Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα καλά και συμφέροντα. Θυμόμαστε την ευρωκούπα στο μπάσκετ αλλά όχι ότι η αδιαφορία παραλίγο να μας ρίξει στην Α2 και ότι για χρόνια τώρα κατάντησε κομπάρσος η ομάδα.

Ξεχνάμε το βόλευ.

Ξεχνάμε τη γενικότερη αδιαφορία για τον Ερασιτέχνη και για τμήματα που αποτελούν καμάρι όπως το πόλο.

Ξεχνάμε το ότι είμαστε οι κομπάρσοι των κομπάρσων της Ευρώπης στο ποδόσφαιρο.

Ξεχνάμε πάρα μα πάρα πολλά και κυρίως ξεχνάμε να κάνουμε εποικοδομητική κριτική. Αλλά ποιός να την κάνει?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ αν ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού (ο θεός να με φυλάει), ξέρετε τι θα με ξενέρωνε περισσότερο;

Το παραμύθι.

Και τι θέλω να πω;

Ότι θα με βίδωνε αφάνταστα αυτό το παραμύθι γαυροφροσύνης από την πλευρά του Κόκκαλη.

Είναι άλλο να είσαι διαχειριστής μιας ανώνυμης εταιρείας και να μιλάς για budget, για ROI, για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη στυγνή και προσοδοφόρα διαχείριση μιας εταιρείας. Και είναι άλλο να το παίζεις Τσουκαλοειδές με λεφτά.

Στην πρώτη περίπτωση να δεχτώ ότι "κύριοι εγώ είμαι επιχειρηματίας και θέλω 20% απόδοση κεφαλαίου.".

Στη δεύτερη, δεν μπορείς να μου μιλάς για κότες της ριζούπολης από τη μία και για στριμόκωλο budget από την άλλη.

Ή κάνεις μπίζνα και δεν πουλάς οπαδιλίκι. Ή κάνεις την κάβλα σου και βάζεις και από την τσέπη σου.

Δημοσ.
punky...μίλησες σαν πραγματικός γαύρος! :P :D

Τρέχει μέσα σου ερυθρόλευκο αίμα...μετάγγιση γρήγορα! :)

Κόκκινος (όχι πάλι ρε φούστη μου) από ντροπή (που δε μου συμβαίνει συχνά), πρέπει να ομολογήσω ότι πέφτεις κυριολεκτικά μέσα.

Καθώς όλο το σόι είναι ερυθρόλευκο.

Και δυστυχώς σαν παιδί, έχω κάνει λάθη. Όπως το να φορέσω τη φανέλα του ακατανόμαστου, στην παιδική του ομάδα.

Αλλά σε παρακαλώ ας μείνει μεταξύ μας.

Ήταν ένας βιασμός της ψυχής μου και προσπαθώ να το ξεχάσω.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι όπως και οι περισσότεροι εν Ελλάδι πρόεδροι και παράγοντες, ο Κοκ θεωρεί εαυτόν πάνω απ' την ομάδα της οποίας είχε την τύχη να ηγηθεί. Διότι το να είσαι πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είναι και λίγο πράγμα και αν κάποιος μου αντιπαραβάλλει τα γνωστά και τετριμμενα "μας έσωσε, κούπες" (όπως λένε κάποιοι οπαδοί και γλύφουν κάποιοι σε πρωτοσέλιδα), τότε μπορώ κι εγώ εύκολα να αντιπαραβαλλω όχι μονο τα λάθη και τις φρούδες υποσχέσεις του προέδρου σχετικά με ευρωπαϊκή καταξίωση αλλά και την καταξιωση του ίδιου του προέδρου και τη στήριξη του από τεράστια μάζα κόσμου.

Ο πρόεδρος λοιπόν, την ομάδα και το καλό της πάνω απ' τον εαυτό του δεν πρόκειται να τη βάλει διότι αν σκεφτόταν έτσι θα είχε μεριμνήσει ώστε να μην ξεφτιλιστεί το μπάσκετ και ο Ερασιτέχνης ούτε και θα βλέπαμε αυτά τα χάλια στο ποδόσφαιρο.

Το μάνατζμεντ που ασκεί είναι μπακαλίστικο και ευκαιριακό και πηγάζει απ' την έπαρση του. Θεώρησε πως το να φτιάξεις ομάδα είναι εύκολο και ότι η ομάδα ήταν τόσο καλή που με οποιονδήποτε στον πάγκο θα σάρωνε αρκεί να ηταν πρόεδρος αυτός. Γι' αυτό έδιωξε τον Μπάγεβιτς την πρώτη φορά και γι' αυτό άλλαζε τους προπονητές σαν τα πουκάμισα. Με μια καλή πορεία στο C.L., η ίδια αυτή έπαρση τον έκανε να πιστέψει και να πετάξει το γνωστό πλεον "σε 5 χρόνια έρχεται η ευρωπαϊκή καταξίωση" και το ακόμα πιό γνωστό για τον τελικό και τα όνειρα θερινής νυκτός (που έγιναν δοχείο νυκτός).

Ενώ απ' τη μια νοιάζεται για την υστεροφημία του και θέλει να θεωρείται ο μεγαλύτερος πρόεδρος του Ολυμπιακού (θα ήθελε πάρα πολύ να μην ειχε υπάρξει ο Γουλανδρής), απ' την άλλη στην ουσία δε φαίνεται να νοιάζεται για τη μεγάλη μάζα των οπαδών η οποία απέχει μακράν απ' την εικόνα που έχει ο μέσος Έλληνας φίλαθλος και μη και για τη δημιουργία της οποίας είναι υπεύθυνος και ο ίδιος.

Εν ολίγοις, τσάτρα πάτρα, άρπα κόλλα, κλπ κλπ. Story of my life for OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (και όχι το εμετικό Olympiacos). Λάτσης μπορει να ήσουν πρόεδρε, Λαμπράκης μπορεί να ήσουν αλλά αυτό που είσαι τώρα δε θα ήσουν χωρίς τον Ολυμπιακό.

Και για να κλείσω, πρόσεξε μην κάνεις τα ίδια λάθη που εκανες στο μπάσκετ. Πρόσεξε.....

ΥΓ

Τί άλλο εκτός από έπαρση είναι το να βγαίνεις σαν τον Αντύπα στην πίστα και να σηκώνεις το τρόπαιο του πρωταθλήματος πριν τον αρχηγό (ή μαζί του) και πριν τον προπονητή?

Δημοσ.

Το "μας έσωσε, κούπες", δεν θεωρώ πως είναι καν επιχείρημα υπερ του Κόκκαλη. Ο Ολυμπιακός, το θέλουμε-δεν το θέλουμε (κάποιοι δεν το θέλουμε :mrgreen: ), είναι μαγαζί-γωνία. Έχει ένα μεγάλο "αγοραστικό" κοινό.

Εδώ κατάφερε ο Βανδής, που το τόπι κλώτσαγε, να βάλει την ΑΕΚ σε δρόμο εξυγίανσης και να πρωταγωνιστεί. Και δεν μπορούσε να το καταφέρει ένας σχεδόν οποιοσδήποτε τεχνοκράτης/επιχειρηματίας με το γάβρο;

Και πραγματικά δεν το έχω εξηγήσει ακόμη αυτό που συμβαίνει με τον Κόκκαλη. Δεν ξέρω αν είναι επιτηδευμένο ή όχι. Αν τον δείτε σε οποιαδήποτε ομιλία του για θέματα που αφορούν τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του, θα δείτε έναν άνθρωπο εντελώς killer και οξυδερκή.

Όταν μιλάει για θέματα του Ολυμπιακού ή στο κοινό του, είναι λες και βλέπεις κάποιον που ταλανίζεται μεταξύ χαζομάρας και εγκεφαλικού. Δεν αστειεύομαι. Εμένα μου φαίνεται λες και είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι.

Φαντάζομαι ότι είναι επιτηδευμένο, γιατί πρέπει να πουλήσει προσδοκία σε κάποιους που τσιμπάνε. Και βλέπω ακόμη και ευφυέστατους φίλους μου γάβρους (οξύμωρο σχήμα :P ), να τσιμπάνε συχνά. Μάλλον γιατί θέλουν να τσιμπήσουν. Είναι ρε παιδί μου στο αίμα του φιλάθλου τελικά.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη χρονιά που είχαμε πρόεδρο στον Εθνικό κάποιον Τσιαμάκη. Μιλάμε για έναν τύπο που άμα τον πετύχαινα στο φανάρι θα του έκανα αρνητικό νεύμα για να μη μου καθαρίσει τα τζάμια.

Και τον είχαν καλέσει στο σύνδεσμο να μιλήσει για τη σεζόν που ξεκινούσε. Ο άνθρωπος ή ήταν τρελός ή πούλαγε τρέλα, στον κόσμο.

Πρέπει να είπε ίσα με 15 φορές εκείνο το βράδυ, την ατάκα "με τη βοήθεια του θεού θα πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος". Ναι, μιλούσε για την Α' Εθνική. Χαζό παιδί εγώ, τον ρώτησα αν έχει βρει κάποιο σπόνσορα που θα μας τα χώσει χοντρά, αν ο ίδιος έχει σκοπό να βάλει το χέρι στην τσέπη. Πίπες. Επικαλούταν το θεό, τον ανδρισμό των παικτών, το Μεγαλέξανδρο και δεν ξέρω γω τι άλλο. Και ρε πούστη μου, δίπλα μου ήταν ένας τύπος 50φεύγα ο οποίος συγκινημένος του είπε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ: "Πρόεδρε, άμα γίνει αυτό εγώ θα σκύψω ευλαβικά να σου πάρω τσιμπούκι". Γέλαγα μόνος μου μες τον σύνδεσμο, γιατί έφερα την εικόνα στο μυαλό μου. Κράταγα την κοιλιά μου. Αλλά δε γέλαγε κανένας άλλος.

Όλα αυτά δεν τα είπα για να προσφέρω κάτι στο τόπικ ή να φανώ σοφότερος. Ήταν γκρίζα διαφήμιση της ομάδας μου. Ξέρω, είμαι άθλιος.

For the record, εκείνη τη χρονιά πέσαμε στη Β' χωρίς να κάνουμε ούτε μία νίκη.

Δημοσ.

και για οσους εχουν πικραθει πολυ απο τις 2 ηττες απο τον αιώνιο ας το ρίξουμε λιγο στο πόλο. χεχε

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: 8-14

"Νικητής στο υποτιθέμενο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1, ήταν ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 8-14 του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ.Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στο ματς, του οποίου το σκορ στο ημίχρονο, ήταν 3-10, υπέρ των "ερυθρολεύκων". "

Πάλι καλά που υπάρχει και το πόλο...

Δημοσ.

Arxon ,οι ήττες είναι 3 φέτος!!!

(όσο για το πόλο,είναι ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗ επιτυχία,ότι τελειωσαμε παιχνίδι με αντίπαλο τον οσφπ,και δεν είχαμε ούτε ένα πνιγμό)!

Δημοσ.
Πάλι καλά που υπάρχει και το πόλο...

απέναντι στον βάζελο mate. γιατί εκεί υπάρχει άλλος κυρίαρχος :mrgreen:

αυτός ο antreas μου τα έχει σπάσει τελείως πάντως.

πως να κάνεις πλάκα σε κάποιον που σε προλαβαίνει και αυτοσαρκάζεται;

Δημοσ.

punky,ζητώ ταπεινά συγγνώμη...

θα κάνω εντιτ το μήνυμά μου,θα γράψω ότι στον 2ο γύρο,στην έδρα του οσφπ, θα τους λιώσουμε,γιατί τους έχουμε πελάτες στο πόλο εδώ κ χρόνια, και χθες θα κερδίζαμε αν δεν μας αδικούσε η διατησία,και έτσι,θα σου δώσω πάτημα να με κράξεις όσο θέλεις!

Δημοσ.
Arxon ,οι ήττες είναι 3 φέτος!!!

(όσο για το πόλο,είναι ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗ επιτυχία,ότι τελειωσαμε παιχνίδι με αντίπαλο τον οσφπ,και δεν είχαμε ούτε ένα πνιγμό)!

οκ για την εβδομαδα που περασε μιλαγα, μην ανησυχεις δεν σου εφαγα την αλλη νικη στο κυπελλο του μπασκετ. Οσο για τον πνιγμο παραλίγο να ειχαμε...;-)

Δημοσ.

Θα πάρει αποφάσεις??

Ο Σωκράτης Κόκκαλης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Μπορεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός να τηρούσε τις προηγούμενες ημέρες σιγή ιχθύος μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και τις μη… πειστικές εμφανίσεις των «ερυθρολεύκων», ωστόσο ήταν φανερά προβληματισμένος και η ανησυχία του για το μέλλον της ομάδας είναι δεδομένη. Ο κ.Κόκκαλης βρέθηκε την Τετάρτη για περισσότερες από τρεις ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ έχοντας διαδοχικές επαφές με ανθρώπους του συλλόγου δείχνοντας πως είναι αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Για δύο και πλέον ώρες συζήτησε με τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Λούβαρη, ενώ ακολούθησαν συζητήσεις με άλλα στελέχη της διοίκησης. Αν και επισήμως δεν διέρρευσε τίποτα, θέμα συζήτησης ήταν και αυτό της τεχνικής ηγεσίας. Περίπτωση άμεσης απομάκρυνσης του Τροντ Σόλιντ από τον πάγκο του Ολυμπιακού δεν τίθεται, ωστόσο αν η ομάδα εξακολουθεί να παρουσιάζει το ίδιο κακό πρόσωπο, η θέση του θα καταστεί εξαιρετικέ επισφαλής και δεν θα πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο απόλυσής του.

Κάποιοι κύκλοι του συλλόγου ισχυρίζονται πως τα δύο προσεχή παιχνίδια απέναντι σε Βαλένθια (22/11) και Σαχτάρ Ντόνετσκ (5/12) για το Champions League θα είναι κριτήριο για την παραμονή του Νορβηγού στο τιμόνι της ομάδας και πως αν εξασφαλιστεί η τρίτη θέση που οδηγεί στο Κύπελλο UEFA θα παραμείνει στη θέση του μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του. Τότε θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα αποφασιστεί αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο ή θα αναζητηθεί ένας άλλος ξένος προπονητής εγνωσμένης αξίας. Αν όμως η συνεργασία λυθεί μεσούσης της περιόδου, φήμες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να προσληφθεί Έλληνας τεχνικός, που θα οδηγήσει την ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν, μέχρι να υπάρξει συμφωνία με ξένο προπονητή. Στο… μικροσκόπιο δεν είναι όμως μόνο ο Τροντ Σόλιντ, αλλά και οι ποδοσφαιριστές. Δώδεκα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της σεζόν, ενώ και όσοι ακόμη έχουν υπογράψει για μεγαλύτερο διάστημα δεν θα πρέπει να αισθάνονται πολύ άνετα αν δεν επιδείξουν το δέον αγωνιστικό πρόσωπο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...