Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Πόσο ωραίο θα ήταν το ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό... Το ποδόσφαιρο αγαπιέται για τις ανατροπές του και για το ότι υπάρχει πάντα η δυνατότητα να κερδίζει και αυτός που παίζει χειρότερα. Στην Ελλάδα έχουμε εξαλείψει αυτόν τον παράγοντα για να μην αδικήσουμε τον Ολυμπιακό που έδωσε τόσα λεφτά για να πάρει το πρωτάθλημα. Ποιός είναι ο Άρης που θα τον εμποδίσει; Ουφ... Ας κάνουμε μια συμφωνία, να πληρώνει κάθε χρόνο το ελληνικό κράτος τον Ολυμπιακό και να του απονέμει και έναν τίτλο αλλά χωρίς να παίζει στο πρωτάθλημα μπας και στρώσει λίγο η κατάσταση. Να παίζει και στο Τσου Λου. Παραδεχόμαστε την ήττα μας. Η κατάσταση δε θ' αλλάξει ποτέ. Μήπως μπορούμε να δούμε και λίγο μπάλα τώρα; Να έχουμε ένα πρωτάθλημα αμφίρροπο όπως σε όλες τις χώρες του κόσμου; Όπου μάλιστα και εκεί πιθανώς να υπάρχουν ομάδες παραπάνω ταχυτήτων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι παίρνουν κάθε χρόνο πρωτάθλημα απαραιτήτως κ μάλιστα στην περίπτωση του Ολυμπιακό χωρίς να παίζουν και ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο. Σαν να συμβαίνει τυχαία ένα πράμα... Ναι, ξέρω. Αυτά που λέω είναι καραμέλες και ζορίζομαι και γι' αυτό τα λέω. Ουφ και πάλι ουφ... Πόσο τυφλός μπορεί να είναι κανείς...
revil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 εσυ τωρα ας πουμε θεωρεις οτι ειναι καλο να φυγει ο ολυμπιακος απο το ελληνικο πρωταθλημα ε?λολ Θεωρεις οτι αν φυγει ο ολυμπιακος θα δεις μπαλιτσα ε?λολ θεωρεις οτι αν φυγει ο ολυμπιακος θα ειναι ανταγωνιστικο ε?λολ λοιπον για να τελειωνει η καραμελιτσα. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ο ολυμπιακος δεν παιζει μπαλα. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ο ολυμπιακος ΔΕΝ αξιζει το πρωταθλημα. αλλα ρε γμτ φτανει ενα σημειο που ο απλος οπαδος φιλαθλος κλπ κλπ λεει γιατι μετα απο καθε αγωνα εγω ο μλκας πρεπει να απολογουμαι σε καθε λαρισαιο θεσαλονηκιο αθηναιο κορινθιο τιμπουχτιανο κλπ κλπ? σκεφτητε το λιγο ρε μαγκες. και τι δεν ακουσα σημερα. Ο ενας υποστηριζει βαλενθια ο αλλος λεει να βγει ο ολυμπιακος απο το πρωταθλημα. Και αν βγει τι θα γινει δλδ? Οτι εγινε και στο μπασκετ. Θα χασει καθε αξια και θα περνει το πρωταθλημα για 1561651 χρονια ο παναθηναικος. ελεος με κανατε και παραληρησα παλι
LL_NEO Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 εχμ μήπως το πήρες μια ίδεα πιο κυριολεκτικά απο ότι το έγραψε ο Manuel?
revil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 μη μασας το εχω ακουσει και αυτο,δεν απαντησα κατ αναγκη στο μανουελ ειπα και πριν οτι ηταν παραληρημα
Gabriel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Για πές μου για τη φάση του 27ου λεπτού τότε LL_NEO,ήταν πέναλτυ ή όχι? Ρε μιλήστε για κανένα άλλο παιχνίδι όχι για αυτό,μη με τρελαίνετε,για 5 μπαλάκια ήταν ο Άρης,ρεεε. Tα γνωστά παραληρήματα του Manuel δε θα κάτσω να τα διαβάσω,προφανώς δεν έχει συνέλθει από τη πεντάρα τη προηγούμενη εβδομάδα,είναι γνωστή η εμπάθεια του για τον Ολυμπιακό από παλιά τότε που εφεύρισκε πάλι αδικίες όταν τρώγανε 4άρες στο Καραισκακη. Δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό που διαβάζω το topic αλλά να ακούσω και διαμαρτυρίες στο συγκεκριμένο παιχνίδι που ήταν για 2-5?έλεος...
revil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 gabriel ξερεις τι γινεται.. εγω τον μανουελ και γενικα ολους που λενε κατι που δε συμφωνω τους δικαιολογω ο καθενας πιστευει αυτα που πιστευει,δε μπορεις να κανεις τπτ. και στην τελικη καλο ειναι να βλεπεις διαφορετικες γνωμες,εχει αρκετο ενδιαφερον να κανεις συζητηση με οπαδους αλλων ομαδων. απο εκει και περα εγω εχω αρχισει να το περνω στην πλακα. θυμαμαι χαρακτηριστικα επαιζα προ με το κολλητο ο οποιος ειναι παναθηναικος. ειχαμε παρει αυτος παναθηναικο και εγω ολυμπιακο και οταν μου εδωσε το πρωτο οφσαιντ αρχισα και κοροιδευα ξερεις του στυλ "τι ειναι το οφσαιντ?εχουν δωσει ποτε τετοιο στον ολυμπιακο?Ξερει ο Μιχαλακης τι ειναι?" και αλλα τετοια.Αυτο που με ενοχλει εμενα και το ειπα και πριν ειναι οτι μετα απο καθε αγωνα πρεπει ολοι εμεις να απολογουμαστε σε καθε ελληνα και μη μερικες φορες.αυτο
KWSN_Men Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Όταν θα καταλάβετε ότι δεν σας ζηλεύουν όλοι και τα λένε όλα αυτά (είστε όλοι Αντι-Ολυμπιακοί, όλοι θέλουν να φάνε τον πρώτο και άλλα τέτοια που ακούγονται) και ότι δε μπορεί να διαμαρτύρονται όλοι χωρίς λόγο, κάτι μπορεί να γίνει.
revil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Γιατι νομιζεις οτι συμφερει το τσουκαλα και το καθε τσουκαλα απο την 7 να γινει κατι? Δυστυχως φιλτατε τα πραγματα ετσι θα μεινουν το θες η οχι.Ο μονος τροπος να αλλαξει κατι ειναι να βρεθει καποιος να κοντραρει τον κωκκαλη και οχι τον ολυμπιακο. εντιτ : και επειδη ζουμε στο Ελλαντα το λεω απο τωρα. Και ο κωκκαλης να σταματησει να πλερωνει θα βρεθει αλλος. και ο ολυμπιακος να σταματησει να πλερωνει θα το κανει ο παναθηναικος. Το λεω με πληρη επιγνωση. Ειναι σχεδον απιθανο να δουμε α εθνικη που ακομα και ο Παοκ να μπορει να παρει πρωταθλημα που αν μη τι αλλο ειναι η 4 ομαδα της ελλαδας.Για να μη βαλω και την αεκ μεσα..
LL_NEO Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Το λεω με πληρη επιγνωση. Ειναι σχεδον απιθανο να δουμε α εθνικη που ακομα και ο Παοκ να μπορει να παρει πρωταθλημα που αν μη τι αλλο ειναι η 4 ομαδα της ελλαδας.Για να μη βαλω και την αεκ μεσα.. Χωρίς να θέλω να γίνω προβλέψιμος να σου υπενθυμίσω το καιρό της και καλά απόλυτης κυριαρχίας του καπετάνιου όπου πήρε πρωτάθλημα μέχρι και η Λάρισα; @Gabriel έχω δει μόνο το δεύτερο ημίχρονο
revil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Αλλες εποχες τοτε. Απλα τωρα εχω την αισθηση οτι ειναι αδυνατον να παρει πρωταθλημα μια ομαδα εκτος των 3. Αλλα ας ρωτησω και σενα. Εστω οτι ο ολυμπιακος εχανε χτες. Εστω οτι ηταν 3. Υπηρχε μια στο εκατομυριο πιθανοτητα να χασει το πρωταθλημα ενας απο τους 3? Ε δε νομιζω ρε συ
punky Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Έχω δηλώσει αρκετές φορές αντι-ολυμπιακός εδώ μέσα. Δεν θα κάτσω να μπω στην κουβέντα περί διαιτησίας και μπλα μπλα μπλα. Βλέποντας το χθεσινό παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο με εντυπωσίασε ο Άρης. Βρέθηκε απέναντι σε ένα νωθρό Ολυμπιακό και όπως κάθε (αντικειμενικά) χειρότερη ομάδα, είχε δύο επιλογές. Είτε τσούκου-τσούκου μπολ για να περάσει αναίμακτα η ώρα είτε να ρισκάρει να βγει μπροστά. Έκανε το δεύτερο προς τιμήν του εαυτού του αλλά και του αθλήματος. Γεγονός που ανάγκασε τους βάζελους φίλους μου να με πάρουν 2 φορές ενθουσιασμένοι τηλέφωνο. Στο δεύτερο ημίχρονο, έγυρε το γήπεδο. Κι εκεί, το θέλουμε δεν τον θέλουμε, φάνηκε τι σημαίνει μεγάλη ομάδα (για τα ελληνικά δεδομένα). Και έδειξε ότι αρκούν 2-3 παίχτες του Ολυμπιακού για να μεταμορφώσουν την αντίπαλη ομάδα σε κομπάρσο της αναμέτρησης.
Critter Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Φόρα ξανά τα ερυθρόλευκα γυαλιά σου και περίμενε την επόμενη κατραπακιά στην Ευρώπη, που δεν υπάρχουν καραγκιόζηδες Ζωγράφοι. Σου λεει κατι το ονομα Κρουγκ και το ονομα Μιχελ (αυτος πρεπει να ηταν με το χερι του καρλος)?
KWSN_Men Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Σου λεει κατι το ονομα Κρουγκ και το ονομα Μιχελ (αυτος πρεπει να ηταν με το χερι του καρλος)? Χοχοχοχοχιχιχιχιχαχαχαχαχεχεχεχε
Kandinsky Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Συμφωνώ με την κριτική του punky. Όσον αφορά τον διαιτητή δε νομίζω ότι ευνόησε τον Ολυμπιακό περισσότερο απ' τον Άρη και δε νομίζω οτι λέγοντας αυτό βλέπω τα πράγματα μέσα από κάποιο πρίσμα διότι όποιος γνωρίζει το τί γράφω θα γνωρίζει και για τα όσα έγραφα περί διαιτητικής εύνοιας υπέρ Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Ήταν απλά κακός. Κακός διότι άφησε τον Γεωργάτο μέσα και επειδή έδωσε κάποια φάουλ που δεν ήταν. Ήταν όμως επίσης κακός όταν επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των Αρειανών (ακόμα και με αυτή την τεχνική ομάδα που έχει φτιάξει ο Αργεντίνος θυμηθήκαμε τον παλιό καλό Άρη και τον Κολτσίδα) και δεν έδινε πχ καν κάρτα σε καρατιά του Κουλουχέρη επί του Παππά, στο τάκλιν πάνω στον Καψή και επίσης καταλόγιζε οφσάιντ ενώ δεν ήταν. Όπως και νά'χει το 'φχαριστήθηκα. Τον Αρη ποτέ δεν τον συμπάθησα εκτός λίγο από φέτος που έμαθε να παίζει μπάλα. Οι παράγοντες του είναι για τα πανηγύρια και το γνωστό γαιτανάκι περί κατατρεγμού και αδικίας ευτυχώς δεν έπιασε τόπο και πάλι καλά που δεν έπαιξε το έργο που έχουμε ξαναδεί, με επεισόδια και διακοπές αγώνων....
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 αν ηταν πουλημενος οπως λενε οι φιλοι μας θα εδινε το πεναλτυ στο 0-0 και δε θα μιλαγε κανεις το οτι χαριστηκε στη δευτερη κιτρινη ειναι κατι που το κανουν παρα πολλοι διαιτητες σε ολο τον κοσμο αφηνε αρκετο ξυλο να παιζεται γενικα Δεν ειναι σωστο μια ομαδα να πιανεται απο μια φαση για να δικαιολογησει τα αδικαιολοηγητα Ο Αρης δεν τα καταφερε να κρατησει το σκορ που πηρε απο την αλλοπροσαλλη ομαδα του Α ημιχρονου και να εκμεταλευτει το λαθος του Σολιντ Ο Ολυμπιακος οταν εχει χασει και δεν εχει παιξει μπαλλα και δεν αξιζει τη νικη δεν πιανεται απο 1-2 φασεις για να δικαιολογηθει Και με το βαζελο κοπηκαμε στο Α ημιχρονο με 2 ανυπαρκτα οφσαιντ δε βγηκε κανεις να πει πουλημενος αλητης ..............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.