καλά, μην πετάτε κορνέδες...) Εκεί, έκατσε η βάρκα. Ο Τρονδερίχος ο Ευρωπαίος θα θρονιαστεί και καλό καλοκαίρι
Kandinsky Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Διπλό ξε-διπλό η γνώμη μου είναι η ίδια. Αν φέρει το διπλό θα το χρεώσω στους παίκτες, τους ίδιους παίκτες που τώρα καθυβρίζει και λέει τεμπέληδες. Θα μου πεις, "δεν είναι τεμπέληδες ρε φίλε οι Έλληνες?" Πιθανότατα να είναι αν και δε νομίζω ότι κάτι Στολτίδηδες, κάτι Πάντοι, κάτι Ανατολάκηδες που αν μη τί άλλο τους βλέπεις στο γήπεδο να σκίζονται είναι κοπρόσκυλα. Να ρωτήσω εγώ με τη σειρά μου : Αφού ρε γομάρι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και οι ξένοι δουλευταράδες που τους αρέσει η σκληρή προπόνηση (αυτό ειπε), πού στον κόρακα είναι οι ξένοι που έφερες? Και γιατί συνεχίζεις να βάζεις Έλληνες μέσα? Και γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό ήσουν ικανοποιημένος? Ποιόν δουλεύεις ρε Τροντ? Σε ποιούς νομίζεις ότι απευθύνεσαι? Και δε μου λες ρε Τροντ, πώς διάολο θα μπει ο Έλληνας σήμερα να παίξει μπάλα όταν τον ξεφτιλίζεις έτσι? Έχει χάσει τον κόσμο ο Τροντ. Απ' τη μια λέει ότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι ζουν σε έναν ονειρικό κόσμο (σχετικά με τη νίκη στο Καραϊσκάκη επί της Ρόμα που δεν ήρθε ποτέ) κι απ' την άλλη μας λέει ότι πάει για νίκη στη Ρώμη. Ούρτααα, κιτς κιτς κιτς, πιάσ' τα πρόβατα βγήκαν απ' το δρόμο........ :twisted:
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Νομίζω ότι είναι μάταιο να προσπαθείς να "πιάσεις" κάπου τον κορυφαίο, αφού πλέον συναγωνίζεται στα ίσια το μυθικό κυρ-Νίκο στην ευγενική τέχνη του "είπα-ξείπα". Οπότε, πολλά θα μπορούσε να απαντήσει κανείς στον τα-κα-πλη-κτι-κό προπονηταρά, αλλά πλέον είναι για γέλια η κατάσταση. Το ευτύχημα -σχετικό κι αυτό, σηκώνει κουβέντα- για τον Ολυμπιακό είναι ότι οι δύο διώκτες του εντός Αττικής έχουν τα δικά τους προβλήματα και δεν μπορούν να τον απειλήσουν με βάσει τα όσα έχουν δείξει ως τώρα.
geovard Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Από το supersport.gr Μαχαίρωσαν φίλαθλο του Ολυμπιακού... Οι Ιταλοί δεν ξέχασαν την επίθεση μερίδας οπαδών του Ολυμπιακού στο πούλμαν της Ρόμα πριν από δύο βδομάδας στο "Γ. Καραϊσκάκης" και προχώρησαν σε αντίποινα, μαχαιρώνοντας έναν φίλαθλο του Ολυμπιακού στο πόδι. Η ιταλική αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις 30 οπαδών της Ρόμα. Η Ρόμα ήταν η αγαπημένη ομάδα τού Μπενίτο Μουσολίνι.Αλλά τα αποβράσματα οπαδούς τα έχει η Λάτσιο.Γιά θυμήστε μου ποιός παίκτης της Λάτσιο χαιρετούσε φασιστικά πέρυσι μετά από κάποιο γκολ?Ιταλός ήταν αλλά δεν θυμάμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.